Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomoc Martě

Lucie proč jste tak dlouho čekala a nezastala se kamarádky a idolu Marty Kubišové mnohem dřív?!
    Je hezký že jí chcete uděla koncert ale trochu pozdě Marta se trápí již víc jak rok a jen pár lidí se veřejně postavilo na její stranu.
    Nicméně jsem rád alespoň že teď jste se ozvala jen pevně věřím že Vás neuvudíme za pár měsíců v objetí sudičky Vondráčočkové to by jste nás ranila Vaši fandové. *4*
    • Re: Pomoc Martě

Naprostý souhlas !!! Bravo !!! Vivat Marta !!!
  • Zdravím

Lidi to Vám není hamba chtít po někom prachy?Vydělějte si je!Lucie si je taky musela vydělat,taky nedostala nic zadarmo.Řekněte poslancům ti jich maj dost a za nic. *16*
    Jo a Vám Lucie přeji hodně štěstí,sice Vaše písničky moc neposlouchám.Jednu přece,strašně sem si zamilovala Zimní královnu od Arakainů.Fandím *3*
    • Re: Zdravím

Lucie,moc Vám fandím a obdivuji,že sláva a bulvární tisk,Vás nesemleli jako kozu Bartošovou.Vy na to máte!Přeji Vám mnoho uspěchu jak profesních,tak soukromých. *3*
  • MILA LUCKO!

ahoj Lucko,moc Te obdivuji a drzim palce nebo ani ty to nemas zrovna v zivote bez problemu a to zrovna je jeden z duvodu proc Ti pisi .jsem holka z deckeho domova nemela jsem to nikdy moc lehke a ted jsem si to jeste vice zavarila.Mam tri deti a dostala jsem se do financni tisne ,nechci od tebe financne pomoc ale chtela bych se stebou o par vecech poradit ,nemam ani komu se vypovidat a mam toho vseho az nad hlavu .co vlastne chci?chtela bych byt nejak stebou v kontaktu.s pozdravem petra muj tel.607807151 *9*
  • pro Lucku od Lucky

Lucko, držte se!!! Lidi, vy jste opravdu divný. Vám by se líbilo, kdyby jste měli neustále za zadkem bulvár, který by na vás vytahoval na svět špínu? Mě tedy ne, tak před vámi skláním klubouk.
    Lucka
  • Pro paní Lucku od Lucky

Dobrý den Lucko, předem Vám musím popřát hodně pevné nervy s bulvárem. Babička mi říkávala:"ty jsi ty a jen ty víš co je pro tebe dobré, a komu se to nelíbí ať si pr.... políbí".( omlouvám se za sprosté slovo). Váš život je jen Váš a nikdo nemá právo Vás nějak tlačit žít život podle něj. Prostě, braňte se jak jen to půjde, užívejte si života, ten máme jen jeden. A vzpomínky a zážitky Vám nikdo nikdy neveme.Přeji Vám v životě mnoho úspěchu, lásky ( té je někdy málo a bez ní to taky nejde), zdravíčko a štěstíčko. Hlavně se neměňte, jste skvělá taková jaká jste, kdyby bylo na světě takových lidí jako jste Vy víc, tak by bylo veseleji. Na závěr jsem se chtěla zeptat, zda bych nemohla dostat nějaký soukromí email na Vás, ráda bych si s Vámi psala.
    Mějte se hezky. Lucka *14* *3* *3*
  • Duet Phantom of the Opera

Ahoj,
    raz dávno som v telke videl Lucku spievať duet z Phantom of the Opera - spieval s ňou Štefan Margita. Nikdy viac som to nikde nenašiel, už sú to roky a stále to hľadám. Neporadí niekto?
    Všetko dobré a ďakujem za krásnu hudbu.
    Jožo
  • Pro Lucku

Milá Lucko-Hanko,přeji ti štěstí a lásku.Je mi 36.let a jsem rozvedený a mám problém.Chtěl bych svého 10.letého syna do péče,protože u matky je strašně neštastný,odvezla ho 60 km od rodného bydliště a chtěl by být u mě!!Když syna odvážím,tak mi může prasknout srdce!!Pracuji jako obyčejný operátor ve výrobě a musel jsem si vzít půjčku 200.tisíc na byt a splacím 3700.měsíčně a proto bych ani syna neuživil!Vím že mraky lidí tě žádají o peníze,tak se na mě nezlob.Z pozdravem tvůj fanoušek PETR!Kdyby jsi se slitovala tak..107434909/0300
    • Re: Pro Lucku

Ty co sis musel vzít půjčku a neuživíš dítě.Je ubohé žádat od ženy a ještě cizí člověk. Normální člověk by to neudělal.Lucka Bílá je super zpěvačka.já nemám střechu nad hlavou a taky nesomruju a to se starám o 2 děti. Dám ti radu ŠETŘI a bude ti dáno!!!!!!!A ne prosit a posílat číslo účtu je to ubohé!!!!!!!!!jde vidět,že jsi vyčuraný. Lucko přeji ti ať se ti daří nejen v showbyznysu ale i v soukromém životě.Jsi anděl Lucko Hanko P.S.: moje nej písničky jsou z kazety kde jsou Tenisky , Stýská atd. zdraví tě Iva ze sehradic
  • Kraus nebrat

Lucinko, že máš ráda pana presidenta, palec nahoru, ale Krause, který paroubkovec, tak to je palec dolu.
  • PŘÁNÍ

*4* MILÁ LUCKO ! *3*
    PŘEJÍ VÁM K NAROZENINÁM JEN TO NEJLEPŠÍ CO NA TOM SVĚTĚ MÁME.PŘEJÍ VÁM HANI HODNĚ ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ,LÁSKY A SPOUSTU KRÁSNÝCH DNÍ SE SVÝMI NEJBLIŽŠÍMI !!! *1* *14* *3* *15* *15* *15* *3* *14* *1* JIŘÍ *3*
  • Vše nejlepší

Milá Lucko, taky ti přeji k narozeninám všechno nejlepší!!! Jsi jedna z mála českých zpěvaček, které mám opravdu ráda. Máš skvělý hlas a pěkné písničky, jen tak dál =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit