Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děkuji

Děkuji za to,že jste.Přeji mnoho štěstí a lásky.Ale hlavně pevné zdraví.Mám Vás moc ráda a velice si Vás vážím.Ještě jednou-DĚKUJI.Iva
  • díky za včerejší večer

Vážená Lucko!!! Nevím jak Vás oslovovat,abych Vás neurazila. Jak stárnu, tak se mi líbí všechny Vaše písně-hlavně texty,já stárnu a vy ve svém vystupování docházíte ke svému vrcholu.Neuměla jsem si představit jek asi bude vapadat muzikál na téma a klip "láska je láska", jak si ho pamatuji z " mládí" z televize.Vybrala jste ty nejkrásnější texty a melodie, které od Vás znám.Bude mi 50 ze 4 těhotenství mám zdravou dceru a syna postiženého tzv. mongolismem. Je to moje hvězdička, která mi vede k pochopení životních situací,asi jako Vaše přítelkyně dovedla Vás.Vašeho partnera jsem viděla včera poprvé "živě"a přeji Vám, aby Vám to vyšlo.Svítí Vám oběma z očí jiskra štěstí,živelnosti a pohoda. Neohlížejte se napravo ani nelevo žijte jako dosud.Sama jsem to ve Vašem věku nedokázala, teď vím, že je to škoda. Buďte šťastná a nezlobte se, že jsem si Vás dovolila oslovit. Učinila jsem to jen proto, že s mým manželem, který není otcem mých dětí,sám jako vdove-otec tří dětí, jsme v životě prošli nesčetná úskalí a pomohl mi vše zvládnout. Všechny Vaše texty byly opět nádherné. Byly nádherné a dlouho jsem nešla z kteréhokoliv muzikálu,koncertu nebo divadla tak duševně naplněna. Přeji Vám, Vašemu synovi i partnerovi, aby se Vám splnila i ta nejtajnější přání. Pokud dojdete ke shodě je to životní výhra a naplnění.Pejzlová Věra
  • Pro Lucinku

Lucinka je super.TAky jsem podle ní pojmenovala svou dcerušku.
  • Nej

Lucinka je uplne supr zpevacka a moc bych ji prala aby mela s Vaskem dite!!!
  • jsi nejlepší spěvačka kterou znám drž se a na pomluvi nedej každý ví,že je to kec pá
    • Re:

Broučku, to těch zpěvaček znáš asi opravdu hodně málo. Ale při úrovni tvého psaní se není co divit. Že by taky šička ? *15* *15* *15*
    • Re:

No, ona je tak dobrá zpěvačka jako ty jsi dobrý na český jazyk.
  • rada bych se s vama setkala je to mozne nevim jak s pozdravem m.j.
  • Jen takové povzbuzení...

Tvůj hlas je krásný a světlo, které z tvé duše září mnoho lidiček dělá šťastnými. Ať světlo, láska a štěstí tě nikdy neopouští, bytůstko láskyplná.
  • lucce

Lucko jsi ta nej zpevacka. Mam te moc rad. Drz se!!! Take ti preji, at ti to s Vaskem vyjde.
  • Nejlepší osůbce

Už mi připadá i trošku trapný, že Vám skoro pořád píšu, ale mám Vás TÁÁÁÁÁÁÁÁÁK MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓC ráda!!!Všichni říkají, že jsem Vámi posedlá, a já to vím.Jste opravdu jako sluníčko,protože když na Vás myslím nebo Vás vidím, slyším mám nejlepší náladu!!!když si vzpomenu na Váš úsměv =) .Jste absolutně nejlepší!!! a nejen zpěvačka!!!Mějte se KOUZELNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papa papa papa papa papa papa pááá!
  • Jste moje sluníčko

JEN JSEM VÁM CHTĚLA ŘÍCT-NAPSAT =) ,ŽE VÁS MÁM MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓC RÁDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit