Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratulace

Milá Lucko.
    Můj 81 letý táta, já i můj syn Michal(kterému je 12 let)Vám gratulejeme k Vašemu opětovnému zvolení Slavici roku 2007.Při Vašem zpívání "manželové" pisni ,kterou pro Vás složil,bylo poznat ,že jste hodně na sobě pracovala.
    Každý ůspěch znamená hodně dřiny a odříkání vím o čem píši.Michal ,kterému je 12 let ajeho taneční partnerce je 9 a 1/2 roku oba závodně tančí za taneční školu Starlet Vladimíra Hány v Chebu i když já mám trošku k Vám vyhrady jsme Vám začly fandit.
    Berte jako poctu nebo čest,škoda,že mého tátu neznáte,který řekl cituji:
    Má holka nato být nej a má pravdu.
    Držíme celé Vaši zpěvácké rodině hodně ůspěchů,rodinné pohody,hlavně zdraví a krásné písničky.
    Šajtárová Jana a Michal
    Cugereanu Jan
  • přáníčko

Lucko, moc Ti gratuluji k 10. zlatému slavíku. Jseš a jak je vidět, nejen pro mne, absolutně nejlepší. Moc, moc, moc Ti to přeju. Marie
  • Podekovani

Dobry den Lucie,chtěla bych Vam poděkovat za podepsani cd a mé sedmilete dceři jste podepsala fotku.Bylo to ted nedavno v Brně když jste natáčela Manéž s Bolkem Polívkou.Muj manžel tam dělal pořadatele a při té příležitosti Vás požádal o podpisi.Jsem moc ráda že jste taková jakou Vás znám z televize což mne potvrdil i manžel který s Vami mluvil.Přeju Vam mnoho zdravíčka a pokud je zdraví tak to ostatní příjde samo.ZUSTANTE SVA! *3* *3* *3* *3*
  • přáníčko

Lucinko, peč na ty negativy. Vždyť Ty máš sluníčko v očích, zlato v hrdle a Ti co Tě pomlouvají prostě jenom závidí. A s tím se nemá cenu zabývat. Možná tak ještě je politovat.
    Moc, moc, Ti fandím a věřím, že toho desátýho slavíka získáš právě Ty.
    Jejda, právě jsem si uvědomila, že Ti tykám. Asi to bude Tím, že jsem přeci jenom o hodně starší. Promiň. Drž se a všechno dobré. Marie *4*
    • Re: přáníčko

Doudám že slavíka dostane EWA
      • Re: Re: přáníčko

taky se mi líbí více Eva Farna. Je dobra. no a Anetka.
        • Re: Re: Re: přáníčko

1.Ewa Farna
          2.Aneta Langerová
          3.Lucie Bílá

takhle jsem chtěl aby to dopadlo
      • Re: Re: přáníčko

Já vím, je teď hodně populární, ale nic ve zlém, zpívá fakt pěkně, ale na Lucku zatím opravdu nemá. Marie *13*
  • otázka

Proč si Ewu přivlastňuješ ty si myslýš že Ewa miluje tvýho Filípka.
    • Re: otázka

Proč, přece aby dostala více hlasů i od těch jejích fandů. Čisě obchodní tah.
      • Re: Re: otázka

Peťko máš svatou pravdu
  • Přírodní léčitel

Opravuji adresu.Díky.Helena
  • Přírodní léčitel

Ahoj Lucko,četla jsem Tvůj rozhovor v novinách,kde nabízíš pomoc exkluzivního přírodního léčitele,pokud si o něho napíšeme.Prosím pošli mi jeho adresu,moje dcera má stejné zdravotní potíže jako Ty.
    Moc děkuji.
    Helena *4*
  • koncert ve Zlíně

Ahoj Lucko,
    strašně moc jsem chtěla jít na Tvůj koncert u nás ve Zlíně,podařilo se mi překecat svou 20letou dceru aby šla se mnou,přiznávám že se jí moc nechtělo,nakonec jsem jí přesvědčila a koupila lístky.Bylo to super,prostě úžasné,nádherný zážitek.Jsi opravdu naše hvězda a žádná jiná na Tebe nemá.JO a taky máš novou fanynku,dcera byla nadšená a se slovy ,že jsi úžasná a příště musíme jít určitě zase jsme odcházely domů. *4* Moc děkuji Hanka Zlín *14*
  • KONCERT

ZDRAVÍM ZE ZLÍNA! VÁŠ KONCERT BYL NÁDHERNÝ A SPOUSTU LIDÍ CO ZNÁM MRZÍ,
    ŽE UŽ NESEHNALI VSTUPENKY. TAK BUDEM DOUFAT, ŽE TO NEBYLO U NÁS NAPOSLED.
    JSTE SKVĚLÁ!
  • Tiché gloria

Ahoj Lucko,
    snad Tě neurazím, že Ti tykám. Nedávno jsem Tě viděl zpívat. Jsi stále okouzlující. Dříve jsi pro mě byla příliš divoká, ale od určité doby se mi moc líbíš - jako žena i jako zpěvačka. Škoda, že jsi vdaná. Ta poslední věta tak to byl vtip. Obdivuji Tvůj zpěv a Tvou přirozenost. Miluji Tvou píseň Tiché gloria. Neumím si bez ní představit vánoční čas. Tato píseň patří k mým nejoblíbenějším.
    Přeju Ti ještě hodně úspěchů a štěstí v soukromém životě.
    Aleš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit