Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kralovna lucie

vite,ze jste ubozi chudacci.ktiri jsou asi opravdu necim hendikepovani_?jak muzete byt tak ylz a zatrpkly k cloveku ktery ma nejen srdce,ale umi sakra dobre zpivat!!!jste neurvaly a zapskly a to se vam fakt asi brzy vymsti!takova vesnicka jako otvovice muze byt rada,ze takovou svetice ma .myslim ze vam dosti financne prispiva na zvelebovani obce.a vy nekteri potomci do toho kecate!co jste dokazali vy_z vasich opravdu hnusnych vzkazu se mi obraci zaludek!no co kazdy ma nejaky nazor,ale ve smes se opravdu vyjadrujete jako by vam inteligence byla cizi.lucie jsi nese opravdova hvezda.a ty zly kece at polapi svoho pisatele!cau marcela *3* *3* *3* *3*
    • Re: kralovna lucie

Marcel, jsou to slabomyslni obcane naseho malickeho statu. Ja s nimi soucitim. Hlupak preci neprizna, ze je HLUPAKEM! *9*
  • Jste ubozí ! ! !

Tak koukám na vaše komentáře a připadá mi, že je Česko samý blb! Kdybyste řešili politiky nebo rádoby hvězdičky jako Superstars atd., nedivila bych se ničemu, ale řešit někoho, kdo jako jeden z mála u nás něco umí (v jejím případě zpívat a slušně vystupovat), to je fakt k pozastavení. Jste divní. Ať žije debilita českých rádoby kritiků, kteří lezou na tyto a podobný stránky pod skrytejma přezdívkama a nickama!!! Ukažte se, hrdinky a hrdinové!!!

PS: Já na premiéře Němcový byla, s Luckou jsem pak mluvila a celý to bylo sice depresivní, ale skvělý vystoupění!
    • Re: Jste ubozí ! ! !

Kašli na ně, myslím, že máš pravdu. *3*
  • Ich a nebo já

zjistila jsem,,že tu někdo místo mě píše o Lucince hnusný věci. To co píšu já tak ji tu obhajuji a podporuji.Takže ten co tu píše to hnusný to já nejsem.Mám Lucinku mocinky ráda. *14* Nikdy bych o ní nenapísala nic co by jí mohlo naštvat a nebo urazit. *14*
  • Lucko...

Lucko, mam te moc rada!!!!! :))
  • Lucii Bílé

Je mi celkem jedno, jak bude tento příspěvek ohodnocen. Lucii Bílou uznávám jako velkou zpěvačku (sice používá chraplák, ale dokáže zazpívat i jemně a romanticky čistě). Její rozsah je zcela ojedinělý. Kdokoli se dostane takto vysoko, je trnem v oku ostatním. Její hlas je podmanivý, je v něm více erotiky než ve striptýzu poloviny těch, co zde píší kritické příspěvky na její vzhled. Za popularitu a úspěch platí velmi náročným osobním životem, do kterého se jí snaží mluvit velká část národa. Lucii Bílou jako zpěvačku obdivuji a přeji jí všechno nejlepší k narozeninám.
  • renata

LUCIE BÍLÁ JE SRDÍČKO,KRÁSNÁ,MILÁ,LIDSKÁ.
    LUCINKO JSTE MOJE BOHINĚ. *4*
  • Hance

Ahoj Hani vše nej k tvím dnešním narozeninám přeji ti hodně zdravíčka a lásky a to co tady píšou lidi to hoď za hlavu jsi fajn!!! *4* *4* *4*
    • Re: Hance

Také přeji Haničce-Lucince hodně zdravíčka, lásky a radosti z Filípka. *3*
  • Pozor

Lucko, tebe každej chlap jen zneužívá, proč si to necháš líbit ? Už ses tolikrát zklamala.
  • lucince

hele kdo pise neco o Lucii Bile vezlem ji vlastne zavidi jeji slavu ale meli by ste se zamyslet ze je taky clovek a predevsim dobra zpevacka ja ji mam moc rada neni jako ti mladi treba Farna,Lucie uz neco dokazala je zpevackou dlouho tak tahnite pomlouvat nekoho jineho *5*
  • Lucii

Milá paní Lucie,

na dnešním večru MISS jste byla drahokamem.
    nemá ve zvyku psát "slavným" osobnostem, ale dnes musím.
    Byla jste vskutku nádherná, především v těch bílích šatech.
    Přeji moc úspěchů a hodně důvodů k spokojenosti.
    Stáňa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit