Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stejně dostává vyjebáno od Harryho..
    • Co mylíš, LouiTops nebo Hrrytops xDD
      • Louis tops! :DDD
    • Oh bože za co mně trestáš proč je tak dalekoo pomoc už to nevidržím Louisi ke mně a všichni 1D *14* *14* *14* *14*
    • Proc?
  • On nechodí s harrym!! Ale mam ho moc ráda.
  • Louis chodí s Eleaor *3*
    • ty seš *16* *16* blůbá
  • Ahoj, ľudia. Ak by sa tu našiel niekto kto má facebook prosím nepridali by ste sa do tejto skupiny? Teda iba ak máte radi Louisa. :)
    tu je link: http://www.facebook.com/pages/Louis-Tomlinson-Slovakia-Fan-Klub-/230957063652394?ref=tn_tnmn
    moc ďakujem :) :) *3*
  • It writes one direction Daniel asshole
  • Píše se to One Direction ty chytráku!!!!!!!! *16* *16*
  • DomiTommo
    He is mine :33 *14*
  • Vypada hrozně. Tak nejmíň 40 jak má ty dlouhe vlasy.
    • je sexy.
    • Co prosím ? Ty urážíš Louiho ? Pokud jseš Directioner/ka , tak tohle si úplně pos*ala . Vím o tobě úplný ho*no a už vím že tě nenávidím ! *8* *16* *10*
      • klidně si mě nenáviď mám tě tak v patě :P je to můj názor, mám ho ráda jak zpívá a věe, ale prostě si myslím že to slušelo víc předtím jestli s tím máš problém tak se kliď a nech mě být.
    • Ziall
      jeho věc jak vypadá, a to že se ti nelíbí, je tvůj problém :)
  • Fuuujjjj Louis je teplous
    • Bože, tyhle lidi přímo nenávidím, proč sem píšete takový shity? I kdyby gay byl tak vám po tom může být h*vno, fakt se vzpamatujte. Omlouvám se za vulgární výraz, ale já prostě nesnáším lidi, kteří se navážejí do homosexuálů, ano, homosexuálů nikdy nepoužívám slova jako "teplouš" nebo "buzerant", protože tohle mi přijde nechutný a hnusný, ne to, že je někdo jinej. Uvědomte si konečně, že žijeme ve 20.století a ne ve středověku, teď je to úplně normální a lidi by to konečně mohli pochopit, takže si s těmahle kecama polib víš, co!!!
    • Ja ty dam,ze je teplý!
    • Bl*ecku ne Louis nemuze byt teplous kdyz ma dite a pritelkyni ty v*le
  • Hi Louis *3* you're so amazing *3* Your smile is so sweet *3* you're so perfect *3* I love you Boobear *3* *14* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit