-
Narozeniny
Milá Lucko/Hanko
Přání k Tvým narozeninám a přání
hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
pro Lucku
*4* ahojky,rozhodla jsem se napsat a doufám že to Lucku neurazí..je mi 26 let,a od dětství jsem slýchávala její hity a nejen její a moc se mi líbí,ne všechny samozřejmě,ale je jich moc..myslím že je fajn a sympatické že se svojí pracovitostí a chtíčem dostala až tam kam dnes a nadále držím pěstičky a doufám že se někdy dostanu na koncert a podám si s touto skvělou ženskou a maminou ruku a prohodíme pár slov.Hrozně Vás Lucko obdivuji,viděla jsem dokumenty zebra a další a potvrdilo to moji empatii k Vám.Každý se hledáme a i toho co nám to srdíčko na dlani a světýlko dá..ale hlavně jsem v podobné situaci jako VY kdysi.Mám 2 syny 7let a 22měsíců,skvělého manžela,ale hledám v telefonu komu zavolat s kým zajít na kávičku komu se svěřit..opravdového kamaráda-kamarádku...Jsem ukecanej Beran jako Vy a asi tím i lidi děsím.. *1* Jste svá,jako já a to je někdy těžké.. *7* mám Vás ráda i když se osobně neznáme,jste člověk se srdcem na dlani, vzpřímenou hlavou a rozumem kde má být a hlavně snažíte se být upřímná nehrát si na fiflenku ani být falešná.Jste moc milá a fajn a jednou nahoře a i dole..jako my ostatní.. *3* Každý máme lásku..cíl a touhy,radost a smutek..bílou i černou..rub i líc. *4* -
zdravím
nou koment smutné -
lucka
ahoj tady terka pospýšilová mám tě ráda líbí se mi tvůj hlas a jak spíváš ahoj *14* -
Lucie Bílá sbírka článků 1992 - 2003
Ahoooj prodávam ohromnou sbirku s Lucinkou. Mrknete sem
http://www.aukro.cz/item8648107 27_lucie_bila_sbirka_clanku_1992_20 03.html -
Tiché gloria
Ahoj všichni. Nevíte někdo, kdo hraje "milého" ve videoklipu Tiché gloria? Díky za odpověď. N. -
Hlásněte!!!
Lidi Bang Bang je v hitparádě HotMusic! http://www.hotmusic.cz/ hlasujeeeem! Je skoro na konci :((( -
-
Re: Hlásněte!!!
Zpivat pisnicky po p.Rotterove a p.Spinarove asi nebyla dobra volba.
-
-
Prosba
Dobrý den.Jsem žákyně 6.třída ZŠ Jana Amose Komenského ve Klích.Naše ředitelka by chtěla založit jakou si galerii podpisů významných lidí a já si myslím že by ste tam měla být taky.Proto Vás moc prosim jestli byste se ozvala na můj e-mail který je Dominka.com@seznam.cz ...... Byla bych podstěna kdyby ste se ozvala.
Přeji Vám jenom to nejlepší *4* *4* -
gratulace
lucinko,jsi jednička ani mě nenapadlo,že by slavíka vyhrál někdo jiný moc ti to přeju a gratuluju *3* -
luccin zakaz za totality
Ahoj, dnes jsme meli velmi zajimavou debatu,muj kamarad tvrdi,ze lucka mela za totace zakaz vystupovat, je to pravda?ja si myslim, ze ne?vi to nekdo?dekuji za odpoved