Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Lucinko..píši jen pro vás,ikdyž nevím,uda si to přečtete?Určitě nemáte tolik času na četbu takovýchto vzkazů a možná je to dobře,přotože jak čtu tyhle ,,rádoby vzkazy,pokecy,či co,tak vidím,že lidé uměj čím dál více jen kritizovat a koukat jiným do talíře,místo aby kecali sami za sebe...ale zapoměli asi dodat,že oni jsou ti praví,co by měli soudit a hlavně jsou jistě ,,DOKONALOST SAMA" .To,zda jste dostala slavíka ,či ne mne až tak nezajímá,starám se o sebe a myslím,že zdravý a inteligentní člověk se takovýma blbostma nezabývá a určitě chápe,,že slavík je hlas lidu a tedy si úspěch ZASLOUŽITE!!
    Já jsem se neubránila na tento blog napsat,protože jsem dnes četla ,,nějaký Bulvární článek na seznamu" A ten článek pojednával o úmrtí naší slavné herečky J.Jiráskové a o tom ,že jste jí zneužívala a bla bla bla..kecy kecy...Tomu sama nevěřím,myslím si,že to ke svému životu a úspěchu nepotřebujete a navíc Jiřinka byla jistě svéprávný člověk na to,aby zhodnotila ,co se jí líbí a ,,Jaký přístup se jí líbil a jaký ne".T o,že ,,Někdo dne 9.1.2013 píše o tom ,jak jí někdo zneužíval a vrhá tím jen špínu na druhé,když k tomu dotyčná zemřelá nemůže nic říci,to je to nejsmutnější!!
    Lucinko,ať už si to přečtete,či ne..mějte se krásně a dále tvořte,,SAMA ZA SEBE" Ať si všichni ,,Závistivci" políbí šos!! Přeji Vám to nejlepší,jste dobrá již za to,jak dlouho a usilovně pracujete,přeji Vám i Vašim blízkým zdraví a sebedůvěru...:-)) Druzí nemají co kecat do toho,jaká jste a ,,Jak se češete a jak jste nalíčená..Vystupujete za svou osobu a nikdo vám nemá co dávat rady,jste dospělý člověk...

Toto napsala obyčejná ženská se zdravým rozumem,co vám přeje vše nej nej do dalších let...

DENISA M. Z OSTRAVY...:-)) *3* *4* *14*
    • Jasně, bulvár je plný pomluv, ale paní Deniso, ne na darmo se říká - na každém šprochu pravdy trochu, že!!!
  • Že nemá chybu? To si děláš srandu, ne? Nechápu, jak se může stát, že stále dostává nějaké slavíky, když máme spoustu lepších zpěvaček. A inteligentnějších. Podstatně.
    • Svatá pravda jsou daleko lepší než ona.
  • TO JE PROSÍM MUZIKÁLOVÁ HVĚZDA-LUCIE BÍLÁ, že nemá chybu? A neřešte furt její vlasy a úsměv, bych chtěla vidět vás jak se smějete
  • Vážená paní,
    ujišťuji Vás, že jsem Váš upřimný odivovatel, a to všech Vašich veřejných činností a pokud se tento email opravdu k Vám dostane, prosím udělejte něco s Vašim účesem, konkretně je teba ubrat na jeho objemu asi 20 až 30%, rozhodně tím Vaš krása neutrpí, ale naopak více vynikne.
    S pozdravem Ing. Poledňák
  • S Laurinkou souhlasim ano slavika dostala pravem, jediny co nechapu je, proč si jméno Hana Zaňáková nenechala ono není zas tak špatný a smích má roztomi,oučký ja chci byt jeji syn
  • Bílá nesahá Gottovi ani po kotníky, jejím maximem by mělo být 20 zlatých slavíků a KONEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! žádného dalšího SLAVÍKA!!!!!!!!!!!!!
  • Na Bílé se mi nelíbí, jak se hihńá, jak některé písně zazpívá škaredě a jsem toho mínění, že by si Slavíka zasloužily jiné zpěvačky než ona.
  • Můj názor je z cela jiný,a to že jo to osoba která si zaslouží úctu a ne urážky některých závistivců.Co neví nic o umění a nemají ano poem nic o vychování .Tito lidé by měly dostávat jiné ocenění.Napište a vymyslete třeba na nějaké řády přijdete. *12*
  • Vy tři poslední jste debilové, dál už jsem to radši nečetla, vždyť je skvělá, co pomlouváte Lucinku? A souhlasím tady s Romčou *3* a je dobře, že má slavíka, ta si ho totiž zaslouží! *10* A nekecejte hovadiny! Ty její koledy jsou vánoční spestření pro ty, který mají Lucku rádi jako já, takže my co ji rádi máme držíme při ni. Tak si pomlouvejte jinde... *4* Doufám, že vás nenapadlo pro ni hlasovat, že se vám nelíbí, stejně vyhrává-líbí *5*
    • Samozřejmě že nás napadlo hlasovat že se nám nelíbí, když se nám nelíbí. To má logiku, ne? Jak tě vůbec napadlo, že nás to nenapadlo??? *1* *1* *1* Jesli vyhrává líbí, může to být taky JEN a POUZE tím, že těm, co se nelíbí na její profil nechodí, protože se jim nelíbí. *2* *2* *2* Chápeš? *3*
  • slavíka měl mít někdo jiní než ona *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit