-
narozeniny
Milá Hanko/Lucko
Gratulace k dnešním 45.narozeninám
hodně štěstí,zdraví a lásky. *4* -
narozky!
Lucinko,
přeji Vám všecičko nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, mnoho úspěchů jak v osobním životě, tak na podiích a hlavně dalšího Slavíka :)
Mám Vás strašně ráda :) *14* *14* *1* -
Jeník...
Lucie,patříte na vrchol jste naprostá jednička *14* ,dalo by se to nazvat: Goťák v dámském provedení... Tím myslím kvalitu Vašeho zpěvu,držím Vám palce -
adsesa
Ahoj, chci se poptat jestli někdo náhodou neznáte adresu, kam poslat pozdrav pro Lucii? Adresu bydliště? Chtěla bych jí poslat takový malý šperk jako poděkování -
-
Re: adresa
agnese, ty nevíš, že Lucka bydlí v Otvovicích? Napiš Lucie Bílá ( nebo Hana Zaňáková), 273 27 Otvovice, okres Kladno. *4*
-
-
text písně
Mám pro vás text písně,která by se k vašemu hlasu hodila -
Pro Lucku
Luci prosím je na Vás nějaký kontakt.Mám pro Vás dáreček,který Vás potěší.Jste *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Pro Lucku!
Dobrý den,když se koukám na rozhovory s vámi na vašich stránkách a na to jak jste skvělá porotkyně v porotě se srdíčkem na dlani,jsem z vás moc nadšená.Tuhle jste plakala poprvé jako porotkyně a mě ste me tím tak dojmula,že me stékaly slzy také,jste hrozně hodná žena a skvělá zpěvačka,je těžké v této české džungli prorazit a hlavně zůstat pořád navrcholu,což jste dokázala.A hlavně ste se postavila na stranu paní Kubišové,což před vámi skláním klobouk,paní Vondráčková do soudních síní chodí pomalu víc jak domů,což je smutné,peníze vám ulehčí život,ale štěstí nepřinesou.Já jsem s malou dcerou 2 roky na mateřské,manžel moc nevidělá,ale sme štastní.Držím vám palce a přeji at ste s partnerem štastná a at se vám daří v pracovním životě.Šárka Douchová:-) -
mLEKO
Milá lucko s velkym l! chtěla jsem ti říck že tvůj *7* syn je prostě mmmmmmm *9* *13* -
Gratuluji
Gratulace k získání českého Slavíka Mattoni, zasloužila si ho, moc jsem jí to přála!!! *4* -
DRAHÉ VSTUPNÉ!
Lucko, proč máte tak drahé vstupné v Karviné?? Chtěla jsem jít s rodinou na Vánoční koncert, ale bohužel platy máme jiné než v Praze. Škoda..
Zdravím a přeji hodně úspěchů,
Ja. -
-
Re: DRAHÉ VSTUPNÉ!
protože je to mega star a tak za ní musíš zaplatit mega !!!!!!!!!!!!!! *15*
-