Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co myslíte, vydá se Louis někdy na sólovou dráhu? *4*
    • Já myslim, že ne. A když se vydá, tak ale nemusí uspět. No, když o tom tak přemýšlím, tak jsem si vzpomněla na X-Factor, na Simona... Všichni z poroty mu (a zbytku 1D) oznámili, že na to nemá. Má pouze na to, být členem hudební skupiny.
  • *10* *11* *11* Jsou teplí *15*
    • hele proc to sem vubec pisete ste trapny.dyt vite ze na vas koment budou sami hnusny nazory a co vam vubec do toho je kdyz je nesnasite
    • Sám seš teplej narozdíl od tebe má skoro každej holku. K*eténe
    • Jasně si na ně vyskakuješ ale ty jenom závidíš .Kdyby si je vyděl doopravdy tak by ses radši posral než abys jim to řekl do očí.
    • Jak ty že *3* *15* A kdyby byli teplý tak by neměli holky;) takže drž mlč *6*
  • Nirvana FOREVER!!!!
    • Bohužel sis spletla stranu tady nni nirvana ale LOUIS TOMLINSON Z 1D :***...nebo seš snad slepá? *15* *2* asi jo.... *3*
  • Nejlepší je stejně Zayn *1* *3* *4*
    • Mně se nejvíc líbí Loui *14* pak Nail,Zayn,Liam A poslední Harry *10* Promiň, ale každýmu se líbí někdo jinej, nemějte mi to za zlý *5*
      • presne "presne" tak za sebou to mam i ja
  • Šecko fajné *3* *3* *3* *3*
    • happy birthday Boo Bear.
  • ÁÁÁ! Konečně tam je, že chodí s Harrym :3 Teď už se čeká jen na smazání El :D
    • A to je jako pravda?Že je teplej a chodí s Harrym? *7* *7* *7*
      • Vypadá to tak. Podívej se na nějaký videa a poznáš, že mezi nima něco je :D
        • tak hele jesli sis nevsimla to samy dela i zaynisko a aj presto ma PERRIE twl kedy sa konecne preberete jezis nemozete je nechat takych aky su vam pokjal viem vam do toho nic neje tak sa starajte o ine veci a harry gay fakt neni to vi kazdy teda az na nejake vijimky ako vidim a louis to teprv nechajte tychto hadok stejne su k nicomu tak klud devcata vite je to hnusny o nekom toto pisat a priat mu to najhorsie tak adios amigos *1* *3* *4*
          • Jak jsi myslela to ,,přát mu to nejhorší''? A Harry navštěvuje gay cluby, takže by mohl být bisexual nebo pansexual. A to jak se k sobě chovají (harry a louis) vypadá fakt jako kdyby mezi nima něco bylo
            • Myslim že jsou Pansexualové :D
    • Už to fakt přeháníte,jasně Larry Stylinson je fajn,ale zbavte se zbytečných snů,z toho pravá láska nikdy nebude!!!!BLIK,CVAK!!!!
    • LarryForever
      přesně:33 Hned se mi tady líbí víc! :D
  • tenhlensten gay vyhrožuje Arianě smrtí úplně jí závidí.fuj a vy trupky ho máte rádi jak nabuzený jste.one direction jsou gayové.tak jako vy.
    • Ty p**o jedna Louis by to neudelal zato ty jsi asi pekna kacena co? Jen kecate nesmysli nejsou to zadni gayove ty slepico doufam ze tobe nekdy nekdo rozbije drzku
    • Tak se nejprve nauč česky truPko :P
      • Já umím česky nevidím tam ani jednu chybu *6* *3* *10*
    • Nejsou Gayové ...
      A co kecáš Louis by nikomu neublížil.
      Ty lháři !. *10* *3*
  • Louis is my best BROTHER *4* *4*
    • jojojojojojojojojojojojojoj jasne jojojojojojojojojojojo
  • jeho mamka je fakt zase těhotná?? ( dvojčata ) jako to by bylo asi už moc!!
    • No opravdu čeká dvojčata :) *4*
      • a kolik jí vůbec je?? 7 dětí...
  • Ahoj, já osobně nejsem ani Elounor a ani Larry, ale rozhodně jsem proti Elounor! (PS: nic proti samotné El nemám, je to můj idol, ale rozhodně nevěřím, že s Louim mají věrný vztah) Já věřím na to, že Lou je gay, myslela jsem si to hned od začátku, co jsem 1D poprvé viděla a jakmile jsem tenkrát ještě jako fanynka slyšela píseň Live while we're young, tak jak tam Louis zpívá na konci krátkou frázi ,,I wanna live while we're young. We wanna live while we're young'', tak jsem si beze srandy myslela, že to zpívá nějaká baba, a když jsem slyšela little things, myslela jsem si to u Louisovy sloky to samé, když vidím, jak on přihřátě mluví, a když jsem viděla na YT, jak ''heterácky'' mává, tak jsem měla jasno, že je gay. Ale také věřím na to, že i Harry je gay - gayské tetování, vzal si tričko Harry ♥ Louis (který heterák by si to na sebe oblékl...), pak jsem viděla fotku, tak sahá na přirození pánské figuríny v obchodě s oblečením, a navíc je aj citlivka. Věřím, že nějakou krátkou aférku spolu Louis a Harry měli, ale myslím, že to tím skončilo, taky si myslím, že jak jim vyprší smlouva s modest, každý z nich si půjde svou cestou a zůstanou přáteli (je možné, že nepřáteli, ale to snad ne...), Louis se 'rozejde' s El a najde si třeba nějakého gaye a to samé i Harry... To je to na co já věřím, není to Larry ani Elounor, ale rozhodně ELOUNOR ISN'T REAL!!
    • Ziall
      seš naivka -_-
    • To to kecas! Ze nejsi ES ani LS? Jako fakt? Vzdyt si jasna LS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit