-
twl běžte do p*dele přestante onich řikat že jsou gayové nejsou jenom jim zavidite fakt už svama nervy na vas mam kdybych vas potkala zbila bych vás debilové ste parchanti nejsou a basta
-
hnus hnus nejhnusněší mě se z nich chce *11*
-
-
Na záchod?????
-
Nechceš si tam místo diminka napsat dilink nebo dementka? *15*
-
-
Každá pitomá fanynka *1*
-
milujeme louisi tomlinsone danielu peštovou a show masterchef love louis tomlinson and daniela peštová show MASTERCHEF *16*
-
já chci zpět Larryho!!!
-
-
To já taky byli tak roztomilí ! Ale já nejsem ani Larry shipers ani eleanor shipers a tak je mi jedno jestli je s ní nebo s Harrym .
-
-______- *16* *16* *12* *11*
-
-
Ahoj :* Cikuliačik môj najkrajši <3 neskutočne moc ťa milujem <3 Ale mám jednu otázočku ako bôžeš chodiť s takou párkou kur**a ?????? Veď ona je ako kondóm s jahodami -__- By sm ti ho vyfajkala ale najskôr by som musela odstrániť eleanorku chplatú fúzatu.. si jej musel asi kúpiť depilačné pásiky ? aby nebola chlpatá 100000000000000000000000000000000000 balíkov že? :D Lebo len tým jedným balíkom kde je 20 pásikov by si dole jeden chlp :DDD *12* Som počula že jej sperkmia bola najskôr v mikrovonke aby anpuchla lebo by bola jednohubka a to by si ti asni nepáčilo :* :* I´m not hate Louis ! I hate Eleanor!!!! Eleanor is kun**a -_- Louis is MY MY MY *14*
-
Podľa mňa sú to len americké hviezdy ktoré keď by vás stretli tak nepovedali ani jediné ahoj. Tak sa zobudťe sú to len chalani ktorý vedia len trhať srdce
-
-
Videla jsi je osobně?? Já ano a jsou to velmi milý hoši!
-
Tak za 1.jsou z Anglie a za 2.nesouhlasím s tebou
-
-
my brother *14* *14*
-
Prosimvas to jste si nevšimli ze Harry a Louis už se ani tolik nebaví? Natož aby byli spolu.
-
-
Oni se spolu už tolik nebaví, aby je furt nepodezřívali, že jsou gayové.
No, poděkujme LS, že p*srali takový krásný přátelství mezi nima :'((
-
-
my brother *14* *14* LOUIS tomlinson