-
Ste úžasná! Teším sa na Talent s Vami a takisto sa teším na nový muzikál Aida.Dúfam, že vždy budete mať Váš nádherný úsmev na tvári. Prajem Vám mnoho Slávikov. Hlavne nech ste zdravá! Ste najlepšia speváčka , máte dar od Boha a zlato v hrdle. Ste pre nás najväčší poklad.
-
Je úplně nejlepší zpěvačka co znám.... :D ......zbožňuju ji :* ♥
-
Lucie doufám,že milenecký poměr údajně s Jarem Slávikem se nezakládá na pravdě. No,to by byla bomba! To by se bulvár napásl. Věřím,že opak je pravdou.Zdravím. *3*
-
*4* Mám ráda tvoje písničky. Zpíváš moc nádherně. Slavík se vyhlašoval už kolikrát. Slavíků máš určitě hodně. Přeji ti co nejvíce slavíků a co nejvíce úspěchů v kariéře.
zdraví tě MONČA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*. -
Lucinko mám tě moc moc ráda mam všechny muzikály kde jsi ty *3* .Přeji ti hodně slavíků a ať tvůj život jde dál *4* *3*
-
Když chceš tančit v Carmen "flamengo" tak se ho napřed nauč. Lítáš z jednoho konce jeviště na druhý- zadupeš letíš na druhý konec-zadupeš a tomu říkáš flamengo? Vždyť ty Španěly urážíš.
-
-
jdi do p*** jestli proti ni neco mas tak se vspamatuj.. ! chtela bych videt tebe ..!!!... no radsi nechtela no.. ona je uzasna .. miluju ji .. a kdo urazi ji urazi i me !
-
-
Máš pravdu HMLB
-
-
Třeba takhle v ty Carmen to má vipadat.TY ho snad umíš? *10* *10*
-
-
Ste skvelá speváčka! Mám Vás veľmi rada. To čo robíte pre ľudí je úžasné! Buďte taká aj naďalej. Prajem vám ešte veľa Slávikov.
-
Som váš fanušik páči se mi aká ste, v televízii ste úžasná. Prajem vám aby sa všetko darilo, mnoho úspechov. Pís ta bude do smrti tá nejlepšia od Vás.
Prajem Vám:
štastie v živote, užívajte si aj keď nie je na to čas, smejte sa, hlvne najviac zdravia nekonečno zdravi, a predovšetkým LÁSKY. -
Lucie,patríte na vrchol ste úplná jednotka ,dalo by sa to nazvať: Goťák v dámskom prevedení... Tým myslím kvalitu Vašeho spevu,držím Vám palce
-
Docela by mě zajímalo, kdy se ten její Filípek už konečně stane slavným, jak asi cca před 5 lety kdesi Lucie Bílá řekla.../řekla:"Filípek je zrozený pro slávu..."/ , jen nějak nestačila říct na jakých základech se má jeho sláva stavět??? Kde jsou schované ty jeho "zázračné" schopnosti, kterými má tak oblažovat či obluzovat tento svět, přijdou snad jenom s nějaký pobytem v nějakém prostoru spíš "neschopných" VyVolených??? *9*