Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se stále odsuzujete ?

Proč někteří z vás nejsou schopni pochopit, že každý má právo na svůj názor. Někteří z vás Bílou slepě zbožňují a někteří ji zase rádi nemají, no a co je na tom špatného? Nechte každého, ať vyjádří své mínění. *13*
    • Re: Proč se stále odsuzujete ?

To je sice pravda, ale nějaký dost hloupý názory "Bílá je kravka vymatlaná" apod., stydím se to sem po vás napsat, tak to už neni normální vyjádření názoru! Stačí říct "nemám jí ráda". A tečka. A ne psát, že ty co jí rádi mají, jsou tupci apod. *10* *5*
  • je mi lito

je mi lito,jak nekteri lide dokazi nadavat cloveku ktereho znaji jenom z medii,ja osobne nikdy s luckou nekomunikoval a tudiz bych o ni nemohl nic rict jen to ze je pravem nejlepsi zpevacka a ty lidi co sproste urazite tu osobu,by ste si meli udelat obrazek sami na sebe.
  • njn

ja vám něco řeknu když někoho pomlouvate tak by jste ho meli aspon trochu znat a ne jen jako celebritu ale i jako normalniho cloveka lucka je uplne genialni ona nahodou neni namyslena jako ostatni a zavist lidi je hold zla ale stim se musi clovek smirit
  • Skvělé! Jen tak dál!

Lucie, tvoje práce je skvělá! *15*
  • Němcová

Muzikál Němcová je naprostá slátanina. Noid si zde ukousl mnohem větší krajíc než dokážou jeho řeznická ústa zpracovat. hudba naprosto bez nápadu. Celé nesmírně dlouhé a nudné. text samotný by stál spíš na psychiatrickou debatu. Ani velká snaha Bílé s tímto spektáklem nic nenadělala. Nikdo mne nemůže podezřívat, že jsem tento muzikál navštívil, toto jsou poznatky mého přítele, profesionálního muzikanta, který, na rozdíl ode mne Bílou může, a navíc s ní dříve spolupracoval. Tudíž toto hodnocení je na rozdíl od Luciiných fanatiků a zaslepenců objektivní.
    • Re: Němcová

Bohužel musím jen souhlasit, Lucii mám ráda, ale tento počin se jim opravdu dost nepovedl. Mrzí mě navíc, že je to tak krásné téma - Němcová, a oni to tak zničili. Přestože vydržím leccos, z tohoto představení jsem odešla už po přestávce a naprosto zhnusena.
  • To je o ničem!!!

Právě proto, že tyto stránky jsou o Lucii Bílé a tato diskuse je také o její práci a jí samotné, můžu s čistým svědomím a jasným rozhodnutím prohlásit, že Lucie Bílá je skvělá zpěvačka a hodný člověk. A zamindrákovanci nechť si políbí, co uznají za vhodné... LUCIE, GO GO!!! *15*
    • Re: To je o ničem!!!

Jé, ty jsi super, řeklas to hezky, ale myslím, že s takovýma zabedněncema, jako je Venda a Tanja nic neuděláš. Bohužel. Lucka si to fakt nezaslouží. *9*
      • Re: Re: To je o ničem!!!

... hele, tohle už neřeším. Jsou to hlupáci. Každý z nich valí klíny do hlavy druhým o demokracii a svobodě slova, ale právě demokracie a svoboda slova neznamená se zabývat naší nejpřednější zpěvačkou a to tak, že ji budeme urážet, sprostě označovat a hrabat se v minulosti, kterou si budeme navíc přikrášlovat... Lucie je hvězda! Konec diskuse!!! *15* *15* *15*
  • Lucie Bílá

Zde je opět vidět závist,od chlapů nedostal jsem ji do postele,protože na ni nemám,od žen-neumím zpívat,nejsem krásná,nemám srdce,je mi z vás zle Pavla *16*
  • Hrůza

Muzikál Němcová mě šíleně zklamal. Sice jsem po všech těch kritických ohlasech příliš nečekal, ale i tak to pro nás byl doslova šok. Děs a hrůza, zkrátka děsnej propadák !
    • Re: Hrůza

To je pravda, je to děsnej propadák.
      • Re: Re: Hrůza

Tak napiš lepší!!!!!!!!!!! *5*
  • Proč?

Nechápu oč se tu dohadujete. Každý máme jiný vkus, jinou povahu a jiné chyby. To se týká i ,,slavných" nejen u nás v republice. Někdy se dílo podaří někdy holt je to bída. Někteří z vás píší jako by byli dokonalost sama. Docela bych chtěla vidět co jsou zač ti geňové , co nejvíc pomlouvají a jestli by byli schopni tohle všechno říct přímo do očí osobě které se to týká. Pěkně přímo na férovku a veřejně. POCHYBUJU !!!
  • anonymky

Jsi super zpěvačka a zpívej dál p.s.tvůj syn je hezkej!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit