Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozdrav

Ahoj Lucko, jsi super zpěvačka. Moc ti fandím a držím ti pěstě, aby se ti dařilo v novém roce. Velmi se mi líbí tvoje písničky na cédéčku Láska je láska. Martina
  • =)))
  • Držím pěsti...

Milá Lucie, podle mého jste nejlepší zpěvačka všech dob, držím pěsti, ať se Vám daří a jste šťastná, protože Vám úsměv moc sluší:-)
  • máme Tě rádi !!!

Ahoj Lucinko,moc Tě obědvě zdravíme a myslíme na Tebe každý den!Ta knížka Tvá se nám strašně moc líbí!!!!!!!Byl to náš krásný dárek k vánocům!Chtěly jsme Tě jen pozdravit popřát hodně zdravíčka,lásky a to i Tvé celé rodině!!Ahoj,dvojčata
  • Dotaz

Vžená paní Lucie. Všechny superlativy se do tohoto příspěvku nebvejdou, proto aspoň jeden: jsme s Vámi v dobách dobrých i zlých a milujeme Vás. Proto bych Vás rád pozval k nám do Čáslavi, Nikoli na koncert, i když ten by byl ze všeho nejlepší, ale jen tak na besedu, která by mohla mít název a zaměření na Vaši charitativní činnost. Každý měsíc v Čáslavi pořádáme tzv. Disputace, kde se setkáváme se spoustou zajímavých osobností veřejného života, ať už to jsou umělci, nebo jiní významní lidé. Namátkou uvedu: Jan Kraus, Ivanka Devátá, Magdalena Diettlová, Jadran Šetlík, Vladimír Remek, Hynek Tomm,Rudolf Jelínek a další a další, např. česky mluvící velvyslanci v ČR. proto bychom si považovali za čest, kdybyste na Disputaci mohla přijet i Vy. Disputace se většinou konají některý čtvrtek v měsíci. Ale i to není žádná překážka, neboť bychom se přizpůsobili Vašim časovým možnostem. Začátky jsou většinou od 18 hod. A jak jsem se k tomu připletl já, inu tak, že jako sekretář Literárního klubu Dr. Nadi Benešoví zde v Čáslavi spolupracujeme nejen s knihovnou, ale i s muzeem, kteří jsou hlavními pořadateli. Takže pokud mi kladně odpovíte, budu dál jednat s pověření ředitelky muzea. Děkuji předem moc a moc. S upřímným pozdravem a přáním všeho nejlepšího a hlavně zdraví do nového roku se na setkání těší Bohumil Jaroš - básník a sekretář LKNB
  • Jsem ta kačena, která psala o výkonu paní Bílé. Možná nemám hudební sluch, ale bylo by to docela zvláštní, protože jsem celý svůj život ( 49 let ) prozpívala a nikdo si nikdy na nestěžoval. Každý má prostě jiné uši. A mohu vám říct, že můj názor sdílí většina lidí, které znám. Viděla jsem paní Bílou v muzikálech, zpívala hezky. Ale pak to začala opravdu přehánět a těď je nemožná. Já zpívám jinak, asi by se vám nelíbil můj zpěv, ale každý má jiný vkus. V naší zemi máme lepší zpěvačky než je ona a nedělají kolem sebe takové vlny. Pa.
  • Tý kačeně, co poslala reakci na zpěv Lucie Bílé v Českém slavíku, jako že se Gerschvin obracel v hrobě a podobně, bych chtěla vzkázat, ať nehodnotí, když nemá hudební sluch, popřípadě vkus. Ten výkon byl ÚŽASNEJ!!!
  • a samozřejmě půjdu =)))
  • Písnička Summer Time, kterou jste zpívala na Slavících byla úžasná a Vy ještě úžasnější!!!Plně souhlasím s paní Ester!Ten pořad byl nádhernej a říct mi, jestli s Vámi půjdu na kafe, umřu štěstim =)))
  • Milá Lucko, měla jsem tě ráda. Zpívala jsi hezky. Ale teď se snažíš být asi opravdu světová. To, co se sebe vyluzuješ, se zpěvu moc nepodobá. Je pravda, že Aneta nebyla v sobotu moc hezky oblečená, ale zpívá nyní opravdu líp. Tvoje Summer Time s vyceněnými zuby a šíleným zpěvem bylo hanbou Gershwina. Musel se snad v hrobě obrátit. Vrať se k tomu, jak jsi zpívala dřív.Dana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit