Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lousi jet do Prahy!!!! *14* *14* *14* Prosím !!! *13*
  • Jet do Prahy!!!!!!!!!!! PROSÍÍÍM! *14* *14* *14*
  • Je boží, krása. Na něm fakt příroda tou krásou nešetřila *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Louis není teplej!A kdo říká že je tak je asi na palici! *10* *16* Jste normální?Kdo to vůbec vymyslel?!Vždyt má holku!
    • Já taky říkám, že je gay a nemyslím si, že jsem na palici. Každej má přece svůj názor ne?
  • Jen škoda že má holku! :/
  • Nicki24
    I LOVE LOUIS. On je tak úžasnej a sexy. Jenom když vidím fotku bez trička, tak se mi rozklepou kolena...
    A není gay. Je to blbost. Chodí s Eleonor a já mu to přeju, i když jí trochu závidím...
    • jj, ale já jí teda zavidím víc než trochu :D :D
  • Nicki24
    Louisovi to s Eleanorou sluší. Mají se rádi a já jsem za ně ráda.
    Jo a není to gay. Kdyby jo, není to žádné postižení. Gayové jsou lidi jako všichni ostatní.
    A s Eleanorou doopravdy chodí a to, že Eleanor pouze zakrývá vztah Louise s Harrym je blbost.

I LOVE LOUIS TOMLINSON
  • I love ONE DIRECTION *14* *14* *14* *14* *14* ....I love Loui:*
  • Tak jako každý rok merry christmas,happy birthday and happy new year Louinku
    MAM TE RADA:-* :-* :-* :-* :-*
  • Loui a Eleanor se před 2 týdny rozešli! Máte to i na twitteru... Škoda.... Klukům z 1D nějak nevycházejí vztahy! Doufám že Liamovi to aspoň vydrží, Zayn to s Pezz spraví a Loui si najde moooooc milou holku! Chudáci
    • nedelej si iluze ppodle me se rozpadnou :D
      • Rozpad už klepe na dveře *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
      • Jo protože já jsem slyšela na Óčku,že Zayn se nervově zhroutil na turné *15* *15* *15* *15* *15* takže rozpad je za dveřma a pak bude konečně pokoj:):):):):)
    • opravdu myslis ,ze to bude i tady na osobnosti nebo na ocku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší