Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ji taky moc rád nemám,ale nechápu,proč se tady něktěří rozepisují o tom,jak má bohatý sexuální život,tady se snad má diskutovat o její hudbě a ne o jejich sexuálních úspěších
  • Lucka je skvela

Lucku osobne neznam, ale dela kvalitni hudbu a ustala i nekolik rozchodu s noblesou...Osobne si myslim, ze je to kvalitni clovek se srdcem na pravem miste. A sahnete si do svedomi, vy co tady pisete mate taky sve chyby...Kdo ji bez viny, hod kamenem. *3*
  • vona je dobrá

nejlepší zpěvačka na světě za posledních 20 let.
  • Všechno nejlepší!

Ahoj Luci, přeju všechno nejlepší k svátku *14* *4* *14* *4* *15*
  • please

prosím mohl by mi někdo říct kolik má Lucka celkem Zlatých slávíků?potřebovala bych to vědět..díky..
    • Re: please

2 stříbrné 11 zlatých a 11 apsolutních *3*

Lucka má 11 Slavíků, to vím tutově *3*

10? 11? Buďto 10 nebo 11, ale myslím, že 10. Kdyby to bylo špatně, tak se moc omlouvám! *9*
  • Neeej

Lucinka je neeeeeeeeeeeeej zpěvačka na světě uplně ji zbožňuju *4* *1* *14* *4* *14*
    • Re: Neeej

přesně tak! Lucinka je ta nejůžasnější zpěvačka na světě *14* *14* Je to prostě andílek! *4* *4* *4* *14*
    • Re: Neeej

Jdeme za tím nejlepším, ne ? *3*
      *14* *14*
    • Re: Neeej! Neeej! Neeej!

JOOOOOOOOOOOOOOO! NEEEEEEEEEEEEEEEJ zpěvačka! Taky ji totálně žeru, taky, taky *14* *14* *4*
  • Lucka je skvělá

Lucka je skvělá je boží herečka i zpěvačka nejvíc se mi líbila v muzikálu CARMEN já jsem byla na všech jejích představeních *1* *4* *4*
    • Re: Lucka je skvělá

Taky souhlasím. Je to naše NEEEEEEEJ zpěvačka *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lucka je skvělá

souhlasim je skvělá *14*
  • Lucka v Brně

Mrkněte na Lucku v Brně:

http://www.moravskatelevi ze.cz/spolecnost/lucie-bila-ve-vank ovce/
  • HZ

většinou ty její písně moc rád nemám,ale semtam se ji něco povede-např. SMS či Neposlušné tenisky,ale tu u lidí nejoblíbenější-Láska je láska-tak tuto píseň úplně nesnáším
  • krisbillova

Těm s IQ tykve...

Těm, co tady píší nechutné příspěvky určené přímo Lucce, nenamáhejte se, Lucka má tak málo času, že nechodí pomalu ani na svůj mejl, nebo na svý vlastní fórum na ofic. stránkách, natožpak na nějaký další diskuze o ní.Takže brzděte s pomluvami, už jen to, že jí vzkazy píšete sem dokazuje nevalnou inteligenci právě u Vás. *3* Kdo Luc zná, ví co je pravda a jak je ve skutečnosti zlatá, těmihle kecy "do větru" stejně nic nedokážete. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit