-
Harry je muj *12* *1* *1* jen muj ja s nim bila v restauraci :)))
-
-
Urcite...hlavne ze to umis napsat :-)
-
-
už se s el vzali ? :)
-
-
cooo??
-
neeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeee nevzali *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ahoj lidi hele nemyslíte že by bylo lepší kdyby byl gay jako aby byli s louisem spolu?vemte si že na každou holku budete žárlit která s nima bude chodit,ale kdyby byli spolu tak.... vím jsem blbá ale pro opravdový fanynky to bude něco znamenat...¨
-
-
ani ne!! jsem fanynka ale ES, takže tohle by pro mě nic neznamenalo ( jako suprového) jako nechápu proč tohle někdo vymyslel.. už neměli do čeho rýpat a tak jim i nám teď otravujou život tyhle kraviny!!! jo a třeba by byli spolu, pak by se rozešli a co?? jako konec 1D.. já jsem realista a vím že to prostě někdy nevýjde.. vy jsi to vše představujete jako pohádku :/ :P
-
-
TerryB* nebo jak se jmenuje,má naprostou pravdu,kluci jsou úžasní,a pokud se někomu nelíbí,proč to dává najevo? vždyť podle mě ti co to říkají by nedokázali zazpívat ani What Makes You Beautiful,co dokáže má 5letá sestra..prosím buďte k nim slušní, jaký by vám to bylo kdyby o vás psal někdo že jste gay??tohle je stránka o Louisovi,takže si to může kdykoliv přečíst..Louis je úžasnej, i Harry,Niall,Zyan a Liam jsou super,ale já prostě miluju ........................................................................................................................................................................................L.........................................O......................................................U.........................................................................................................I...........................................................S................................................................................E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥Louis♥♥
-
Princeznaaaaa :3
-
-
ŇUŇU <3 I love Larry ! *14*
-
neurážej Larryho stylynsona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ****
-
-
ze by se k nemu hodilo jmeno zoe *2* *2*
-
Náhodou já už s ním spala aji líbala je můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjSLYŠÍTE? *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
si trapná
-
No to nasrat, můj manžel!:**:3
-
ty prosim te probud se z toho snu už, tady nejsi ve snech ale v realitě která je kruta v dnešní době ;)
-
-
miluju louis tomlinson a chtěla bych být jeho sestra aby mně pomáhal z úklama jemu 21 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Onedirection230:Máš pravdu u mě je NIALL na 2.místě a Zayn na 1.místě jinak jsou hezcí všichni. *14* *14*
-
Prej vztah s Eleanor Calder :' ták určitě Larry bitchess *14*