-
LUCKO JSI ÚŽASNÁ
jsi skvela zpevacka,mas smysl pro humor ja a mamka te zboznujeme.... prvniho listopadu jedeme na carmen tak doufam ze te tam poprve uvidime..moc se na tebe tesime..z bulvaru si nic nedelej...mas pravo na sve soukromi a nikdo nema pravo ti do nej mluvit...jsi super zustan takova jaka jsi...preju s maminkou hodne moc stesti. -
Lucko drž se !!!
Lucko, radši tady některé příspěvky ani nečti, někteří lidé jsou bohužel kreténi. Držím ti palce ať se daří *4* -
miska12
Ještě jednou...ti níže, co psali, že Lucka byla v minulosti alkoholička, byla na drogách, podplácí média, aby její minulost "oficiálně" nevyplula navrh... - je absoultní kravina a slepá závist... *13* nad tímhle jde jen se zasmát a mávnout rukou... -
-
Re: miska12
Yeah!!! Konečně někdo normální!!!
-
-
je skvělá
Lucka Bílá je skvělá osobnost...má zlatej hlas, je vtipná, výtečně hraje v muzikálech - např. Němcová... k ní prostě není nic víc říct než to, že je DOKONALÁ *14* *3* *3* -
-
Re: je skvělá
Stoprocentně souhlasím. Lucka je opravdu skvělá.
-
-
Je úžasná a naše
Strašně se mi líbí její chování a hlavně písničky a hraní v muzikálech. Jsem totiž narozena jako Ty akorát o 30let mladší. Škoda že se nikdy nemůžem sejít. Bydlím v Plzni a při místním vystoupení jsi pod ochrankou. Měj se fajn, mám tě prostě ráda. Babu -
PROBERTE SE!
PROBERTE SE! Víte proč se tahle stánka jmenuje OSOBNOSTI.CZ? Protože tu je vždycky jen ten-ta, kdo něco dokázal.Lucka jako naše NEJlepší zpěvačka si tohle zasloužila. A vůbec proč se staráte do toho po čem vám vlastně vůbec nic není?Stará se někdo o to jestli vy chlastáte?Nebo jestli jdete spát, někam se bavit? NE! Maximáln vaši rodičové, ale vy jimi pro Lucku nejste!Tak se proberte a jděte si kritizovat ty, co se vám líbí! Ty naše nám nechte být!ZDAREC -
Lucinečka nejlepší
Luciunka je ta nejlepší bytost na celém světě *8* .A jesly jí někdo takle ohavně pomlouvá jako na téhle ztránce,tak by si měl dojít na psichiatrii.a opovašte se o ní takhle mluvit *8* !!! -
Lucka
Lidi nevěřte blbému bulváru. Lucka vůbec nepije a taky si na nic nestěžuje. Ivetko-Morgango, jaké nesmysly jsis v tom bulváru přečetla? A žereš jim to i s navijákem. Lucka toho musela v životě hodně zvládnout, ale je silná osobnost, kterou jen tak něco nerozhodí. Včera na koncertu v Opavě byla opět perfektní. Já jí moc fandím a přeju mnoho úspěchů. -
-
Re: Lucka
Já taky. Ser na Ivetku-Morganku, na Tanju, Vendu a další idioty. Oni to nemají v hlavě ůplně v pořádku. Chudáčci *9*
-
-
lucinko
Ahoj Lucinko jak se máš?Já se mám dobře prosím odeoiš jestli bysis mě chtěla vzít nastálo domů odepuš teˇd hned čekám tereza lajmarová -
-
Re: lucinko
Terezko, Lucina si tě jistě vezme domů a určitě nastálo. Ona je totiž strašně dobrý člověk.
-
-
lucinko
Ahoj Lucinko jsi nejlepší zpěvačka poslouchám jen tebe a tvoje muzikály.Jsem z dětského domova ze Zábřeha a chci se tě zeptat jestly by sis mě nechtěla vzít nastálo domů ale chci at ˇ odepíšeš ty odepiš na moje tele.číslo
773278229odepiš ted tereza lajmarová -
-
Re: lucinko
Prosím ted odepiš prosím ti co o tobě říkají že si hnusná nemají pravdu si bezvadná zpěvačka ženaa určitě i máma závidím tvýmu synovy kdybych měla takovou mámu jako si ty vážím si ji tereza odepiš mi na příspěvek předtím z 16.6.2008 -
-
Re: Re: lucinko
Terezko ty to vidíš všechno úplně jinak,protože jsi z dětského domova a cítíš se sama.Ale Lucka si tě domů neveme ani na návštěvu co potom na stálo,ani ti nenapíše,ona to totiž vůbec nečte,nemá na to čas a ty nemusíš závidět určitě si tě najde nějaká hodná rodina. *3*
-
-