-
nic moc
-
Dobrý den, Lucinko, dovoluji si vás oslovit ve věci háčkovaného motýla, kterého jste předávala jako obraázek v televizi. Mohla bych poprosit o předlohu? Přeji vše nej, vh
-
lucko spadl mi kamen ze srdce kdiž sem slišela že tě propustili z nemocnice to už mi nedelej............ *3*
-
lucko spadl mi kamen ze srdce když sem slisela že tě propustil to už mi nikdy nedelej.................. *4*
-
Lucinko moc ti přejubab všechno DOBŘE v tý nemocnici dopadlo *13* *3* *4*
-
Nemohu si pomoct, ale ze zpěvu Lucie Bílé jde již delší dobu číst velký nedostatek citu, je to zpěv hrubý, plný hrubých emocí a myslím, že kdo si často pouští takovou hudbu s takovým zpěvem, tak se touto hrubostí nechává doslova prostupovat, stává se čím dál tím víc necitelným ke všemu ve svém okolí. A o tom je i dnešní doba - samé poučky o asertivitě, poučky, jak zmanipulovat druhé lidi, to hlavně pod maskou slušnosti. Takoví lidé už potom jenom cit ztrácí všude možně, i takovýto zpěv je potom vlastně spíš "mazlí". *16*
-
-
Právě naopak. Lucie Bílá zpívá velmi procítěně. Je to pohlazení pro uši i pro duši a obrovský zážiek.
-
-
Nechce se mi prihlasovat,jen bych chtela pani ci slecne Zdence napsat,prosim zamerte se na cestinu,Vase tvim je hrozne....jednak velke T a po v,se pise tvrde y tzn. Tvym...omlouvam se,za upozorneni.... a zdravim J.
-
Paní Lucinko, před nedávném jste oslavila své narozeniny a nechtěla jste od svých milovníků žádné dárky, snad jes kdo by měl nějaké vzorníky pro platení, vyšívání, háčkováí a pod. Za mlada/dnes je mi 777 roků jsem této vášni podléhla a dělala jsem moc věcí po kterých mi zůstali různé sešíty a pod. Protože vzhledem ke svému věku již nic takového dělat nemůžů a Vy o toto máte zájem tak bych Vám ráda posla co mám a je to pěkné ale ne asi tak krásné jako Vaše zpívání a pod. Prosím, na jakou adresu bych Vám toto z lásky poslala.
Anna Austovám Maďarská 1463/11 Ostrava 8, 708 00. Máte lí ještě zájem o tyto pěkné věci ze srdce Vám je podaruji.
aaustova@seznam.cz. Posílám moc pozdravení a jednu velkou puinku -
Ten muzikál CARMEN se pvedl LUCI *14* *4* *3* *15*
-
Lucka je moje nejoblíbenější zpěvačka.Krásně zpíváš.Kdo souuhlasí ať dá like. *3* *15* *4*