-
1
Nemáš na Ewu -
sháním
moc se mi líbí písen Tiché gloria...nemáte náhodu někdo odkaz,kde bych si ji mohla stáhnout???? -
....
jenom chci jeste napsat ,ze je lepsi nez ewa farna a aneta langerova,na ty ma lepsi hlas -
-
Re: ....
Než Aneta je možná lepší ale na EWU nemá !!!
-
-
...
ja si myslim,že by neměla mít zlatýho slavíka,ale spis MAXIMÁLNĚ stribnyho nebo bronzovyho -
vánoce
Lucko, moc Vám přeji krásné VÁNOCE a ať máte příští celý nový rok alespoň takový jako letošný. A taky bych rád poslal vzkaz těm co Vám tak "pěkně" píšou : PODLE SEBE SOUDÍTE. Jan -
-
Re: vánoce
Lucinko, plně souhlasím a taky Vám chci popřát moc, moc, moc zdravíčka. Černá -
-
Re: Re: vánoce
lucinka som vasa velka obdivovatelka mam vase dve knihy jednu dokonca od vas podpisanu - knihu som vam poslala postou s prosbou o vratenie aj s venovanim a vy ste ma nesklamali a knihu obratom vratili mam vas rada!
-
-
-
1
EWA FARNA je nejlepší Lucie Bílá na ní nemá!!! -
President léčitelské komory
Hanko, už jste u mne byla, proč mne znova nevyhledáte ? Mohu Vám nejlépe pomoci.Ve středu bývám Praha 2 Lucemburská ul.17 Isabele.Nutno zavolat 222 71 65 84 Mám nové možnosti o kterých se Vám ani nesnilo.Zeptejte se Vyčítala, nebo L.Soboty.Pevná domů 417 560 367 mobil 721 822 025 Už mne mnoho Vašich příznivců dlouho nabádá, abych Vás kontaktoval. Zdraví Honza Spěváček. -
Gratulace
Milá Lucko.
Můj 81 letý táta, já i můj syn Michal(kterému je 12 let)Vám gratulejeme k Vašemu opětovnému zvolení Slavici roku 2007.Při Vašem zpívání "manželové" pisni ,kterou pro Vás složil,bylo poznat ,že jste hodně na sobě pracovala.
Každý ůspěch znamená hodně dřiny a odříkání vím o čem píši.Michal ,kterému je 12 let ajeho taneční partnerce je 9 a 1/2 roku oba závodně tančí za taneční školu Starlet Vladimíra Hány v Chebu i když já mám trošku k Vám vyhrady jsme Vám začly fandit.
Berte jako poctu nebo čest,škoda,že mého tátu neznáte,který řekl cituji:
Má holka nato být nej a má pravdu.
Držíme celé Vaši zpěvácké rodině hodně ůspěchů,rodinné pohody,hlavně zdraví a krásné písničky.
Šajtárová Jana a Michal
Cugereanu Jan -
přáníčko
Lucko, moc Ti gratuluji k 10. zlatému slavíku. Jseš a jak je vidět, nejen pro mne, absolutně nejlepší. Moc, moc, moc Ti to přeju. Marie -
Podekovani
Dobry den Lucie,chtěla bych Vam poděkovat za podepsani cd a mé sedmilete dceři jste podepsala fotku.Bylo to ted nedavno v Brně když jste natáčela Manéž s Bolkem Polívkou.Muj manžel tam dělal pořadatele a při té příležitosti Vás požádal o podpisi.Jsem moc ráda že jste taková jakou Vás znám z televize což mne potvrdil i manžel který s Vami mluvil.Přeju Vam mnoho zdravíčka a pokud je zdraví tak to ostatní příjde samo.ZUSTANTE SVA! *3* *3* *3* *3*