Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajimalo by mě kam zmizel starý louis? :'(:'(
  • božínku, proč je jeho mamka zase v tom!! jako jemu bude 42 a jim teprve 20, mě to teda příjde dost ujety a taky není nejmladsí!!! ale hlavně mít 7 dětí???? prostě se mi to nelíbí... ale muj názor :P
    • a co mam rikat ja 5 bratru a 10 sester semnou 11 a dohromady je nas 16 *7*
      • to jóóóó :P
        • no tak si predstav ze joooo *10* *10*
  • netušila jsem že Harry a Louis *9* *9* *9* *9* *9*
    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    • Narry
      Blbost!!Lou chodí už dva roky s Eleanor ,už jsem mu to dala do vztahu,ale nějak jim to dlouho trvá!!!!!!!!!!
    • tu někdo napíše takou debilinu a vy tomu hned věříte!!
    • andulicka2002
      ne to si jen někdo vymyslel louis myslim chodi s eleanor calder *4*
  • HB2U *4*
  • Je boží..i když s prominutím na nejakych fotkach vypada jako blbec :)))
  • ^.^ Len pretože že s ňou "chodí" je úplná celebrita, topka, skvelá...
    Ona je Beardka smradlava -,- a nie osobnosť (y) sa s ňou pojebte boha -_- Robíte z nej neviem čo ako keby bola objav storočia -_- Beard foreva :*
  • vzdyt to neni pravda ze chodi s harrym vzdyt chodi s El *10* *9*
  • Já.. Je to jenom taková uvaha.. Možná mi to tak jenom příjde.. Ale nezdá se vám že je teplej? (to bych vážně nerada!) Možná sou to fakt jenom hodně dobří kamarádi ale mě to teda trochu příjde..

http://www.youtube.com/watch?v=lriJC0EMo28&feature=related
    • mne to taky prijde uz dost silný na dobrý kámoše. Nemam nic proti tomu kdyby byl gay náhodou mi to přijde roztomilý *3* *3* *3* *3*
  • jsou divný, dělaj ze sebe něco co nejsou, jistě všude vidíte peníze tak spíváte že jo!!! Vypadáte jak teplý, ani bych se nedivila kdyby jste spolu všichni dohromady spali a .......Jste hnusní namyšlený blbečci který touží jen po slávě a penězích hlavně těch penězích, v životě bych na váš koncert nešla i kdyby byl zadarmo to se rači pobleju než abych šla na vás, je mi z vás na nic *11* *10* *10* *10* *10* !!!!!!!
    • presne ja rekly si trapna/ej a jen zavydis
    • Seš pěkně debilní!!! Co je tady urážíš dělají ti něco? ,jestli ne tak si jich nevšímej a to platí i pro ostatní,kterým se nelíbí!. A když chceš BLEJT tak si to nech na záchod *16* *16* Seš trapná!!! a jestli seš ''normální člově'' což nejsi!!! tak si jich nevšímáš nazdar TY TRAPAČKO!!!! *15* *15* *15* musím se ti smát jak si trapná.....! *1* *1* *1* *1*
    • Říká člověk, který akorát sedí za compem a uráží. Víš kdyby si dokázal alespoň polovinu toho co oni a ne jen psát jako anonym a závidět lidem který mají nějaký úspěch.
      • to bylo na me nebo na toho idiota?
    • ty posranej zmrde!
      co si o sobě myslíš?
      1D nejsou žádní teplouši jestli sis nevšiml/a tak kazdej ma nebo mel holku!
      rozhodně jim nejde jenom o peníze !!!!
      ty jenom závídíš že oni sou tak slavní a ty seš akorát ňákej magor kterej musí psát tyhle trapný a ubohý komentáře!
      ZALEZ TY KURVO POSRÁNÁ UŽÁRLENÁ!!!!
      PS: nech si svoje posráný kecy pro sebe mrcho jedna zkurvená!!!
  • *15* *12* *12* *16* *14* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *5* *5* *5* *5* *5* *5* !♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit