Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den paní Bílá moc se mi líbí vaše písničky moc bych se sváni chtela setkat jelikoš to nejde protože jste celebrita tak to asi nepůjde *4* *5* *4*
    • ty chodíš do 4. třídy??!!! *10*
  • Vždyť je to stejně jedno jestli Filip, nebo Filiphina. To máte fuk, asi máte stejnýnázory že? *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • Jo jsme si docela dost blízcí jde to vidět i na našich názorech. *3*
  • Ahoj, šel byste někdo se mnou na koncert Lucky? V Praze v Tipsport areně...15.10. lístek za 390kč..:) Někdo jako já, kdo tam moc chce jít, ale nemá koho k sobě? Je mi 19 a mail: tic.k.tac@seznam.cz :)) Ozvěte se a vyrazíme :)
    • No já bych klidně šla, ale není to vhodný mně je teprve 11
      • já píšu z bratrancovýho počitače, achjo já se zapomněla přejmenovat, takže jsem za Filipa, ale přitom jsem Filiphina, tak fakt sorry *4*
  • vse nejlepsi k narozeninam pani bila vim ze jste mela narozeniny uz včera ale když je máte vy musím vám popřát *4* *4*
  • Všechno nejlepší paní Bílá... mám vás ráda.Hodně štěstí, zdraví, úspěchů a dalších slavíků! *4*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! *3*
  • Héj taky se díváte o víkendu na "TELCE" na pořad "Lucie na bílo"? To je super pořad, Lucka prostě umí rozesmát
    • Ne, nerada bych si kazila víkend. *15* *15*
      • No jo vlastně, ty jsi ta hloupá nevděčnice, há už to chápu
        • *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3*
  • Příšerná profilová fotka. Ty korále na hlaně jsou trapné. *16* *16* *16*
    • To není pravda
      • Co není pravda?????????????????????????
        • Že je to trapné
          • Tak jo, tobě to tak nepřipadá a mě zas jo. Kazdý to vidíme jinak, ale já mám pravdu. *2* *2* *2*
            • To si myslíš, ale já mám pravduu!
  • měří tak 165 cm,víc ne..
  • Kdo ji nepotkal osobně,tak neví o čem mluví. Lucka je přirozený talent,a pokud se sní potkáte,tak vám nepříjde jako nějaký namyšlenec,protože je to úplně normální človíček. S kterým múžete prodiskutovat úplně všechno. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit