-
poděkování
Milá Lucinko, ze srdce Ti děkuji za lásku k lidem,milý úsměv a krásné písničky.Nevím, ale asi Tě mám ráda i když se vlastně neznáme, vždy mě Tvá přítomnost v televizi potěší a zahřeje u srdíčka, jsem Strážničanka a 15.9.k Nám konečně přijedeš zazpívat,o koncertě vím už asi od ledna a tolik jsem se těšila, škoda protože 13.9.jedu do Prahy na Bulovku na operaci páteře,tak snad se Ti u Nás bude líbyt a přeju hodně úspěchů v práci i v soukromém životě
Tvoje dlouholetá fanynka Mikina *4* -
Super Lucka
Milá Lucko je mi 21 a strašně ráda tě poslouchám,máš moc krásný hlas a písničky které hřejou u srdíčka,jsi báječnej človíček s velkým srdcem a určitě nejbáječnější mamka na světě přeji tobě a Filípkovi moc štěstí a zdraví *4* -
Lucie Jeď dál
Lucie jeď dál je to skvělé, jako každý občas škobrtneme, ale důležitý je výsledek a ten je u Tebe skvělý. Vstoupil jsem do Tvého Fan klubu jako "mladíček", ale Ty by's mohla podpořit Fan klub Johny Wintera, jsem tam jediný člen a myslím, že až tam sahají Tvé kořeny. V roce 59 jsi ještě nebyla na světě, když vydal své první album a v 69 zářil na Woodstocku. Prosím Tvé fananky ať si ho taky poslechnou. Buď O.K. Hanes -
Milá Lucie
Milá Lucie,
ráda bych se zeptala na užívání Wobenzymu, jestli tento lék je jenom reklama nebo jestli Vám opravdu pomohl. Mám podobný problém jako vy, jenže štítnou žlázu našli u mé jedenáctictileté dcery, u mě a teď máme podezdření u mého šestnáctiletého syna. Holka už Wobenzym užívá, ale ještě ho musím dokoupit, teď bych jen potřebovala mít jistotu, že to má smysl, a že nevyhodím peníze jen tak. Není to pro mě malá investice, jen nevěřím každé reklamě, proto bych chtěla slyšet Vaše osobní zkušenosti. *3* Mám tři děti a záleží mi na jejich zdraví, moc prosím o odpověď. Děkuji Anna -
Jo
Lucko jsi báječná -
Vzkaz
Lidi,nechápu,jak můžete zbaběle urážet člověka kterýho neznáte,řekněte jí to do očí a chci vás vidět,machři!!!!!!!!!Pro Lucku:jestli si chce Vašek zachytat sumce,jak někde řek,tak poradim,u nás pod 150cm nechýtí.ZDAR -
Poděkování
Milá Lucie,tímto způsobem bych Vám chtěla popřát hodně moc úspěchů do budoucna,jste moc dobrá zpěvačka a hlavně velká osobnost.Byla jsem na Vašem představení v Ta Fantastice,bylo moc krásné ale na jednu stranu mne mrzelo že už ho nemohla zažít Romanka,měli jsme na Vaše představení jet společně ale to se nepodařilo...pokaždé když Vás někde vidim,tak si na ní hned vspomenu,měla Vás moc ráda a hlavně od Vás odchytla vaše grimasi,takže mi jí moc připomínáte:)Buďte stale taková jaká jste:)s pozdravem Hanča... -
LUCKA
Lucko jsi skvělá a nedělej si hlavu ze všech těch závistivců *3*
Vše nejlepší pro tebe i tvé nejbližší *4* -
Lucka
*14* já jsem z ní happy..vždycky mi dokáže zlepšit náladu..jojo, Lásku taky všem vřele doporučuju..je to takový odlehčený, člověk se nasměje *4* ..a jestli jste ještě nebyli v TaFa..tak to je hřích největšejší, hehe :))..páč tam je to nej..nehledě na to, že tam hraje Lucka..je tam spousta skvělejch zpěváků a lidí..a muzikálů.... *14* *4* -
Lucka
Lucka je úplně úžasná... Denul má pravdu, je to fakt andílek *4* !!! Je to úžasná zpěvačka a úžasnej človíček! Kdo jste ještě nebyl na Lásce(což nechápu *4* ), tak určitě doporučuju co nejdřív do TaFantastiky zajet... Lucka dokáže opravdu zlepšit náladu na maximum..... Lucíí je super!!! Nej nej nej! *4* *3*