Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já zase hlasuju, že se mi nelíbí tvůj komentář, když jsi asi mimo a nevíš jak je Lucka perfektní
  • Bartošová je horší, Lucka je nejlepší a zpívá fantasticky furt ji nepomlouvejte, má krásný písničky, které jsou o něčem a když ji nemáte rádi tak ji nehaňte jsou zu i lidi a není jich málo, kteří maji Lucku moc rádi a vy co nepoznáte talent tak jste padlí na hlavu.
    A je dobře že ji všude obsazují, jasně proč by ne když ji mají lidi rádi
  • Paní, jste narcistka, dar zpívat asi máte, ale na mluvení jste moc
    hloupá, nedá se to poslouchat.
  • Je všade,je jej moc a začína to byť trapné!Bíla alebo Bartošová.
    Existujú tu aj iné nadané a pekné speváčky o ktorých by sa už konečne mohlo začať písať.Sladká Lucinka už začína byť presladená...
    • Třeba jako ty co?
  • Já ji taky moc obdivuji a když to řeknu stručně "na bulvár je třeba se vys*at"
    Akorát kazí skvělé celebrity jako je zrovnaLucie Bílá
  • Milá Lucie,
    mám otázku na jiné téma,než které ted´řeší pisatelé ohledně paní herečky Jiráskové, které sem si nesmírně vážila,já nyní sleduji prezidentskou volbu a velmi mě překvapila Vaše podpora pana Zemana i když samozřejmě má každý nárok na svou volbu,chtěla jsem se zeptat co Vás k tomuto vedlo, protože pokud vím,tak jste vždy podporovala pana Klause jako pravicového a pan Zeman pro mě vžy bude představovat levici.
    Vím,že se nyní mluví o osobnostech a ne stranách,ale já bych nemohla volit osobnost, která je nebo byla levicová.Mějte se v Novém roce moc hezky.
    • Jak rikala: kecy, prdy, bedary! To neni nadavka a neberte to tak, thank you.
      • Pardon, přeskočilo mně, tak to nectete! A nebo jo! Zalezi jenom na vás... jotak cus
        • Ty jsi super vtip!
  • Dobrý den Lucinko,
    bulvár je bulvár a každý si musí udělat svůj názor na události kolem smrti paní Jiráskové,když mi umřela maminka mou bolest v srdíčku nikdo nepochopil neboť byla moje a jen ti, kteří mi jsou nejbližší ví jak mi je i dnes.Pro mně jste sluníčko a nenechte se v bolesti strhnout někam kam ani nepatříte.Můj názor je ,že viditelná jste dost jako osobnost a nepotřebujete k tomu smrt žádného člověka.S úctou k paní Jiřince Jiráskové nechtějte se měnit a zůstaňte svou bylo mi nám líto a je nám líto, když Vás vidíme ne zrovna lichotivě na hlavních stranách některých deníků,nezasloužíte si to.
    Přeji jen štěstí,zdraví a lásku rodiny a přátel
  • Lucko, kašli na bulvár! Měla jsem skoro slzy v očích po tvých slovech na TV Prima ....Moc tě obdivuji!!!!
  • No, mě osobně je jedno jak se Lucka češe nebo směje, mě se vážně nelíbí její písničky. Kromě té jak plyn syčí z trouby ven bych řekla, že je to o ničem. Tady ten střední proud, který si zvolila je jeí talent dost k ničemu. Jo a taky se mi nelíbí její skřeky místo zpěvu, i když uznávám, že někdy to má svůj význam. Ale jen někdy. A jinak se mi nelíbí, jak se projevuje jako osobnost, což může být vážně dost subjektivní pohled. Ale nevěřím jí skoro nic z toho, co kdy a kde prohlašuje. Prostě tak ji vnímám já.
    • Me take prijde Lucie neuprimna porad vidim v jejim chovani skrytou fales.Mam pocit ze ze sebe dela srdecneho cloveka ale chce se jen zalibit.Rada zduraznuje do medii co vsechno dobreho udelala a kde pomohla ale vite co,kdo chce nekde nebo nekomu pomoci tak o tom prece nemluvi.Delat si reklamu na to jaka jsem svetice a dobrucha je hnusny.
  • No lepší zpěvačky v Česku asi nejsou, Lucka si to zaslouží, co vám na ní vadí kromě vhledu a smíchu, vám se nelíbí její písničky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit