-
přáníčko
Lucinko, peč na ty negativy. Vždyť Ty máš sluníčko v očích, zlato v hrdle a Ti co Tě pomlouvají prostě jenom závidí. A s tím se nemá cenu zabývat. Možná tak ještě je politovat.
Moc, moc, Ti fandím a věřím, že toho desátýho slavíka získáš právě Ty.
Jejda, právě jsem si uvědomila, že Ti tykám. Asi to bude Tím, že jsem přeci jenom o hodně starší. Promiň. Drž se a všechno dobré. Marie *4* -
-
Re: přáníčko
Doudám že slavíka dostane EWA -
-
Re: Re: přáníčko
taky se mi líbí více Eva Farna. Je dobra. no a Anetka. -
-
Re: Re: Re: přáníčko
1.Ewa Farna
2.Aneta Langerová
3.Lucie Bílá
takhle jsem chtěl aby to dopadlo
-
-
Re: Re: přáníčko
Já vím, je teď hodně populární, ale nic ve zlém, zpívá fakt pěkně, ale na Lucku zatím opravdu nemá. Marie *13*
-
-
-
otázka
Proč si Ewu přivlastňuješ ty si myslýš že Ewa miluje tvýho Filípka. -
-
Re: otázka
Proč, přece aby dostala více hlasů i od těch jejích fandů. Čisě obchodní tah. -
-
Re: Re: otázka
Peťko máš svatou pravdu
-
-
-
Přírodní léčitel
Opravuji adresu.Díky.Helena -
Přírodní léčitel
Ahoj Lucko,četla jsem Tvůj rozhovor v novinách,kde nabízíš pomoc exkluzivního přírodního léčitele,pokud si o něho napíšeme.Prosím pošli mi jeho adresu,moje dcera má stejné zdravotní potíže jako Ty.
Moc děkuji.
Helena *4* -
koncert ve Zlíně
Ahoj Lucko,
strašně moc jsem chtěla jít na Tvůj koncert u nás ve Zlíně,podařilo se mi překecat svou 20letou dceru aby šla se mnou,přiznávám že se jí moc nechtělo,nakonec jsem jí přesvědčila a koupila lístky.Bylo to super,prostě úžasné,nádherný zážitek.Jsi opravdu naše hvězda a žádná jiná na Tebe nemá.JO a taky máš novou fanynku,dcera byla nadšená a se slovy ,že jsi úžasná a příště musíme jít určitě zase jsme odcházely domů. *4* Moc děkuji Hanka Zlín *14* -
KONCERT
ZDRAVÍM ZE ZLÍNA! VÁŠ KONCERT BYL NÁDHERNÝ A SPOUSTU LIDÍ CO ZNÁM MRZÍ,
ŽE UŽ NESEHNALI VSTUPENKY. TAK BUDEM DOUFAT, ŽE TO NEBYLO U NÁS NAPOSLED.
JSTE SKVĚLÁ! -
Tiché gloria
Ahoj Lucko,
snad Tě neurazím, že Ti tykám. Nedávno jsem Tě viděl zpívat. Jsi stále okouzlující. Dříve jsi pro mě byla příliš divoká, ale od určité doby se mi moc líbíš - jako žena i jako zpěvačka. Škoda, že jsi vdaná. Ta poslední věta tak to byl vtip. Obdivuji Tvůj zpěv a Tvou přirozenost. Miluji Tvou píseň Tiché gloria. Neumím si bez ní představit vánoční čas. Tato píseň patří k mým nejoblíbenějším.
Přeju Ti ještě hodně úspěchů a štěstí v soukromém životě.
Aleš -
saravak
Dobry den,v aha jsem si precetla clanek,ze date kontakt na cinskeho lecitele,ktery vam pomohl,jsem na tom podobne jako vy a prosim vas jestli byste mi dala kontakt,dekuji predem,Novakova -
Hana alebo Lucie, jednoducho HVIEZDA
Ahoj LUCKO, Hanko, Hvězdičko
Som zo SR a som vždy moc šťastná keď o tebe niečo počujem alebo ťa vidím v TV. Máš správny náhľad na život, uprimne sa smeješ a tvoje názory sú inšpiratívne. Si skutočná umelkyňa a svojim spevom liečiš duše ludí, pretože to je spev z nebies... si jednoducho hviezda. Mám tovje cd s pesničkami a kúpila som si aj Johanku z Arku, len som ju ešte nikdy nevidela, tak je to o to menší estetický zážitok.... ale to neva,... *4*
Si rebel s anjelským srdcom a to mám aj ja v sebe, len nemám toľko príležitostí, aby som to prejavila navonok, pretože takáto živelné rebélia ostáva niekedy ľudmi nepochopená a ja si to na rozdiel od Teba nemôžem dovoliť *7*
Som rada že SI, to je všetko a prepáč, že ti tykám,ale cítim to tak, akoby som ťa poznala a akoby sme boli kamošky... mám dve skvelé "holky" Chiarku a Sofinku a bola by som veľmi šťastná keby sa ti trochu podobali ... ahoj Anka *4* -
hledám písničku retro
zdravím všechny příznivce HANY ZET :)
NEMŮŽU VYPÁTRAT jakoukoliv informaci o skvělé baladě Lucie s panem BARTOŠKOU z pořadu Možná přijde i kouzelník z let asi 1989-92.V textu zní: JÁ I V TOUZE SVÉ, HLÍDÁM KROKY TVÉ.prosím o jakékoli info na mail electrojack@centrum.cz díky -
-
Re: hledám písničku retro
Bílá Anetce nesahá ani na paty. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-