-
pozdrav s trebice
Dobry den Lucko jsme Vase fanynky a obdivovatelky mimo to ze jste vynikajici zpevacka tak jste i laci cajori moc rada bych si splnila sen zaspivat si Svami jsem z muzikantske rodiny moje mama skvele hraje na akordeon a ja s ni zpivam vase krasne pisnicky ktere chytaji za srdce nejradsi mame ave maria a tu bych take svami chtela si jednou zaspivat (i trojku umim) *4* preju vam do zivita hodne zdravi a stesti a kdyby ste mi chtela splnit moje skromne prani zavolejte mi na cislo775977303 udelala by ste mi velkou radost i moji babicce ktera je nevidoma a velmi nemocna a ona vas ma take moc rada mnecham to na vas ale neni to zadne dolejzani je to ciste jenom prani byla bych moc rada kdybyste mi alespon odepsala na to cislo dekuji a moc vam drzime s mamkou pesticky at se vam vse dari s pozdravem a uctou maruska -
Dracula
Ahojky Lucinko super vystoupení v Draculovi -
Smála bych se!
Chtěla bych vidět protáhlé obličeje všech těch nenávistných lidí tady, kdyby se s Lucií setkali a ona se jich na rovinu zeptala, co udělala hrozného, že na ni mají takové vulgární, pobuřující a nevhodné názory... Tiše bych stála opodál a smála bych se, protože by ty lidi v tu chvíli ani nevěděli, čí jsou!!! *5* -
-
Re: Smála bych se!
Přesně tak! *3* -
Re: Já bych se taky smála!
Jojo. Svatá pravda! *4*
-
-
LUCKA
Ahoj Lucinko jsi super spěvačka miluju tvoje písničky *3* *3* pa pa -
přání
Chtěla bych být tak ubohá jako je podle Vás Lucka to by mě bylo asi takhle *1* *14* *15* pro vesnici toho udelala hodně kdo to nevidí asi chodí z klapkami na očích.A jinak bych řekla že by vám i nám bylo líp z usměvem na tváři duše vám zazaří a nebudou Vám lucky zásluhy ani peníze tolik ležet v žalutku .bez penz je to těžké ale bez zdraví by vám bylo huř. *10* snažte si udržet dobrou náladu bez toho aby jste ublyžovali jiním.přeju vám to z celého srdce. *14* *15* -
provokace
Jsem na stránkách fanoušků Lucky? Nepřipadá mi to tak, tolik nadávek a ponižování. Kdo ji máte rádi, nenechte se vyprovokovat od těch hlupáčků, kteří vás chtějí jen vyprovokovat a to je pro ně nějvětší zábava, které jsou schopni. Přeci se nebudete ponižovat, vůbec odpovídat na jejich příspěvky! Kvůli tomu to dělají, aby se mohli hádat. Nechte je být, ono je to přestane bavit, stejně jako malé děti. -
lidi stále překvapují
Ach jo, lidi. Nechápu, jak někoho může bavit někoho urážet a nadávat. To teda máte náplň života. Když ji nemáte rádi, proč sem chodíte? Jen, aby jste naštvali ostatní? To nemáte nic lepšího na práci? Možná, kdyby jste něco dělali, taky by jste něco dokázali a nemuseli by jste sedět jen u počítače a urážet lidi, kteří dokázali hodně. Lucku obdivuju, už jen proto, kolika pomohla lidem a to, že nádherně zpívá, to ví každý, kdo rozumí trochu zpěvu. -
Zármutek
Zdravím, litují těch , kteří ještě nepochopili, že závist, nenávist a vše okolo toho jen znepřijemňeje život vám samým a ostatním. Proč urážet někoho , koho vůbec neznáme .....ano vlastní názor říci můžeme/te nebo spíše musíme, ale vždyť se můžem taky vyhnot urážkam ... vždyť lze řešit vše s klidem. Lucie je charismatická osobnost, která svým šarmem získala srdce spousty lidí i to moje, ale ne každému se musí líbit..já také neurážím jine zpěváky, i když je nad slunce jasné , že nemají ani trochu talentu. PS nehádejte se *13* -
-
Re: Zármutek
Napsals to moc hezky *14* Já bych se s nima nechtěla hádat, ale vždycky, když si přečtu jeden z těch ŠÍLENÝCH příspěvků, tak mě popadne DĚSNEJ VZTEK *10* -
-
Re: Re: Zármutek
úplně s tebou souhlasím...
-
-
-
Carmen
FANOUŠCI LUCKY BÍLÉ. KDO MÁ ZÁJEM TAK Ať SE PŘIDÁ DO FANKLUBU MUZIKÁLU CARMEN. *3* *4* -
-
Re: Carmen
tak jj ale napište do kterého a jeho adresu
-
-
Filip
Hae lidi nmáte nědo ptofil Lucinky syna??:D *4* *4* *4* *4* dík:D -
-
Re: Filip
Naucte se psat *13*
-