Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubohost

Uplne koukam co tady chodi za lidi,taky koukam na ruzne diskusni fora,ale slusnost je slusnost a nekterym to asi doma nejak uniklo nebo to neznaj,cooooooooo.Nekde se ta ubohost a tupost musi ukazat,ze?Tak hodne stesti ubozakum,a nam fandum Lucky Bile piste dal.Radi se zasmejeme tve hloposti.
  • Nechápu

Jen vám chci napsat jedno.. bavil se s ní z vás někdo??.. myslim konkrétně ty, kteří sem píšou, že je pitomá atd.. že ne??... tak nechápu, proč to píšete??... asi se řídíte heslem - podle sebe soudím tebe.. je z vás cejtit jen závist.. a že není co závidět?.. jak je vidět, tak asi je.. Nic proti vám, neznám vás ani jednoho, ale urážet se navzájem kůli nějakýmu názoru??.. konkrétně kůli tomu, že sem někdo napíše, že se mu líbí?.. nepřijdete si trošku ubohý??.. Je mi vás fakt líto..asi máte nějakej problém sami se sebou.. já osobně Bílou neposlouchám, ale to není důvod sem psát to, co většina z vás, protože toho člověka neznám.. zamyslete se nad sebou.. přijdete mi fakt k smíchu.. Hloupej je totiž jen ten, co dokáže něco podobnýho napsat, když člověka o kterým to píše nezná a viděl možná tak v televizi... a pak jen furt dokolečka psát, že je hloupá a tak?... směju se vám, fakt jo.. *15*
    • Re:chápu

No jo, Lucinko, tvé názory tak někoho zajímají. *1* *1* *1*
      • Re: Re:chápu

no jak je vidět, tak asi zajímaj, když na to reaguješ.... *1*
        • Re: nechápu

Na některé příspěvky je vhodné zareagovat.
          • Re: Re: nechápu

Třeba na ty tvoje.
  • Vážím si jí...

Až jednou vy všichni co na ni házíte špínu na těchto stránkách"dorostete",pak teprv uznáte její osobnost.Vážím si jí za to,že nikdy se nestyděla přiznat svoje chyby,svůj původ,svou lásku k rodným Otvovicím,kterým zůstala věrná.Vážím si jí za její neskrývanou lásku k mamince a tatínkovi a celé rodině.Ať Ti to Lucko pořád zpívá tak,jako dosud,pro radost nás všech,kteří Tě obdivují a mají rádi!
    • Re: Vážím si jí...

Souhlasím! Jsem do Tebe(do Lucky) úplně blázen!!! *14* *14* *14*
    • Re: Vážím si jí...

Souhlasím s tebou. *1*
  • prosba

Dobrý den nevíte prosím kde získat podpis od lucie bílé?
    • Re: prosba

Ahoj Iveto, já jsem jí poslala dopis a ona mi normálně odepsala! Je super! *14*
  • LUCIE

Lucie je dobrá zpěváčka.Mít hlas jako ona tak si pískám.Ráda bych jí poznala osobně.Je super. *4* *3*
    • Re: LUCIE

Souhlasím! *1* *1* *1*
  • Posuďte nejdříve sami sebe

Mám pro Vás větu:zameťte si nejdříve před svým prahem ,jestli je tu někdo ubohý ,tak jsou to Ti co se navážejí do Lucky!Nechápu ,jak mužete soudit člověka podle bulváru, televize nebo toho co zaslechnete,aniž by jse ji znali osobně!Dostala se tam ,kde je jen diky vytrvalosti a svému hlasu.Nejsem člověk ,který ji musí neustále poslouchat ,ale její písně jsou dobré!Nechápu ,jak si timto způsobem mužete léčit své EGO!!!
    • Re: Posuďte nejdříve sami sebe

Máš naprostou pravdu! Lucka není rozhodně taková ja říká bulvár!!! A ti co sem o ní píšou ty nesmysli, jso zřejmě lidé s podprůměrnou inteligencí!!!
  • :)

Lucie má v sobě schopnost dávat lidem, nejen svým fanouškům pozitivní energii. Mně je 15 let a poslouchám ji prakticky od malička. Poslouchá ji i moje máma. Její hudbu beru jako součást svého života, protože ji znám od mala. Vzpomínám, že jsme ji její písničky zpívali v autě na cestě kamkoli. Přesto všechno že je Lucie o generaci předemnou musím uznat že je opravdu výborná! Její hudba i ona! Mám v sobě spoustu dobré nálady, poslouchám ji, když mám dobrou náladu a když mám špatnou náladu tak mi ji její hudba zvedne. Přestože se původně vyučila na švadlenu, dotáhla to daleko. Jenže ona je v tom co dělá dobrá a na šití by jí bylo škoda. Prostě jen tak dál Lucko!!
    • Re: :)

Souhlasím Lucina je fakt dobrá.

Souhlasím s Tebou! Umí opravdu zaspívat cokoliv a hlavně není falešná. Budem hlasovat, ať má dalšího Slavíka! ahoj
      • Re: Re: :)

jo!!! ahoj

Mě je 10 a poslouchám ji taky odmalička. Je tááááááááááááááááá áááááááááááákhle skvělá!!!!!!!!!!!! Přůměrná inteligence návštěvníků na téhle stránce je 10 procent a 90 procent z návštěvníků jsou totální paka! Takový sprosťárny o Lucince by napsal leda duševně chorý jedinec. Jsem vděčná lidem, co o ní napíší něco pravdivého a hezkého! Třeba tobě! Škoda, že nás není víc!!! *9*
      • Re: Re: :)

S tebou velice souhlasím
  • kde a kdy má vystoupení

nevíte někdo kdy a kde má Lucka Bílá nějaké vystoupení během června nebo července?
    • Re: kde a kdy má vystoupení

je mi líto mě to taky zajímá
    • Re: kde a kdy má vystoupení

Vystoupení má 22. 6. v Opavě v 17:00.
  • Evo, nechápeš

Eva je opět jedna z těch, kteří nechápou, že na tyto stránky může přijít kdokoli a napsat svůj názor. Nemusí zde nutně jen slepě chválit Bílou a její počiny. Evičko, probuď se, je demokracie.
    • Re: Evo, nechápeš

Nikdo tu po tobě nechce aby jsi někoho chválila,ale ještě jsem nepochopila proč sem teda chodíš.Máš určitě svůj jiný idol,na který můžeš rozdávat chválu,nebo se snad mýlím?Nebo žiješ v tom,že když je někdo v něčem dobrý,tak musí být špatný člověk?Myslím že i ty nejsi 100procentní.Každý má nějakou minulost.Závist a zloba nás lidi zahubí.
  • Muzikál Němcová

Moc by mě zajímalo co tu dělají všichni ti co Lucku nemají rádi??? Patříš koukám taky mezi ty tupce jak píšeš a ještě utrácíš za lístky????Můžeš napsat co jsi dokázal ty????Pochlub se nám!!!Myslím,nebo vím zcela určitě,že zrovna z tebe mluví závist.
    • Re: Muzikál Němcová

Za lístky na Bílou není třeba utrácet, protože spousta podniků tyto lístky dávají svým zaměstnancům zdarma. O vstupenky totiž není vůbec zájem, proto je podniky s velkou slevou.
      • Re: Re: Muzikál Němcová

Nám v práci taky dávali tyhle vstupenky zdarma, ale ani tak o Bílou nebyl zájem. A ti, co tam šli, byli pořádně otráveni.
      • Re: Re: Muzikál Němcová

A proto jsi tam taky nemohl chybět.No jo to jsme my Češi,co je zadarmo tak.....Ono je totiž strašně jednoduchý posuzovat druhýho,ale co začít od sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit