-
štěstí
Lucka je úžasný člověk-ať už si říká kdokoliv cokoliv...Mám ji moc,moc ráda-její úžasný zpěv,to je talent od boha.Přeju jí hlavně lásku,zdraví a taky štěstí na lidi,kteří ji podporují a mají rádi... *3* *3* -
!!!!!
že se nestydí ty dole jí žádat o peníze!!!!Od toho jsou úřady!!sprostáci ! *16* -
nádherný rozhovor s Lucií!!!
Právě jsem četla jeden z nejkrásnějších nebulvárních rozhovorů s Lucií, až mi běžel mráz po zádech! Je v časopise Krásná a Lucka je i na titulu (černobílém), kde má stejně jako uvnitř úžasné fotky, které jsem ještě nikde neviděla... vřele doporučuji!!! Našla jsem ho i na webu, ale tam je jen ta titulka a dá se objednat, rozhovor tam bohužel není.. je to www.krasnapani.cz -
Inteligence??
Tak jsem si přečetla pár příspěvků a žasnu nad inteligencí českého národa!Ve všech nadávkách,urážkách...je skrita závist,obyčejná zlá lidská závist!Známe pořekadlo:,,Přej,bude Ti přáno!" asi moc lidí nezná a je to škoda.K čemu mi bude,když budu plítvat energií a psát nehorázné slova o člověku o kterém nic nevím??Proč lidi píšou na tyhle stránky urážky,obvinění,vyhrůžky???Pr otože samy nejsou spokojeni se s vým životem a závidí těm,kteří něco dokázali!Byl by dnes Karel Gott tam kde je,kdyby to co dělá už takovou dlouhou dobu neobhájil?To samé platí pro Lucii Bílou,byla by na ,,výsluní" kdyby nic nedokázala a neuměla,jak tu někteří píšete?Tak šetřete energií a zamyslete se nad svý počínáním!!Veronika. -
-
Re: Inteligence??
Je vidět, že chytří a zdravě přející lidé ještě nevyhynuli - dobře ty! Máš úplnou pravdu, a já s tebou plně souhlasím!! *15* Lucka je talentovaná a úžasná zpěvačka a ty co o ní trvděj opak jsou...však vy víte. *1* -
Re: Inteligence??
přesně tak!! Lucinku mám moc ráda a je strašné,kolik debilu a závistivců žije v Česku
-
-
štěstí?
Štěstí,co je štěstí?Muška jenom zlatá....Určitě si ho zaslouží každý!I mediálně známý člověk,jako jste vy Lucie.A proto Vám z célého srdíčka přeji,aby jste našla tu pravou lásku na celý život.Určitě je těžké bránit se neustále bulvárním vymyslům,obdivuji každého kdo se umí povznést nad mediální útoky a doufám,že mezi takové lidi patříte,já bych to nedokázala.Hodně,hodně štěstíčka,zdrávíčka a dobré nálady,protože s tou jde vše líp.Mějte se krásně a sluníčkově!Veronika. -
lidem
Lidi vy co tady píšete a žebráte slušně Lucku o prachy a o pomoc jste šílení ji pořád tak využívat! Kdo jí pomůže , když je jí zle? Má dost svých starostí a není vám trapně jí obtěžovat? Ona už pomáhá spoustě lidem.A ten kdo tady ještě ji nadává, je fakt ubohej!!! Asi ho něco štve co? závist, zlo jsou hodně špatné vlastnosti, které lidi nakazí.Tak raději makejte sami na sobě a nedělejte tady ostudu! PA všem hodným lidem a obzvláštˇLucinko tobě a přeji hodně zdraví tobě i Filípkovi Eva *14* -
sbirka clanku
Ahoj! Prodam sbirku clanku ze spolecenskych casopisu (o Lucii). LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
přeji štěstí
Milá Lucko!
Už hodně dlouho je možno si o Vás přečíst různé zprávy,vidět Vás na obrazovce či v časopisech a především je možno Vás slyšet!Zpíváte úžasně,jste velmi milá a rozhodně i citlivá k lidem.Nesouhlasím s těmi,ktečí Vás neustále někde sledují,píší hlouposti o Vás i Vašem synovi a proto se již dlouho připravuji Vám napsat.Mám spoustu Vašich desek,písní,cd a podobně.I Vaši knihu,která je napsaná velmi hezky a hlavně jsem Vás opakovaně v Ústí nad Labem při koncertech viděla.Váš výkon v Letním kině byl opravdu obrovský,byla jste báječná a koncert se všem hrozně moc líbil.Rozhodně ani na Vás nebylo poznat žádné Vaše trápení.Naopak jsme si představovali.jak se vracíte ke svým mužským domů a moc jsme Vám přáli Vaše štěstí.Takže,štěstí Vám přeji velikánskou hromadu a hlavně ať přijde co nejdříve,protože si jej opravdu zasloužíte .Jitka Vacková Ústí nad Labem -
OBDIV :-)
Božská Lucie,příjměte můj absolutní obdiv k vaší přirozenosti a talentu,kterým Vás příroda obdařila.Byla jsem 14.3.09 na Carmen a měla to štěstí Vás vidět v celé své kráse,řádit a zpívat na jevišti.Byl to můj nejsilnější hudební zážitek v životě a že jich nebylo nějak málo.Byla jsem Carmen(Vámi) naprosto fascinovaná a popravdě se v ní i malinko viděla.Rozesmála jste mě a na konci i rozplakala,jak celý ten příběh,ta postava sama z Vás doslova sršela.A já Vám chci upřímě za ten večer poděkovat a taky za to,co děláte a hlavně jak to děláte.Zůstaňte i nadále tak krásně svá a přirozená ženská,prosím vás o to ať i ostatní "dámy" konečně pochopí,v čem že je pravá podstata ženskosti,přirozenosti a krásy.Ať se Vám i nadále daří ve Vaší kariéře,ale zároveň i v soukromém životě.K tomu všemu Vám přeji hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a sexuální svěžesti,lidiček co Vás mají rádi a co se postarají o Vaše srdíčko,aby bylo veselé a vy mohla tak dál, být tou naší božskou Lucií...vaše Káča -
kde jste
kde jste frajerove?ukazte se mi.jen umite pres pocitac urazet,ale ve skutecnem zivote jste nula.kazdy za sve chyby bude potrestan. *5* *4* to myslim vazne. rusko m a .f *5* -
-
Re: kde jste
Hej hej, radši je moc nepřivolávej *13*
-