Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucie

Jsem váš fanoušek líbí se mi jaká jste, v televizi jste úžasná. Přeju vám aby se vše dařilo, mnoho úspěchů. Pís ta bude na do smrti ta nejlepší od vás.

Přeju Vám:
    štěstí v životě, užívejte te si ikdyž není na to čas, smějte se, hlvně co nejvíc zdraví nekonečno zdraví, a především LÁSKY.
  • nevěř

neberte ty keci bulvární vážně tě ším se až zkouknu carmen jste úžasná a já vám moc fandím jste super a v tv soutěži dáváte vždy druhou šanci soutěžící za vás musí platit zlatými doly
    *3* *4* *14* *4* *14*
  • HLASUJTE PRO MARTINA CHODÚRA V ANKETĚ - ČESKÝ SLAVÍK MATTONY A PŘEPIŠMĚ HISTORII!

---------- HLASUJTE PRO MARTINA CHODÚRA V ANKETĚ - Český Slavík Mattoni 2010 ----------

HLASUJTE ZDE :

http://slavikmattoni.seznam.cz/

Na druhé a třetí místo dejte nějaké neznámé zpěváky, na první Martina. PŘEPIŠMĚ HISTORII AT SLAVÍKA 2010 VYHRAJE MARTIN CHODÚR A NE GOTT. MARTIN SI TO ZASOUŽÍ! Tak hlasujtéé! KAŽDÝ HLAS ROZHODUJE!!

A samozdřejmě držíme palce i Lucii Bílé *3*
  • Carmen

Chtěla jsem jen říct, že v muzikálu Carmen jste úžasná. Vzala jsem s sebou na představení přítele, nikdy předtím na žádném podobném představení nebyl, a byl přímo okouzlen :). Lístky jsme dostali dárkem na Vánoce od maminky, která už Carmen viděla a musela mi prý lístky koupit, protože cituji:" Tohle musíte vidět, je to nezapomenutelnej zážitek."
    A musím říci, že měla pravdu :)) Moc Vám děkuji *4*
  • jj nej

jste opravdu dobrá zpěvačka a porotkyně ČSMT!Moc krásná a hezky se smějete *1* hodně štěstí do života
  • krásná

Lucinko jste opravdu nádherná!!!!!A úžasně zpíváte!!!!Sem moc ráda,že u nás máme tak skvělou zpěvačku *4* *4*
  • ode mě

No...myslím si toto: Vám se toto nikdy ani nedostane před oči. to 100 pro nedostane!!! a to je mi líto...
    Napsala bych jen toto: Lucie,jste bezvadná zpěvačka,moje nejoblíbenější,mám vás moc ráda a obdivuju vás.
    !!!
    *4* *15* Seibi
  • sarda

Nej

Pokud bych měla říct něco o Vás, tak řeknu tohle: pokud vynechám zpěváky jako jsou Karel Gott a Helena Vondráčková, jste jednoznačšně nejlepší zpěvačka z českých zpěváku a zpěvaček. Takový hlas Česko léta nevidělo. A ještě k tomu jste výborná osobnost. Moc Vás obdivuji.
    • Re: Nej

*14* Lucko máte můj obdiv nejen jako zpěvačka,osobnost,ale především jste skromný člověk s dobrým srdcem. *4* Strašně vám fandím a do osobního života posílám anděla strážného. *4* *4* *4* hezký den.TEN DNEŠNÍ JE OBZVLÁŠŤ VYJÍMEČNÝ 20.10.2010 *3*
  • Leňa

lucko obdivuji tvou výraznou energii,která s tebe vyzařuje,moc ti fandím *3*
  • 22.9.2010

Si hrozne dobra mam o tobe i referat do hudebky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit