Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a samozřejmě půjdu =)))
  • Písnička Summer Time, kterou jste zpívala na Slavících byla úžasná a Vy ještě úžasnější!!!Plně souhlasím s paní Ester!Ten pořad byl nádhernej a říct mi, jestli s Vámi půjdu na kafe, umřu štěstim =)))
  • Milá Lucko, měla jsem tě ráda. Zpívala jsi hezky. Ale teď se snažíš být asi opravdu světová. To, co se sebe vyluzuješ, se zpěvu moc nepodobá. Je pravda, že Aneta nebyla v sobotu moc hezky oblečená, ale zpívá nyní opravdu líp. Tvoje Summer Time s vyceněnými zuby a šíleným zpěvem bylo hanbou Gershwina. Musel se snad v hrobě obrátit. Vrať se k tomu, jak jsi zpívala dřív.Dana.
  • fanda

Lucije Bíla je jedna z vynikajících umělcu jako jedina z umělcu které znam osobně ma urověn děkuji vanewn.
  • Pozdrav

Milá Lucie zaujalo mě to co jsi říkala v pořadu GEN. A tímto Ti nabízím, že na kafe s tebou ráda klidně zajdu a popovídám si.Vím, že jsi slavná, ale člověk by se neměl měřit podle toho jak zní nebo nezní jeho jméno, ale podle toho jakým člověkem je. Takže jestli budeš mít cestu do Jeseníku, pak se ozvy. Přátelství je jeden z nejcenějších lidských citů, kterých je člověk vůbec schopen a tak chceš-li nabízím ti jej....Ester
  • Žádost

dobrý den prosím o podpis Lucie Bílé moje adresa je:Denisa Charvátová Svatý Mikuláš 125 Kutná Hory 284 01 Předem děkuji Naschledanou
  • Lucie ahoj, moc Tě zdravím, jsi přesně o 10 let mladší...fandím Ti a přeji moc, moc štěstí a zdraví...krásné vánoční svátky ze srdce Linda Palenčárová
  • ahoj Luci,je to už dlouho,co o sobě nevíme,a tak nevime,zda si na nás ještě pamatuješ,jsme holky s chalupy.a jsme z Jablonce-chodily jsme na Tve koncerty-byly skvělý!!!Jak se mas?A co Filda?Ten už si nas asi nepamatuje..Styská se nám po Tobě!!!!!!!!Jestli chceš,napiš nám zase,budem štastný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adresu už asi nemáš,tak tu je:dvojčata Radičovy,Zlatá 9,Jablonec nad Nis.46602.ju??A kde Tě zas mužem vidět??Máme Tě fakticky rádi!!!!!!!!!!!Tak se těšíme,a snad se máš fáájn???MOCMOCMOC ti to přejem!!!Radi na tebe vzpominame...Zatim ahoj.
  • prosba

Dobrý den. Ráda Vás poslouchám,ale hlavně obdivuji jak pomáháte jiným.Díky tomu se na Vás obracím s prosbou o pomoc mému synovy.Ani nevín jestli si tohle někdy přečtete,ale i tak Vám popíšu svoji situaci.Jsem matka čtyř dětí a s toho jedno mám těžce postižené.Zjistila jsem na veletrhu v Brně,že je přístroj MOTOMED,který by mu mohl pomoci s jeho nechodícíma nožkama. Ale bohužel tento přístroj nehradí pojišťovna a já nemám peníze na pořízení.Přístroj stojí 100275,-Kč,50%mi hradí soc.úřad a na zbytek hledám hodné lidi kteří chtějí pomoci.Doporučení od lékaře a průkazku ZTP/P doložím.Za každou korunu Vám budu vděčná.Děkuji. č.ú.:19-5003040297/0100 Nejsem žádný podvodník,ale zoufalá matka.
  • TAK ráda bych, Lucie!

Milá paní Luci, již dlouho jsem nejen Vaše věrná posluchačka, ale i obdivovatelka ve všech směrech. Zní to asi sentimentálně, mnozí by řekli postpubertáně, ale já Vás mám moc ráda! Máme k sobě blízko společným pohledem na svět, na lidi v něm. Pracuji v ústavu jako vychovatelka, i ve svém volném čase se snažím pomáhat a postiženým a znevýhodněným dětem. Mým velkým přáním je vidět Vás tváří v tvář, popovídat si, vím, že bychom si určitě rozuměly. Je těžké spojit se s tak známou osobností, ale pevně věřím, že se mi to podaří. Kdybychom se i přesto nikdy nesetkaly, přeji Vám mnoho krásných dní v životě naplněných zdravím, láskou a celkovou spokojeností. Mějte na paměti, že není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem! Mám Vás moc ráda! Kamarádka Monika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit