Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak žijí jeji sourozenci
  • Zdravím Vás z Nalžovického zámku,
    Jsem ředitelem poskytovatele sociálních služeb, kde máme 50 mentálně postižených klientek.11.února 2011 pořádáme již tradiční ples, kterého se zúčastní asi 200 podobně postižených dívek a chlapců z podobných zařízení, jako je to naše.Moc by náspotěšilo, kdyby jste se mohla přijet podívat a zaspívat nějakou písničku, naše děvčata Vás mají moc rády.Múj email: reditel.zamek@seznam.cz

Děkuji Jaroslav Janský *14*
  • Ahoj Lucinko moje milovaná.Chci ti jen říct skromným slovem,že jsi pro mě ten nejůžasnější človíček na světě.Určitě jsi to už slyšela mnohokrát,ale musím ti to asponˇ napsat,když už nemám to štěstí v životě být tvou kamarádkou jakou máš v Ivetce z Otvovic.I když je to mím nejtajnějším přáním,které je opravdu nesplnitelné.Tak budu doufat,že to štěstí dostanu asponˇ v příštím životě.S obrovskou láskou ti posílám pozdrav a přeji ti mnoho mnoho mnoho štěstíčka v životě.Byla jsem na tvém koncertě v Turnově a byla jsi naprosto úžasná.Mohla bys to zase někdy u nás zopakovat.
  • Milá Lucko,mám Tě moc moc ráda ,poslouchám Tvé písničkya a snad se podaří a přijedeš do krnova kde bydlím .Měj se moc hezky zdravím Tě i moje maminka. *14* *1* *7*
  • Máme Vás rádi,ale někdy méně,znamená více.
  • Vážená Lucko,
    jsem vaší vděčnou posluchačkou a mám vás ráda, vyzařuje z vás charisma a jste jistě dobrý člověk. Ne tak jsem s vámi ovšem spokojená s vaší funkcí poradce v pořadu Česko-Slovensko má talent. Vadí mi u vás vaše přehnaně nadšené, místy přeslazené alibistické projevy při hodnocení úspěšných soutěžících. Pokud vám mohu radit, uberte při hodnocení podstatnou měrou na afektovanosti a bude to ku prospěchu úspěchu. Musím se též zmínit o hodnocení soutěžící z minulého roku této soutěže Dominiky Haškové, která posluchače nijak svým výkonem neoslovila a z vaší strany poradců hlavně pana Krause a vaší bylo hodnocení neadekvátní výkonu a vyvolávání tatínka Haška působilo násilně až skoro jako varietní číslo, bylo to zbytečné a moc vám to nepomohlo. Stejně vám přeji ve funkci poradce hodně štěstí a šťastnou ruku při výběru talentu. Přeji vám, že máte vedle sebe pana Dejdara, který je slušný, bystrý a charismatický narozdíl od p. Slávika, který je pravým opakem jeho.
  • Podla mna je zlatá so všetkym a vždy a ani ja neviem dobre anglicky a co teraz??? mam dobru robotu a viem viac nemecky ako anglicky aj ja som trapna???sa preber
  • Moni
    Lucka je skvela spevacka .... a nechapem preco tu niektory maju taku potrebu urazat..... asi si riesia nejake komplexi....alebo len nemozu prekusnut ze nedokazali ani z daleka tak prerazit a nieco dokazat tak ako ona?.... *5*
  • wauworld
    v poslední době se mi na ní nelíbí,že moc ukazuje své popředí...
  • wauworld
    http://tapety.osobnosti.cz/lucie-bila/31330
    na této tapetě je se zpěvákem Jiřím Ševčíkem !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit