Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poděkování

Vaše hudba mě provází už od utlého dětství.Jako malaá jsem milovala písničku Láska je láska.Rostla jsem a pisničky se strřídaly.Ted už asi růst nebudu.Nakonec jsem zkončila,kde začala.Chci vá poděkovat,že zpíváte.Mockrát mi to pomohlo v těžších chvilkách. Tak dík
  • LUCINKA

Lucinka Bílá je dokonalá!!!!! *4*
  • Lucce

Zpíváš suprově a vážím si toho co děláš pro děti v Unicefu jejichš jseš patronkou *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Lítost

Škoda, že se neznáme *9* ikdyž máme společnou známou *4* *5*
  • Ahoj Hanko já jsem také z Otvovic moc ráda posloucám tvoje písničky a moc se mi líbil muzikál Láska je Láska a Johanka z Arku doufám že budeš na dětském dni *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4*
  • rada od ctitelky

Ahoj Lucko.Co jsem četla v RYTMUSU beru s rezervou,ale pokud je na těch Tvých zdravotních potížích něco pravdy,neváhej a zavolej mi.607759018.Jsme stejně staré(pardon mladé)a potíže s mimčem jsem měla také.Každý problém má řešení.Čím je větší,tím je to řešení jednodušší a prostší,to mi věř.Nejsem žádný mudrc,jen vím ,kam se obrátit o radu.(FUNDOVANOU). Udělej si čas 5 minut a zavolej,uvidíš. Nechci to řešit přes net.Pa pa.
  • Poklona

Nazdarek Terko moc ti fandom a doufam ze to takhle pujde dale at jste se Samuelem Stastni jsem s vamy hodne stesticka Prosesek@centrum.cz. *4* *14*
  • Sluníškoo! =)))

Sluníško, Lůca je prostě Sluníí, nejúžasnější človíčeek!Andíeek =))) *4* I love her! =)))
  • je vi jste ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a ne langerova ta je 0 vy jste 1 *3*
  • Dopis

Dobrý den paní Bílá, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit