Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vse nejlepsi k narozeninam pani bila vim ze jste mela narozeniny uz včera ale když je máte vy musím vám popřát *4* *4*
  • Všechno nejlepší paní Bílá... mám vás ráda.Hodně štěstí, zdraví, úspěchů a dalších slavíků! *4*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! *3*
  • Héj taky se díváte o víkendu na "TELCE" na pořad "Lucie na bílo"? To je super pořad, Lucka prostě umí rozesmát
    • Ne, nerada bych si kazila víkend. *15* *15*
      • No jo vlastně, ty jsi ta hloupá nevděčnice, há už to chápu
        • *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3*
  • Příšerná profilová fotka. Ty korále na hlaně jsou trapné. *16* *16* *16*
    • To není pravda
      • Co není pravda?????????????????????????
        • Že je to trapné
          • Tak jo, tobě to tak nepřipadá a mě zas jo. Kazdý to vidíme jinak, ale já mám pravdu. *2* *2* *2*
            • To si myslíš, ale já mám pravduu!
  • měří tak 165 cm,víc ne..
  • Kdo ji nepotkal osobně,tak neví o čem mluví. Lucka je přirozený talent,a pokud se sní potkáte,tak vám nepříjde jako nějaký namyšlenec,protože je to úplně normální človíček. S kterým múžete prodiskutovat úplně všechno. *3*
  • Lucie vubec nododelala skolu svadleny,tak co pisete vyucena.
    • Co ty víš, ty hňupe!
      • Nechápu!!Proč jako někomu nadáváš do hňupů? Lucie fakt školu nedodělala a není ani vyučená
        • Mě nadávali hůř (u Jáchyma Krause) a to jsem nic neřekla. Třeba dodělala, co víš ty no?
          • Že ti nadávali je samozřejmě pitomost. Přece nemusíš být jako oni. Ale nedodělala. Kdy taky, když nedávno byl rozhovor s její učitelkou a ta mluvila o předčasném odchodu z učení?
            • Je to pravda, že mi nadávali a nechci se hádat ještě s tebou, já se totiž nikdy s nikým hádat nechci
  • seš dobrá herečka i spěvačka
    • Ano, přesně tak!!!
  • Lucka není vůbec perfektní. Kdyby byla, věděla by, kdy je čas odejít. Nemyslíte, že už má zmeškáno?
    • A proč by jako měla odcházet? Kam má jít? A co třeba Karel Gott, Eva Pilarová, Hana Zagorová, Marie Rottrová, Helena Vondráčková, Marta Kubišová, ty jsou daleko starší a odcházejí? Proč by měla Lucie Bílá odcházet, když je tak oblíbená?
    • Nemyslím!!!!!!!
      • Taky bych řekla, ty asi celkově moc nemyslíš. *15* *15* *15*
        • Nestarej se o mě, neznáš mě, tak neříkej jak já myslím a netypuj si jak mám vysoké iq
          • Netypuji, stačí si přečíst tvé názory a příspěvky, mimochodem je máš snad všude, a je nad slunce jasné, že ti to moc nemyslí. Jen doufám, že ti není víc jak 13, to bys ještě měla šanci z toho vyrůst.
            A neříkej, že se o tebe nemám starat, když ty se vrtáš úplně do všech *15* *15* *16* *16* Asi se hodně nudíš, Laurinko. *2*
            • Já se do všech nevrtám, jo je mi míň než 13, je mi 11, takže si nedovoluj na mladší a pro tvoji informaci: Já se vůbec nenudím! A nerejpej do mě. Nějak mě hlídáš, že se staráš o mé názory

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit