Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejvíc ze skupiny one direction se mi líbí zayn malik ty si pro mě až na posledním místě sorry kámo *3*
    • No a co myslis ze to Louise zajima ze je na poslednim miste jo taky se me moc libi Zayn ale jinak mam rada vsechny ja je totiz neradim postupne Zayn je na prvnim miste Harry na druhym atd ja je mam rada vsechny na stejno a jestli se ti Louis nelibi tak to uz je tvoje vec ale pokud jsi prava directionerka tak bys je mela mit rada vsechny na stejno a ne rozdelovat do skupin tych krasnych a mene krasnych
    • Narry
      Zayn ale bohužel už s klukama není!!!!!To nevíš? *3*
      • Tak mne to mrzi
    • A 2 misto
  • hello man louis tomlison me btothers and elore conde wath a and alise tomlisova sister and---with mely,sister .emili sister.charlottesister.and gi
    • hello i Louis love *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Twl vy jste všechny tak trapné ;D.. Je to bu*na- stejně jako všichni z 1D .. ošahávají si p*dele dávají si pusy a kdo ví co ještě :DD .. Jste naivní :)!
    • ze je bu_na tak ty si taky a si vul/krava ze tohle pises proste trapak
    • To je jenom sranda panebože....Můj bracha nekdy s jeho kamosem delaj ze jsou teply...ZE SRANDY,a to samy i 1D(JENOM SRANDA)...
    • Ty jsi bu*na
    • Ty si buzna!! *16*
    • Přesně tak, jak řekla ''Naštvaná'', naprosto souhlasím...a mimochodem Loui nemůže být buzna, je to takový vtipálek a je zasnoubený s Eleanor Calder! *1* *15*
      • souhlas ale zasnoubenej neni
      • není s žádnou Eleanor není zaasnoubený
    • ty seš trapná tím že sem tohle píšeš všichni ti kluci mají talen nazozdlíl o tele protože ty umíž jenom krytizovat.možná že ten první komentář je trochu přehnanej ale to neznamená že jsme hned takoí všechny.a co se tíče toho ˇlíbání´ kdybis nebila tak blbá věděla bis že je to jenom sranda a plácání se pozadku dělá spoustu kluku a všichni z toho mají srandu kromě tebe protože seš blbá a nepochopilas to *16* .
      • Omg.. nauč se nejdřív psát, podle tvé gramatiky usuzuji že máš 10/13 let- jsi ještě pitomá jako všechny tady, ostatně, co by si ta skupina počala bez naivních 13tek, které tvoří většinu jejich fanoušků. My se vám tu s kámoškou smějem :D. A aby jste zas neměly blbé kecy, tak jim nic nezávidím, nemám co. Jestli bych jim měla závidět slávu- není to sláva jako měl např. Michael Jackson kterého většina znala proto, že ho obdivovali, ale 1D to je jako JB za mlada :'D. Jejich songy taky nejsou nic moc. max What makes you beautifel je dobré, ostatní songy jsem si nepoštěla protože mě nezajímají. Bóoože vy jste také p*če malé. A jak to můžeš vědět že nemám talent? Kritika patří k životu, tak nevím co řešíš, že zrovna nechválím ty homosexuály, tak vás hned vynervuju jo? :D Twl, jo ahá kdIbIch nebIla blbá :DDD jediná blbá jsi ty, ani psát to neumí! :)Joo ahá to jsem se zas něco dozvěděla že to dělá spoustu kluků- chybí ti tam slovo - homosexuálních kluků! :D No ja to radši neřeším :P
      • Souhlasím s Naštvanou ... Oni z toho maji taky srandu , že si ze srandy daj na př. pusu !
  • Vsechno nejlepsi, jako kazdy rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* *4* *4* *15* *1* *4* I LOVE YOU
  • Oh bože Harry má takové štěstí <3 :3
    • Lou chodí s El!
      • no, podle mě ano, chodí, ale můžeš chodit s kým chceš, ale přitom milovat někoho jiného
    • Ziall
      na Eleanor
  • Happy Birthday Louis <3 :) :P
  • Ahoj nevíte , jaky mají Harry Styles a Louis Tomlinson facebook Předem děkuju
  • happy birtday
  • milujuho a nevíte někdo ským chodí *4* *14* *3*
  • hi my brother louis tomlinson yes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit