Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LUCKA

Lucko jsi skvělá a nedělej si hlavu ze všech těch závistivců *3*
    Vše nejlepší pro tebe i tvé nejbližší *4*
  • Lucka

*14* já jsem z ní happy..vždycky mi dokáže zlepšit náladu..jojo, Lásku taky všem vřele doporučuju..je to takový odlehčený, člověk se nasměje *4* ..a jestli jste ještě nebyli v TaFa..tak to je hřích největšejší, hehe :))..páč tam je to nej..nehledě na to, že tam hraje Lucka..je tam spousta skvělejch zpěváků a lidí..a muzikálů.... *14* *4*
  • Lucka

Lucka je úplně úžasná... Denul má pravdu, je to fakt andílek *4* !!! Je to úžasná zpěvačka a úžasnej človíček! Kdo jste ještě nebyl na Lásce(což nechápu *4* ), tak určitě doporučuju co nejdřív do TaFantastiky zajet... Lucka dokáže opravdu zlepšit náladu na maximum..... Lucíí je super!!! Nej nej nej! *4* *3*
  • Lucie je dar pro tuhle zemi

Milá Lucie, jsem ráda, že Vás můžu takhle pozdravit. Moc si Vás vážím pro spoustu věcí...jak jste se dokázala vyhrabat ze dna, nejednou, jak jste v době nejtěžší podpořila Klause, jak se chováte k mentálně postiženým a romům, jak jste lidská a skromná...
    Moc Vám fandím a držím palce, ať jste šťastná.

Táňa
  • Pozdrav

Ahoj Lucko,mam te moc rad.Strasne moc rad posloucham tve pisnicky,jsi proste SUPER!!!!!!!Lada z Kladna *4*
  • Pozdrav

Ahoj Lucko jsi vyborna zpěvačka a co ty všechno zaspivaš to je prostě super.Ja mit hlas jako ty,tak si piskam.Doufam že mi odpoviš.Rada bych tě poznala.Pozdravem Katka *4* *13* *3*
  • filip

zdravim lucku bilou vas syn filip neni pravy otec kratochvila ale nekdo jini koho znam ja osobne,to neneapisu protoze se to nedela,v tuto dobu je mimo republiku dekuju za precteni *5*
    • Re: filip

to máte zajisté pravdu, on syn Lucky Bílé Filip, určitě není pravý otec Kratochvíla
  • Přání

Milá Lucie. Nemám na Vás žádné tel. spojení a neznám ani váš email.Chtěla bych vás ale touto cestou poprosit,zda se semnou nemůžete spojit třeba emailem HartmanovO@seznam.cz Před asi tak 15 lety jste měla krásné vystoupení u nás na vesnici.Můj otec mě vzal k němu do kanceláře a já od vás dostala podpis.Moc ráda bych se s váma spojila už i kvůli mému otci.Moc prosim ozvěte se.Děkuji.
  • Lucinko,

jsi úúúúúžasná. Mám Tě ráda, jako člověka, který toho tolik dokázal. Jsi jednička. *3*
  • dotaz prosba

Mohl bych prosím získat spojení e-mailem na Lucii Bílou? Mám zajímavý námět na spolupráci v programu léčby přerušení míchy, a chtěl bych navázat spolupráci. Děkuji za odpověď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit