-
Lucie je dar pro tuhle zemi
Milá Lucie, jsem ráda, že Vás můžu takhle pozdravit. Moc si Vás vážím pro spoustu věcí...jak jste se dokázala vyhrabat ze dna, nejednou, jak jste v době nejtěžší podpořila Klause, jak se chováte k mentálně postiženým a romům, jak jste lidská a skromná...
Moc Vám fandím a držím palce, ať jste šťastná.
Táňa -
Pozdrav
Ahoj Lucko,mam te moc rad.Strasne moc rad posloucham tve pisnicky,jsi proste SUPER!!!!!!!Lada z Kladna *4* -
Pozdrav
Ahoj Lucko jsi vyborna zpěvačka a co ty všechno zaspivaš to je prostě super.Ja mit hlas jako ty,tak si piskam.Doufam že mi odpoviš.Rada bych tě poznala.Pozdravem Katka *4* *13* *3* -
filip
zdravim lucku bilou vas syn filip neni pravy otec kratochvila ale nekdo jini koho znam ja osobne,to neneapisu protoze se to nedela,v tuto dobu je mimo republiku dekuju za precteni *5* -
-
Re: filip
to máte zajisté pravdu, on syn Lucky Bílé Filip, určitě není pravý otec Kratochvíla
-
-
Přání
Milá Lucie. Nemám na Vás žádné tel. spojení a neznám ani váš email.Chtěla bych vás ale touto cestou poprosit,zda se semnou nemůžete spojit třeba emailem HartmanovO@seznam.cz Před asi tak 15 lety jste měla krásné vystoupení u nás na vesnici.Můj otec mě vzal k němu do kanceláře a já od vás dostala podpis.Moc ráda bych se s váma spojila už i kvůli mému otci.Moc prosim ozvěte se.Děkuji. -
Lucinko,
jsi úúúúúžasná. Mám Tě ráda, jako člověka, který toho tolik dokázal. Jsi jednička. *3* -
dotaz prosba
Mohl bych prosím získat spojení e-mailem na Lucii Bílou? Mám zajímavý námět na spolupráci v programu léčby přerušení míchy, a chtěl bych navázat spolupráci. Děkuji za odpověď -
Dotaz
Lucko co vlastně teď nahráváš za novinky? Pořá jen muzikály,ale co nové cd? Bude něco před vánocemi? *3* -
Lucce
Miluji te teda jako zpevacku ses ůůůůůůůůůůůůžasná *3* . Prijed nekdy zaspivat na Prahu 10 hrozne se mi libi pisen Sms *15* . A jsi uplne ale uplne nahore nadevsemi jsi nej mozna s tebou tam nahore je Krel Goot aaz hodne dolu pod nebou az 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999 km pod tebou je ten zbytek to mozna jeste niz *1* -
Láska je Opravdu Láska...A je věčná....
Haničko,jsi nejen Ta nejlepší zpěvačka,ale i Nejlepší a Nejúžasnější Žena na světě.Nemluvě o tom,že také nejkrásnější...Miluji Tě jako zpěvačku i jako Ženu.Jak zpíváš,jak mluvíš,jak se chováš,jak se strojíš i jak vypadáš...Ty opravdu nemáš chybu.Děkuji Ti za loňský,Ten nejkrásnější polibek co jsem kdy od jakékoliv Ženy dostal.Ještě ted mě mrazí,kdykoliv si na něj vzpomenu...Na žádný dopis jsi mi nikdy neodpověděla,budˇ jsi je nedostala,nebo jsi to neměla zapotřebí.Nevím...Přesto zde musím napsat : MILUJI TĚ !!! Třeba Ti to někdo řekne,že daleko od Tebe trpí Láskou k Tobě jeden muž,co Ti na Tvém báječném muzikálu Láska je Láska přinesl na podium plný koš jahod... *14* *8*