-
Sluníškoo! =)))
Sluníško, Lůca je prostě Sluníí, nejúžasnější človíčeek!Andíeek =))) *4* I love her! =))) -
je vi jste ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a ne langerova ta je 0 vy jste 1 *3*
-
Dopis
Dobrý den paní Bílá, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz -
Pro hvezdu čr
Pani Hano jse super a nikdo na vas nema to vam tvrdim NIKDO NA VAS NEMA -
Ramazzotti is the Best!!!
Lucie jakš tak. -
Přeji Vám ze srdce to nejlepší k narozeninám i svatbě *14* *3*
-
blahopřání
Dodatečně gratujiji k Vašim narozeninám i k Vašemu sňatku a přeji,aby jste byla velice šťastná.Jirka -
Moc Vám blahopřeju, je super, že se Vám do konce podařilo utajit Vaše rozhodnotí. Jak by řekl můj taťka:" Máte recht!". Ke svému štěstí nepotřebujete požehnání všech novinářů a celé veřejnosti. Ať Vám vychází všechno co chcete a mnoho štěstí(toho není nikdy dost). Ještě Lucie připojuji blahopřání k Vašim narozeninám.A co víc Vám přát a neopakovat se. Milujte se a množte se. Zdraví Eliška *4*
-
Podekovani
Nazdarek Lucie chci ti podekovat zato ze jsi je stebe vazne ta nejlepsi spevacka pod ceskym sluncem slisel jsem Machlkovou pri spevu hruza drzim ti palce s Noidem at se mete redi a at vam to vydri co nejdal modlim se za vas at ste stastny omlovam se za pravopis drzim ti palce preju stesti jen te prosim at tvuj pritel jde k volbam a at nevoli Paroubka Prosesek@centrum.cz 720210993 *4* *4* -
Blahopřeju :)
Blahopřeju k vaší tajné svatbě a doufám že vám to vydrží neskutečně dlouho :) *3*