-
s elerd codne i loves louis
-
Vše nejlepší boo bear ♥♥♥ *3* *14*
-
Můžete mi tedy někdo vysvětlit proč teda Larry spolu strávili Valentina na podporu homosexuálů? Proč teda? Je to svátek lásky a Louis ho tráví s Harrym na podporu homosexuálů! Proč teda radši nebyl s Eleanor? To my vysvetlete prosím :')
-
-
ano máš pravdu !!! souhlasím PROČ ????
-
Booože!!!Ty taky naletíš na každou kravinu!!!Znáš je osobně??já taky ne..ALe netvrdim že je Louis Gay!!Takhle vy ho milujete?Když zároveň urážíte jeho přítelkyni????Proboha radši dřív myslete a potom jednejte!!!Bohužel i vám ten nahoře nadělil mozek takže ho můžete taky zapnout...Nechci ti nějak nadávat atd...Sem Directioner ale podporuju ES.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* Protože si myslim že El toho dokázala až moc!!Můžeš být skkvělá,fajnová holčina a tak se tutím pls nenaser...je to pro všechny LS ;) :)
-
A na takovou kravinu si přišla zase kde??
-
-
MM je divná písnička :/ a ještě jak s ní vystupovali dnes v X-factoru tak co tam Harry dělal... nechápu..
-
-
je to ÚŽASNÁ písnička!!!!!!! *10*
-
-
Je to gay. ^^
-
-
Jo jasně Louis je GAY... a ty si jako normální jo??? Děláš si už ze mně k***** p***** omlouvám se za sprosté výrazy já sprostá nebývám ale tohle ja na mě už moc víš GAY je někdo kdo je na kluky a ne že něco dokázal ty jenom sedíš u počítače a říkáš ach jo zase ty buzny nic jiného neumíš??? jestli ne tak mi radši ani nelez na oči a jestli mě chceš vidět fakt nas******** tak přijeĎ a já Ti tu tvojí držku vymáchám v hajzlu uvidíme kdo se pak bude smát
-
-
Bejby ale ona je Directionerka, a gay není urážka
-
-
Jedině kdo je tady gay nebo místo na kluky na holky jsi jenom ty tak sklidni ty svoje poplačeny hormony ty tvoje keci nikoho nezajímají a už sen nikdy nelez.
-
Táhni a už se nevracej
-
-
mám právo na názor ty zaslepená ESko. :)
-
-
Jak vidíš na tvuj názor má svůj názor i plno ostatních :P a jo jsem Es a ty si trhni
-
-
-
-
ach jo je mi tak líto že jsou tak tyhle kluci mi zničily život touhou mám ráda Louise a hrozně ale příšerně Harryho *14* *13* *9* *3* *15*
-
-
ahoj.. uplně s tebou souhladim .. ja si taky mylsim e mi celkem znicily zivot ... :(
no ja to ma stejny akorat Louis
-
-
to ne ni mozne proc nosi tu celenku jako harry a dlouhe vlasy bez urasky vypada trochu jako bezdak !! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
je to pravda, vypada jak fetak
-
-
diky *3*
-
-
a je mi jedno jestli mi date don t like je to stejne pravda !!!!!!!!!!!!!!!
-
-
lol,některých je mi fakt líto...:DDDDD
píšete tady(jenom někdo,né všichni) že LS jsou rakovina fandomu..really?:ddd už jste fakt k smíchu,však se na to poslední dobou podívejte jak se Louis a Hazz chovaj,a všechno to okolo nich..to vážně nevidíte?!?? je docelka zajímavý že El se víc směje s Maxem,nemyslíte?:) ale víte co já vás nechám dál snít o tom jak mooooooooc Louis miluje El a naopak...;) docelka mě to unavuje *6* *6* ale co,jo a ještě něco všichni tady píšou svoje názory a vy všichni píčujete..jestli tohle je rodina tak to potlesk pro vaší logiku *8* *16* *16* *16* P.S.DIRECTIONERS NIKDY NEBYLI RODINA ALE FANDOM.VZBUDTE SE LIDID!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *6* -
Larry shipperky to tady rozjížděj..:DDD Prostě Louis a Hazz jsou gayové a čágo bélo..:-* jo a jestli stim nějaký inteligentní esičko nesouhlasí tak at si svuj "hejtík" napíše na papírek a strčí si ho do prdel*..pac a pusu vaše larry shipperka:-*:D *2*
-
-
nejsou to sakra GAYOVÉ jsou to jenom dobry pratele . chapes to? ty seš fakt padla na hlavu jenom ze to jsou dobri pratele a maji radi jenom ze vzajmu pratelstvi je nemusis mit za gaye jako ... jo a ty si to taky strc do prde... jop laskave ES je navzdy
-
konečně normální názor:D prej "inteligentní esíčko" zabilas :DD :-*
-
A ze jsi si tak jista :P to je asi znáš osobně a oni ti to potvrdili ze? Prosím tě nikoho nezajímáš
-
aha a ako si môžeš byť taká istá? Nemáte žiadne dôkazy, len photoshopy. Elounor je potvredné od LOUISA, zatiaľ čo o "Larry" povedal, že je to najväčšia blbosť ;) a nie, nie som es ani ls či ako sa to značí, len je to proste fakt otravné čítať tie vaše "pravdivé" komentáre.
-
-
On to vlastně neřekl, ale napsal..já bych byla radšííí kdyby to řekl v intervieu (nevím jak to napsat :DDDDD a to je mi 19 SH*T), abych mohla sledovat jeho reakci (reakci kluků, Harryho atd..) Tohle není hate koment, ale jen můj názor, jak už z nick name vidíte, tak jsem EL+LS v jednom, lae popravdě byla bych nejradši, kdyby nokoho nezajímalo s kým choděj, když jsou šťastný, tak je nechme bejt :DDD
-
-
súhlasím všetci sú to koko*i a tý čo ich počúvaju majú napi*u vkus *3*
-
-
Jedině kdo je tady kok*t a má napi*u vkus jsi jenom ty.
Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony a drž tlamu ty tvoje keci nikoho nezajímají.
-
-
-
*12* *12* *12* *12*