-
lucie není ošklivá a ty jí nemáš co poroučet *12*
-
-
ty se do toho nepleť ty tomu stejně nerozumíš. *16* *1* *14* *5*
-
-
Její písničky moc nemusím. Ale v "Za oponou" jí to docela slušelo v roli cikánky nebo Popelky. Myslím, že trochu i oživila Babovřesky, takže pro fanoušky chystám sestřih nejlepších scének Lucie Bílé, které chci dát na YouTube
Pokud bude u tohoto komentáře 120 lájků (like) vytvořím i stránky Lucie Bílé, kam budu každý den přidávat fotky a videa a vůbec novinky o Lucii Bílé! *3* -
-
mas pravdu :D
-
-
Lucie sice není to můj typ hudby,co zpívá ona ale je strašně milá v česko slovensko má talent. *4*
-
-
jj niki přesně !:)
-
-
Paní Bílá, prosím Vás začněte zase jíst. Tou Vaší dietou jste si jen uškodila. Jste kost a kůže a vůbec Vám to nesluší. Novináři Vás chválí, ale nemůžou to myslet vážně, Oči se Vám ještš zvětšily, prostě hrůza. Vypadáte nezdravě. A v té porotě, kde sedíte Vám to vůbec nesluší.Z obrazovky na nás koukají jen Vaše hrozné účesy a vyvalené oči. Fuj !!!
-
-
Pani Hano to jeji věc co jse tiče jidla *14* *14* *14*
-
-
Lucie Bílá že má výšku 172 cm? Jenom malé upozornění - výška by se měla udávat bez podpatků ... *3*
-
pravdu ma laura tak pomlc *16*
-
Za oponou, jak tam hrala Popelku, to bylo super
-
-
Teenagerka a popelka?
-
-
Dobrý den paní Bílá moc se mi líbí vaše písničky moc bych se sváni chtela setkat jelikoš to nejde protože jste celebrita tak to asi nepůjde *4* *5* *4*
-
-
ty chodíš do 4. třídy??!!! *10*
-
-
Vždyť je to stejně jedno jestli Filip, nebo Filiphina. To máte fuk, asi máte stejnýnázory že? *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-
Jo jsme si docela dost blízcí jde to vidět i na našich názorech. *3*
-
-
Ahoj, šel byste někdo se mnou na koncert Lucky? V Praze v Tipsport areně...15.10. lístek za 390kč..:) Někdo jako já, kdo tam moc chce jít, ale nemá koho k sobě? Je mi 19 a mail: tic.k.tac@seznam.cz :)) Ozvěte se a vyrazíme :)
-
-
No já bych klidně šla, ale není to vhodný mně je teprve 11
-
-
já píšu z bratrancovýho počitače, achjo já se zapomněla přejmenovat, takže jsem za Filipa, ale přitom jsem Filiphina, tak fakt sorry *4*
-
-