-
Holky, myslím, že kdyby Louis na některou ukázal a řekl by jí, ať se s nim vyspi..myslím, že by to dotyčná udělala..i já si nejsem jistá, že bych odolala :-D (ale to by Louis samozřejmě neudělal) ale co vy? myslíte, že byste váhaly? :-*
-
-
ne ja by se s nim vyspala jsem proste do nej *14* *14* *14*
-
-
tak to jsme 2.. myslím, že bych snad asi ani nevěděla co se děje :-*
-
-
-
Louis je nejlepší je hezký, hodný,krásně zpíva,má nádherný oči a vlasy.Lois je prostě nej miluji ho
Louis forever.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
nesouhlasím s hnusnýma přezdívka o one direction.jsou naprosto boží.mám je polepený po celý skříni *14* *14* *14* *14* *14* -
to jsou zase blaboly proc se rozesli kdyz to tak vite !!!!!!!!!!!!!
-
on je taky zlaty:D a ten usmev *3*
-
miluji one direction pouštím si je každý den jsem do nich blázen *14* *14* mě se líbíjou všichni *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jo no, oni jsou tak úžasní, až to bolí *1*
-
-
Ja Louise zboznuju nikdy sem nevidela hezciho kluka nez on *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je strašně sympatický :D a krásný. Ale ty úvahy jestli nejsou gayové.. co by to změnilo?? nic! zpívali by stejně dobře, byli by furt stejní.. já jsem ES, ale jako už mě štve, jak někde čtu, že tím by pro někoho skončili, že by je přestal poslouchat a tak.. ale já osobně si myslím, že jsou s El krásný pár a mají se rádi...
-
Proč..?! Proč..?! Sakra proč nejsou tak sexy kluci u nás..?!Ooooo Třeba někdo jako je Louisek..♥ *14* *14* *14*
-
Dajte naspet El
-
Raději budu ES než LS! Ale upřímně... nejradši bych nebyla ani jedno!
Gayové, se totiž za svou orientaci na stejné pohlaví nestydí. Neříkám, že s El vypadají jako pár, je pravdou, že se tak moc nechovají, ale koukni na fb! Jsou tam fotky BFF jak se navzájem dotýkají jazykama a nikdo jim le*bo neřekne. Oni jdou vidět a je to bromance světa! Když šli do showbiznisu, počíátali s tím, že to bude těžké a víš na co sloléhali? Na fanynky, že je podrží a ne, že je budou zhazovat. Pořád se jich zastáváte, jak jsou spolu sladcí, ale neuvědomujete si, že je to třeba i mrzí, protože jsou to taky jenom lidi a maj city. A neurážíte tím jen je, ale i opravdové gaye, kteří váš přístup berou jako posměch za orientaci na kluky. Uvědomte si sakra, co se vám v těch hlavách rodí a jestli jste dost inteligentní na to, aby ste si nechaly své naivní názory pro sebe a nezamožovali internet nesmyslama. Malý holky tomu potom věří a v dospělosti? Jak dopadnou? Někdo jim řekne že je gay a dočká se tak možná výsměchu, místo podpory! A proč nechci být ES? Protože opravdu mi jejich vztah nepřijde důvěrný. Přeju jim to, ale nejdřív se k sobě hrozně měli, a teď už se nevedou ani za ruce. Řekla ych, že se mezi těma dvouma něco děje. Až si najde holu, která ho bude milovat nade všechno na světě a on jí, budou se mít jak v pohádce, řeknu: ,,Ano, to je ta pravá." Ale s Eleanor, už to není to co to bývalo. Louis není gay, ale s Eleanor to už není ono. Všichni to vidíme. A možná s ní ani být nechce, jen si třeba myslí, že když se s ní rozejde, spustí se vlna podezření od LS. Neznáte ho a nevíte, co se mu v hlavě honí. Nevíte co právě dělá a na co myslí. Tak nerozhodujte o jeho životě a nechte ho žít. Zaslouží si to. *3*
Díky za to že jste mi dovolily říct svůj názor a mějte se hezky. Lucie D.