Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hrozné jak Loui teď vypadá, tak vyhublý a dlouhé vlasy. Je to hnusne co řeknu, ale připomíná mi feťáka. Je bezva ze je na fb ten projekt, ale nwm zda si toho vůbec všimne. Kdyby to bylo na Twitteru tak možná, ale takhle..nwm co ho to popadlo
    • Vypadá opravdu hrozně :(( je mi ho šíleně líto, čím si teď prochází :// a ten projekt je i na Twitteru, takže doufejme že si toho všimne ;) :)
  • nesnáším tě
  • Timys
    Prosim neměňte Louimu prosim profilovku, děkuji :) :)
    • Zmeniť!! Je hrozná.. Ty ve fotogalerii su lepšie.
      • Louii nemá žádnnou hroznou fotku!!
        • Ježiši... Dobre no, ale v té fotogalerii su mnohem lepšie fota... Tu čo ma teraz sa moc nevydarila, je tam taký... iný. Hned treba to 1 foto v galerii je bezva.. Muj nazor.
          • Timys
            no dobře když ti tak vadi tak ji změň :DDDDD
  • Něco jim tam nesedí. Jak může mít Loui větší nohu než Harry? Docela blbost.
    • Proc by nemohl mit vetsi nez Harry ? A neni to jedno kdo z nich ma vetsi :)
  • Miluji Louise je to můj anděl který mi káždý den pomáhá vstát na nohy a jejich koncerty jsou boží byla jsem v londýně je to tam super. Holky mám fotku s Louisem mám ji na fb tak se mrkněte I LOVE YOU LOUISI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • když cuceš ať se mrknem tak tu napiš profil...;-)
  • Je, Louis má narozeniny ve stejnej den jako já... :-)
  • Můžete se tady laskavě přestat hádat? Jste jak blbý a jak malý děti.Jeden věří tomu jeden zas tomu. Bože. Pravda se jednou stejně ukáže tak si věřte čemu chcete.Ale jako jste s tím už trapný jako fakt. Někdo něco vymyslí a vy tomu jak idioti věříte.
    • Říká někdo, kdo má jméno „ta Louisova”. xD Ty zase věříš tomu, že by si tě někdy vzal, ne? :D Řeknu to takto: Protřiď si laskavě slovník a vyřaď z něj sprostá slova, nebo je alespoň stáhni na minimum. Neumíš interpunkci a budeš si tu na lidi, slušný lidi, otevírat svou pusinku, ano? Klidni hormon. Názory se vyjadřují s klidem. Ovšem z jisté stránky máš pravdu. To ano. ;) :)
  • nemám ráda *16* *16*
    • Koho nebo co nemáš rád/a
    • OMG! TY! už zmlkni *3*...
    • BTWL a koho to zajímá:PP...
  • Louie je prostě nejslaší Mrkvička:P,,...MR.CARROT♥_:P...
    A to je pro ty lidi co tady píšou že je nesnáší:
    Je snadné o někom anonimně napsat že ho nesnášíte,nemáte rádi...
    Ale nevíte jak to tomu člověku může ublížit,když jim třeba na Twiter někdo napíše že je nemá rád.Harry jednou řekl(v dokumentu : Year In The Making)že když mu napíšou 3lidi že je skvělej a 1člověk že ho nemá rád nebo ho nesnáší,vůbec nechápe co tomu člověku mohl udělat.
    A vím že vám Harry ani kluci nic neudělaly,nevím proč máte zapotřebí psát tohle,neříkám vám aby jste je poslouchaly neříkám vám ad máte rádi jejich muziku,ale říkám vám aby ste se nad sebou zamyslely,jak by vám bylo kdyby vám někdo napsal že vás nemá rád,jaké by to bylo.
    Podle mě zničující.
    Uvědomte si že Kluci jsou dobré osoby,jsou hodní a milý,nevím proč máte zapotřebí psát jim toto.Třeba já bych nikdy neměla to srdce napsat někomu kdyz nemusim jeho muziku takový komentář.Prosím používejte svoje vychování a ještě se prosím zamyslete.Prosím T*...
    • Víš ono to je tak že ti lidi co píšou jak 1D nebo něhoko s nimi spojené nesnáší jim vlastně zavidí a aby se uklidnili píšou o nich hnusné věci a to že je nemají rádi *7*
  • Louis se s Eleanor rozešel? Napište mi někdo prosím jestli je to pravda nebo ne. Díky
    • kdyby spolu někdy chodili pak ano,dalo by se tomu říkat rozchod
    • Ahoj to není pravda Louis a Eleanor s polu pořád chodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit