-
Prosba
Dobrý den paní Lucie.Tyto clanky asi necte,ale presto pisi, protoze jiny kontakt na Vas neni.Moc vas obdivuji a taky fajdim.Vim ze tehle priznivcu mate tisice.Tak se k nim pripojuji. Jste nejlepsi zpevacka kterou znam ale hlavne jste clovek,ktery je me svym zpusobem postoje k zivotu blizky.Jen to neumim udelat jako vy..Je me 47 let a muj druhy syn ma tezkou sluchovou vadu ( 99% ztratu sluchu) - neda se to lecit-mozkove centrum sluchu. Velice rada bych se s Vami setkala. Vim,ze jste byla v roce 1996 na zahajovani Mistrovstvi sveta v kuzelkach v Praze. Hraji taky kuzelky. Uz 30 let. Mame nadhernou kuzelnu. Co treba setkani tam?Hraji I. ligu.Ale to setkani s Vami bych nechtela zamerit jen na kuzelky. to by byl jen "bonus".Jsem z Prerova. Hana. Opravdu srdecni lide. Stacila by hodina nebo 2, nebo jaky by Vam bylo libo.Prosim ozvete se. ja vim ze tech nabidek mate spoustu,ale HANA je HANA :)))))))) tel. 737 863 107. mal lematy@seznam.cz -
-
Re: Prosba
A u vas na Hane nemaji hacky a carky?
-
-
lucka
Dobrý den Lucie Bílá je dobrý člověk ale skvělá spěvačka a líbí se mi jak umí lidi pochopit a vypadáto jak by chtěla všem hodným lidem pomoct ale nesamí zapomínat že tu jsou lidi který jí to nepřejou že vidáva jednu desku za druhou a mezi nima se můzou obevit i kamarádky mě už podrazila nejlepší kamarádka s kterou jsem byla nejlepší kamarád 8 let a ona mě okrádala a dělala ze mě debila a to mi u lidí vadí nojo byla jsem najivní. jsem tvůj milovaný fanoušek a byla jsem na tvým konczertě v Benešově na konopišti je to tak 2 roky spatky *9* *9* -
sraz třídy ze základky
*3* Ahoj spolužačko,vím že máš spoustu práce ale přece jenom jsem si řekla že Ti napíšu, sraz se koná 24.10.2009,v 16hod.v Kralupech Lobečku,v restauraci Kotva,určitě do ranních hodin tak se snaž bude sranda tak se snaž.Měj se krásně *1* *5* *1* -
-
Re: sraz třídy ze základky
Ahoj, ale obávám se, že tady si to asi nepřečte, silně pochybuji, že sem chodí...lepší by bylo poslat jí to přímo na její adresu... *3* !
-
-
))
HANIČKA... *1* -
N E V Z D Á V E J
Luciáši díky chřipce jsem se dostala k tisku a čtu a čtu a nevěřím, že jsi "TO" vzdala.Viděla jsem tě nedávno a slyšela co říkáš o životě a už tenkrát jsem ti chtěla napsat co dnes... taky jsem vzdávala "TO" o čem píšeš, pustila to andělům a nic neřešila, protože jinak jsem pořád "MOC" chtěla, "MOC" si přála a visela a pomáhala...najednou přišel psychický zlom a mně bylo 43 a říkala si pro mě nerostou, jsem jiná......a najednou ON PŘIŠEL.Chci ti jenom říct "PUSŤ TO ", na nic nečekej, v nic nedoufej, tak ráda bych ti to řekla do očí, tak moc s tebou cítím, mám všeho až nad hlavu a to nejcennější přišlo a tobě přeji to samé, jsem s tebou a často si na tebe vzpomenu, mám tě ráda, jsem s tebou,jitka. -
Lucie
Lucie Bílá je dosud nejlepší zpěvačka,ne jen dobrá zpěvačka,ale taky jako člověk,má dobre srdce a to je velmi duležitý,v dnešní době se nékdo vyskytne na vrcholu,a hned je z něho namyšlenej zmr....d,to Lucie nikdy nebyla,a nebude,takových jako je ona je dnes hrozně málo,mohli by jste jí všichni líbat prdel. *16* -
-
Re: Lucie
Jsi nejlepší držím palce a nedej se
máš dobré srdce. *16*
-
-
Mazání vulgarit, urážek a pomluv
Projela jsem si dnes diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!! *13* -
-
Re: Mazání vulgarit, urážek a pomluv
Omlouvám se, že jsem ti to smázla, uklikla jsem se, původně jsem ti chtěla odpovědět:
Myslím, že jsem to promazala důkladně, ale úplně všechno smazat nelze, právo na vyjádření negativního názoru (ovšem slušnou formou) mají i ostatní. Pokud bys narazila na něco, co jsem přehlédla, napiš mi to vzkazem.
P.S. Jinak mazat mohou jenom správci o:).
zdravím hudy
-
-
bílá
přijde mi že té Bílé je všude nějak moc shodli jsme se s přáteli že jsme ji nějak přejedení ale ta Noidova Alenka to je fakt kus já být Noidem vyměnil bych za ni Lucku už dávno -
vvv
docela ujde hezká holka jako jáá (tome miluji tě) ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
LUCKA
AHOJ LUCI JSI BEZVA ŽENSKÁ A I ZPĚVAČKA.NEDEJ NA ZLÉ ŘEČI A KECI.JSI PROSTĚ SUPER.DRŽ SE.MÁM TĚ RÁDA *5*