Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucince hodne stesti

Jsem rada ze slavika vyhrala Lucka a Lucka Vondrackova.Aneta toho jeste v zivote moc nedokazala tak jsem nechapala proc vyhrala slavika na ktereho se neumela ani obleknout.Lucka je obycejny clovek s velikym srdickem,moc ji fandim a doufam ze dalsi slavik bude patrit opet jen ji.V muzikalech patri mezi nejlepsi a nove pisnicky jsou taky super.U nas lepsi zpevacka neni. PREJI HODNE STESTI
    • Re: Lucince hodne stesti

Ewa je 1000000000000000000000000krát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: Lucince hodne stesti

LUSINENKA JE VIBORNA A NAŠA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pták Fénix

Paní Bílá, moc Vás zdravím. Chci se zeptat na jednu písničku, při které jsem si Vás všimla jako krásné ženy s krásným hlasem. Ta písnička se jmenovala "Jako pták fénix". Vlastně ani nevím, jestli se tak jmenovala. Byla jste v černých šatech, byl tam nějaký suchý strom , vítr a bylo to úžasné. A ta písnička je nádherná. Kdykoliv se někdo vrací do Vaší minulosti, dychtím po tom, tuto písničku znovu slyšet. Zatím se mi to nepovedlo. Vím, že Vám píšou tisíce lidí, přesto budu potěšena, když mi napíšete - proč ta písnička není nikde prezentovaná? Děkuji moc, věnujete-li čas na odpověď na moji otázku. Mějte se moc pěkné - krásná a talentovaná ženo! Zdraví Helena z Olomouce
  • necháápu

proč vyhrála Zlatýho Slavíka?vždyť to je děs,ty její nový písničky..Aneta udělala osobité album,které udělala tak,jak se líbilo jí a diváci pošlou hlasy týhle komerci...chjo...smutný *13*
  • chvála

lucka je nejlepsi zpevacka,jaka mohla byt...je obycejna,na nic si nehraje a hlavne je svááááááá *3* *4*
    • Re: chvála

Ewa je lepší!
  • SPOR

Ahoj všem,
    vedeme s manželem spor o Lucii Bílé. Manžel tvrdí, že je z romské rodiny. Já tvrdím, že s romskou rodnou nemá vůbec nic společného. Je to naše oblíbená zpěvačka a rádi by jsme tento spor vyřešili. Moc Vám děkuji za odpovědi... hubalkova@seznam.cz
    • Re: SPOR

Není z romské rodiny! Ale vypadá tak
  • Gratuluji.

Moc gratuluji a děkuji Lucce Bílé za to že je. Jsem její tichá faninka mnoho let.
    Je mím lidským vzorem. Jsem narozena ve stejný den (o pár let více) a troufám si říct, že jí rozumím a moc přeji, aby jí optimizmus a láska k lidem nikdy neopustila. *4*
    Je úžasná a kdyby se chtěla naučit paličkovat, ráda naučím. *4*
  • Paní Zpěvačce

Vážení,ať se to líbí někomu nebo ne,Lucka Bílá je opravdu největší zpěvačka dnešní populární hudby...pamatuji si její začátky a vidím ji dnes,a za tím vším úspěchem je "dámy"(protože nejvíc závidí),mnoho a mnoho práce i když se to na pódiu nepozná a v tom je právě to umění...že se nepozná,jaká dřina to zpívání je...
    A já Vám Lucko moc děkuji,děkuji ,že jste a že jsem mohla žít ve vaší době...
    vaše Ivana
  • Trapas

Tým osobnosti.cz, jste trapní. Když se koukám na slovenské osobnosti tak je místo narození "Československo". U českých osobnosti ale máte "Česká republika". Nechce se mi věřit, že to je překlep,,,najednou u všech Slováků JSTE SUCHAŘI
  • 1

Řekni Filípkovi ať neotravuje EWU !!! *4*
  • přání

Lucinko,
    moc vám fandím.
    Chtěla bych Vám i celé Vaší rodině popřát vše nej nej nej do Nového roku...hodně štěstíčka,pohody,lásky a hlavně zdravíčka..a v neposlední řadě také plno pracovních úspěchů *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit