Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucka měla zůstat u rocku s Alešem
    V
  • No já teda nevím, proč by někdo nemohl "lézt" na profil někoho, koho nemá rád a nemohl napsat svůj názor. Mě Lucka taky připadá, jako by utekla z blázince a klidně to napíšu *3* . Myslím si, že často vyluzuje nelibozvučné skřeky a přesto, že má nejspíš opravdu mimořádný hlasový rozsah, nic moc s takovým darem udělat nedokázala. *7* *2*
  • Já nechápu,když teda jí nemáte rádi tak proč lezete na její diskuze,fotky,......Tak když jí nemáte rádi tak sem nelezte nic vám neudělala *10*
  • Řekla bych, že čím je Lucka starší, tím líp vypadá.
  • proboha kde jste vzali tu výšku 172 cm? Lucka má maximálně 162 cm. Je to velká zpěvačka, ale maličká postavou *14*
  • Tak ja si myslim ze Iveta Bartosova byla vzdy lepsi zpevacka.
  • Když někdo uráží Lucku <3 uráží i mě. *3*
    • tak to te neni moc tezky urazit
      • jenom dodam:Kdyby Bartošová byla lepší zpěvačka než lucka mela by 13 slavíků *5* *6* *6*
        • a jak řikala ZUZA ať si ji nevšímá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • to je na koho?*8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Mám Lucii prostě ráda a je mi jedno jestli je ve světě ňáká zpěvačka ,která má větší tonové rozmezí neš Lucka,ale sakra tak už se jednou v Čechách narodila a začala tady zpívat tak tady prostě bude a zůstane(doufám) *16* no a když jí někdo nemá rád,tak ať se jí nevšímá a nemá hloupí ŘEČI!!! *10*
  • Já zbožňuju Lucii. Je to nej, nej, nej, NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ. Mám nejradši její píseň halelujah .. Jste prostě nenahraditelná, Lucie!!! Mám ráda váš hlas *2*
  • monstrózní kočka.....hezký kozičky a hezký nožky...hmm ta by šla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit