Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Milá Lucko/Hanko
    Přání k Tvým narozeninám a přání
    hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • pro Lucku

*4* ahojky,rozhodla jsem se napsat a doufám že to Lucku neurazí..je mi 26 let,a od dětství jsem slýchávala její hity a nejen její a moc se mi líbí,ne všechny samozřejmě,ale je jich moc..myslím že je fajn a sympatické že se svojí pracovitostí a chtíčem dostala až tam kam dnes a nadále držím pěstičky a doufám že se někdy dostanu na koncert a podám si s touto skvělou ženskou a maminou ruku a prohodíme pár slov.Hrozně Vás Lucko obdivuji,viděla jsem dokumenty zebra a další a potvrdilo to moji empatii k Vám.Každý se hledáme a i toho co nám to srdíčko na dlani a světýlko dá..ale hlavně jsem v podobné situaci jako VY kdysi.Mám 2 syny 7let a 22měsíců,skvělého manžela,ale hledám v telefonu komu zavolat s kým zajít na kávičku komu se svěřit..opravdového kamaráda-kamarádku...Jsem ukecanej Beran jako Vy a asi tím i lidi děsím.. *1* Jste svá,jako já a to je někdy těžké.. *7* mám Vás ráda i když se osobně neznáme,jste člověk se srdcem na dlani, vzpřímenou hlavou a rozumem kde má být a hlavně snažíte se být upřímná nehrát si na fiflenku ani být falešná.Jste moc milá a fajn a jednou nahoře a i dole..jako my ostatní.. *3* Každý máme lásku..cíl a touhy,radost a smutek..bílou i černou..rub i líc. *4*
  • zdravím

nou koment smutné
  • lucka

ahoj tady terka pospýšilová mám tě ráda líbí se mi tvůj hlas a jak spíváš ahoj *14*
  • Lucie Bílá sbírka článků 1992 - 2003

Ahoooj prodávam ohromnou sbirku s Lucinkou. Mrknete sem

http://www.aukro.cz/item8648107 27_lucie_bila_sbirka_clanku_1992_20 03.html
  • Tiché gloria

Ahoj všichni. Nevíte někdo, kdo hraje "milého" ve videoklipu Tiché gloria? Díky za odpověď. N.
  • Hlásněte!!!

Lidi Bang Bang je v hitparádě HotMusic! http://www.hotmusic.cz/ hlasujeeeem! Je skoro na konci :(((
    • Re: Hlásněte!!!

Zpivat pisnicky po p.Rotterove a p.Spinarove asi nebyla dobra volba.
  • Prosba

Dobrý den.Jsem žákyně 6.třída ZŠ Jana Amose Komenského ve Klích.Naše ředitelka by chtěla založit jakou si galerii podpisů významných lidí a já si myslím že by ste tam měla být taky.Proto Vás moc prosim jestli byste se ozvala na můj e-mail který je Dominka.com@seznam.cz ...... Byla bych podstěna kdyby ste se ozvala.
    Přeji Vám jenom to nejlepší *4* *4*
  • gratulace

lucinko,jsi jednička ani mě nenapadlo,že by slavíka vyhrál někdo jiný moc ti to přeju a gratuluju *3*
  • luccin zakaz za totality

Ahoj, dnes jsme meli velmi zajimavou debatu,muj kamarad tvrdi,ze lucka mela za totace zakaz vystupovat, je to pravda?ja si myslim, ze ne?vi to nekdo?dekuji za odpoved

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit