-
a jen pro zajímavost, tohle není chat!!!... Lucinko, jsi nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
-
Jsi nejnejnejnejnejnejnejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Souhlasím!!!
Opravdu nechápu proč sem (nějací) lidé píšou tak strašný věci!Lucinko, jste NEJLEPŠÍ človíček na CELIČKÉM světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Mám Vás ráda, móóóóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejvíc! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zatim papapááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! ;o) -
Jses porad nejlepsi
-
-
Re:
Lucinečka je největší tfor na tom vesmiru a mi ju mylujeme.
-
-
Ahoj Lucko, zdraví Tě Tvá bývalá sousedka.Snad se letos v létě sejdem. Nějak Tě nemůžu dohonit.Snad s Tebou mluvila máma.Jestli čteš ty všechny příspěvky, tak Tě lituju,některé jsou opravdu chutné.Vážení Lucka je fajn člověk,srdce má tam kde ho má mít.
-
vera
Ahoj Hanko ty jsi se ucila v J.Hradci vid?Pry jsi byla cernovicka?Je to pravda? -
obďivuji Lucii Bílou,protože tak dobře umí zpívat málo kdo!Nechci někoho urazit!
-
Proč?
Proč toho tady není víc o Lucce Bílý?Takovejch pár větičwek já toho potřebuju víc a nikde nic není!!! -
l
nic proti ni nemam ale na te halvni fotce vybada hrozne -
-
Re: l
Ale na ostatních vypadá dobře *14*
-
-
Lucka
Chtěla bych osobně napsat Lucce e-mail, jestli někdo znáte její adresu, prosím, pošlete mi ji. Děkuji, Miluška