Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trapas

Tým osobnosti.cz, jste trapní. Když se koukám na slovenské osobnosti tak je místo narození "Československo". U českých osobnosti ale máte "Česká republika". Nechce se mi věřit, že to je překlep,,,najednou u všech Slováků JSTE SUCHAŘI
  • 1

Řekni Filípkovi ať neotravuje EWU !!! *4*
  • přání

Lucinko,
    moc vám fandím.
    Chtěla bych Vám i celé Vaší rodině popřát vše nej nej nej do Nového roku...hodně štěstíčka,pohody,lásky a hlavně zdravíčka..a v neposlední řadě také plno pracovních úspěchů *4*
  • 1

Nemáš na Ewu
  • sháním

moc se mi líbí písen Tiché gloria...nemáte náhodu někdo odkaz,kde bych si ji mohla stáhnout????
  • ....

jenom chci jeste napsat ,ze je lepsi nez ewa farna a aneta langerova,na ty ma lepsi hlas
    • Re: ....

Než Aneta je možná lepší ale na EWU nemá !!!
  • ...

ja si myslim,že by neměla mít zlatýho slavíka,ale spis MAXIMÁLNĚ stribnyho nebo bronzovyho
  • vánoce

Lucko, moc Vám přeji krásné VÁNOCE a ať máte příští celý nový rok alespoň takový jako letošný. A taky bych rád poslal vzkaz těm co Vám tak "pěkně" píšou : PODLE SEBE SOUDÍTE. Jan
    • Re: vánoce

Lucinko, plně souhlasím a taky Vám chci popřát moc, moc, moc zdravíčka. Černá
      • Re: Re: vánoce

lucinka som vasa velka obdivovatelka mam vase dve knihy jednu dokonca od vas podpisanu - knihu som vam poslala postou s prosbou o vratenie aj s venovanim a vy ste ma nesklamali a knihu obratom vratili mam vas rada!
  • 1

EWA FARNA je nejlepší Lucie Bílá na ní nemá!!!
  • President léčitelské komory

Hanko, už jste u mne byla, proč mne znova nevyhledáte ? Mohu Vám nejlépe pomoci.Ve středu bývám Praha 2 Lucemburská ul.17 Isabele.Nutno zavolat 222 71 65 84 Mám nové možnosti o kterých se Vám ani nesnilo.Zeptejte se Vyčítala, nebo L.Soboty.Pevná domů 417 560 367 mobil 721 822 025 Už mne mnoho Vašich příznivců dlouho nabádá, abych Vás kontaktoval. Zdraví Honza Spěváček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit