Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Bože už zase ,to musí fakt bavit !!Tu chudinku co mu do vztahů dává pořád dokola Harryho je mě upřímě líto!!!! *9*
  • Timys
    mě se všichni z One Direction líbí strašně moc, ale Louis nejvíc! :DD
  • Fanoušci a haters májí jedno společné. Všichni mluví o člověku, kterého neznají a nebo mu dokonce kecaj do jeho života. Proto raději soudím 1D podle jejich muziky *1*
  • at už es a nebo ls každý má svuj názor ale já nejsem ani to ani to louis a el jsou spolu štastní ale je fakt vubec seuž tak moc ne smějou ale muj názor je ten že loui není gay a ikdybi jo tak co je to jeho život
  • Ahoj, Louis a El spolu chodí nebo ne???
    Napište mu to někdo prosím............ *9*
    Slyšela sem že se rozešly......... je to pravda??

Díky Mooc *3*
    • neboj nerozesli se *3* to byly j nejaky famy o tom
    • NEBOJ CHODI SPOLU BYLI NA DOVOLENY a maji se radi *3* *1*
    • misqamisulkaangell.skotova
      Chodí spolu pořád :)
  • Tak hele aby jsem to nějak schrnula , pro všechny naivní a neschopný pochopit pravdu : Loui a Harry nejsou žádný gayové , jsou to dobří pratele berou se všichni ze skupiny jako by byli brachove .
    Maji většina z nich své holky a jsou s nima Šťastný a kimu se to nelíbí tak at netvrdí jak jim přeje jen to nejlepší ....prostě si už uvedomte ze spolu nic nemají a ty Vase Larry Stylison rovnou vzdejte !!!!!
    • aha....důkazy asi máš viď když si seš tak jistá?jestli ne,pak mě ten tvůj sloháček asi nezajímá
  • Mentalista14
    Happy B-day Louis, Merry Christmas and Happy New Year. And I pleas You- You say Liam that I love him!!! *14* *14* *14*
  • Nejkrásnější a nejroztomilejší je *4*má úžasnej šibalskej úsměv a umí nejlíp tančit *3* prostě úúúplně k sežrání *14*
  • I LOVE YOU LOUIS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ako Laura Koscakova? teba dobre poznam *1*
      • mozes
        a ty a harry
        • Jste všechny snilci. Nebudte naivní . Vždyť by si vás ani nevšimli jste pro ně jen další kupa fanynek ( poblaznenych ) .
  • Hej lidi,máte rádi One Direction?? já jo!! :) znám všechny jejich písničky,jsou prostě úžasný :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší