-
Ahoj Lucko,moc ti gratuluji k přírustku do Vaší rodiny (Filipová slečna) je opravdu velmi půvabná,chytrá a milá! Moc Filipovi a Karolince fandím! Snad jim to vydrží...jsou spolu nádherní!!!! ;)
-
jsi opravdu super spevacka a hrozne se mi libi detsky film v perine ve kterem taky hrajes mam i knizku *1* *4* *3* *15* *2*
-
Pani Lucie,ibracín se na Vás s velkou prosbou,protože vím,že mýte dobré srdce.Velice si vás vážím.Mám velký problém jsem důchodce 73 let a mám vnuka,který u mě bydlel od 15 let to je více jak 20 let.Je svobodný,navíc je velmi nemocný od roku 2006 se léčí na psychiatrickém oddělení v H.Brodě,kde je v oučasné době hospotalizován.Má velké finační problémy pro které nemá řešení neboť je dlouhodobě nezaměstnaný a nepobírá ani žádné sociální dávky.Nyní mu hrozí exekuce na 250000kč.
Mám strach,že na stará kolena se ze mně stane bezdomovec,proto prosím zda můžete pomožte nám.Děkuji Dvořáková email dvorakova.tisova@seznam.cz -
-
No tak to je úžasný. Chlapeček nafláká dluhy a Lucka by to za něj měla jako "zatáhnout". Hmmm, fakt dobrý. Luci, kdybys měla přebytečnejch pár melounů, tak bych taky nepohrdla ....... *3*
-
-
Dobrý den, jste ta nejlepší zpevačka na světě! :) Máte obrovský dar od Pána Boha :) přejí Vám vše dobré :) A navíc ještě k tomu máte zlaté srdce a co je dnes obrovskou vzácností :) :) At se Vám daří :))
Esme 17 -
Dobrý den, paní Lucie! Jako dar jste dostala hlas a já Vám fandím a pevně doufám, že se mě někde podaří získat Vaší e-mailovou adresu, protože bych Vás chtěla požádat o radu a není vhodné zde na veřejné tabuli.
přeji Vám spokojenost, radost a šťastné srdíčko -
Lucka je naše nejlepší zpěvačka, prý je velmi lidová a není nafoukaná. Přeju jí hodně štěstí v osobním i profesním životě. *3*
-
ahoj lucie jsem tvuj fanousek a hezky spivas *3* *3* *3* *9* *5* *5*
-
at se každy koukne na sebe! myslim že když někdo napíše chybu ve slově tak to není žádná tragedie ale když čtu některou tu kritiku tak mi je za ty lidi smutno,asi jsou neštˇastny nebo zlí?paní Lucka je osobnost se srdcem na správném místě a nemusí ani spívat stačí ji jen pozorovat a mám hned lepší náladu je miloučka váží si lidí a já jí hrozně fandím. krásný nový rok všem i těm rozčepejřeným pubertˇákum mají to s náma těžký pa
-
Dobry den,pani Lucko jste nejlepsi zpevacka a taky moc krasna muj pritel vas ma moc rad jen tak dal
-
Dobrý večer paní Lucinko. Jste úplně luxusní zpěvačka,strašně Vám fandím. *3* Jedna z Vašich mnoha obdivovatelek Hanka. P.S. Máte zlaté srdíčko i hlas.