Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na těchto stránkách je zveřejňována návštěvnost za posledních 30 dní. Ze soutěže SuperStar jsou před Luckou pouze Aneta a Vlastík. To o něčem svědčí. Lucii přeju hodně štěstí a zdraví!!
  • Souhlas

Naprosto souhlasím s p.Petrou. Paní Lucii bych navrhla, ať onen pozemek, který chce pro technaře zakoupit koupí někde hodně blízko Otvovic. Aby si ty mladé, hodné a utlačované chudáky pořádně užila. Uvidíme, jaká prohlášení bude dělat příští rok. Jana,Benešov
  • Držím pěsti

Milá Lucinko, moc držím pěsti vzhledem k Vašemu boji se svými zdravotními problémy. Jediné, co bych Vám doporučila, je alternativní léčba a některý z velmi dobrých léčitelů (a je jich pár i v naší zemi či ruští léčitelé, kteří se u nás často vyskytují). Léky si zničíte orgány, které Vám doposud fungovaly. Mám s touto metodou vlastní, jen ty nejlepší zkušenosti. Věřím Vaší beranní povaze a MYSLIM NA VAS A VASI DOBROU DUSICKU!! Vaše fanynka Ivana
  • Vyhrát Slavíka s takovým náskokem po superpopulární soutěži je výkonem skutečně vynikajícím. Letos se to může klidně zopakovat. Lucka holt je výborná už řadu let! :-)
    • Re:

Na Zlatého slavíka Bílá absolutně nemá, jsou tady jiné zpěvačky, které by si to zasloužily. *15* *15* *15*
      • Re: Re:

Třeba ty, že?
  • Už jenom tu fotku má tady skvělou. Lucie je moc krásná žena. Má krásný obličej a nádherný oči. Lucie má výbornou postavu. Poslední dobou nějak omládla. U mužů má plusové body, protože je sexy. Muži se také těší na její atraktivní fotografie. Lucie má řadu hodnotných fotografií. Lucie je ale především vynikající zpěvačka. Má řadu skvělých písniček. Třeba duet s Petrem Hapkou je nádherný. Je to bomba! Lucie je už vyzrálá žena. Patří také mezi inteligentní ženy. Přeju jí hodně štěstí, pevné zdraví a hodně úspěchů! :-)))
  • Sem píšou snad jen samý hovada.Je unás nejdražší hvězdou.Ani za Gottovo vystoupení televize neplatí tolik co za její.No a proč asi?No protože skvělě zpívá.
  • všem, ovšem pro inteligenty: to all

Nás Lucie Bílá většinou potěšila, ale nikdy neurazila (přesto, že p. pres. Klaus není náš oblíbenec, kdežto její ano). Vy inteligenti s anglickými "nicky", a jim podobní: stáhněte si svoje příspěv- ky do svých PC nazpět, a za 5 let, až možná duševně o něco postoupíte, se podívejte na to, jak jste byli ubozí....
    • Re: všem, ovšem

Mam rada to co slysim zpivat a mam, rada slova a taky vim kdo to zpiva,,takze tu osobu mam rada protoze ji znam z toho zpevu a slov,a protoze se mi to libi prozpevuji si do rytmu,,,jsem rada ze nekdo tady je a udela tu hudbu tak dobre ze se mi to libi,,,,jak muzete milovat,,nekoho?kdo sklada texty a kdo premejsli nad tony?Lucka ok ale az v posledni rade,,,kdyz milujes musis mit proc,,proto ze tu nekdo je a je tu jen mala sance ze se stou osobou potkas,,a ze,,!!!vzdyt skutecnou stranku,zpevaccina opravdoveho ja neznas,nevis co rada,kdy spi,jestli,ji chutna suchi,,,a kdyz jen ze clanku z bulvaru kde jsou presne jako vy vsichni dychtivy potom neco z te osoby.."ukrast" clovek se jeste poradne nenaucil milovat,a Ti co tvrdite ze ano ze ji"MYLUJETE" OMYL CHVILKOVE POCITY,,PRO VZPOMINKU NA PISNICKU Z MINULA,,OMYL PROTOZE MILOVAT SE UCI I TI CO MILUJI HLUBOCE,,,ZDAREK VSEM PRIZNIVCUM lUCKY BILE,,jSEM SICE TAKY JEJI FANDA ALE ASI TO MALO ZERU,,,NO JO NEMAM CAS PLYTVAT ČASEM V BULVARU A KRITIZOVAT OSTATNI KDYZ,SAMA CHCI STOUPAT VÍŠ:-)HODNE STESTÍ V MILOVANÍ..
  • a jen pro zajímavost, tohle není chat!!!... Lucinko, jsi nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Jsi nejnejnejnejnejnejnejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Souhlasím!!!

Opravdu nechápu proč sem (nějací) lidé píšou tak strašný věci!Lucinko, jste NEJLEPŠÍ človíček na CELIČKÉM světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Mám Vás ráda, móóóóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejvíc! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zatim papapááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit