-
at se každy koukne na sebe! myslim že když někdo napíše chybu ve slově tak to není žádná tragedie ale když čtu některou tu kritiku tak mi je za ty lidi smutno,asi jsou neštˇastny nebo zlí?paní Lucka je osobnost se srdcem na správném místě a nemusí ani spívat stačí ji jen pozorovat a mám hned lepší náladu je miloučka váží si lidí a já jí hrozně fandím. krásný nový rok všem i těm rozčepejřeným pubertˇákum mají to s náma těžký pa
-
Dobry den,pani Lucko jste nejlepsi zpevacka a taky moc krasna muj pritel vas ma moc rad jen tak dal
-
Dobrý večer paní Lucinko. Jste úplně luxusní zpěvačka,strašně Vám fandím. *3* Jedna z Vašich mnoha obdivovatelek Hanka. P.S. Máte zlaté srdíčko i hlas.
-
*14* *2* *15* *3* *4* *5*
-
Veselé Vianoce Lucka :)
-
Trochu neskoršie al evšetko naj Lucka ste úžasná speváčka
-
Dobrý den, je mi 12 a poslouchám Rock. Nejvíce Gabriela Gunčíková a teď i Arakain s vámi nejvíc zimní královnu. Strašně vám fandím, jste strašně sympatická a hodná :)
-
dobrý den lucko,mohla by jste se zastavit u mé manželky,ona má hrozně moc ráda a strašně vám fandí.
-
dobrý den lucko jste moc pekná krásne šaty nosíte at si váš filip narovná vlasi vipadá jak vsteklej beran možná to pochopí mam vás ráda moc *8*
-
-
Proboha, než něco veřejně napíšete, tak si to po sobě přečtěte, úroveň a hrubky v každém příspěvku vypovídají o inteligenci pisatele. A pokud neumíte česky, tak raději nikam nepište, protože je to děs a hrůza!!
-
-
u Filípka bude stačit když se nebude smát...Sorry ale když se směje nevypadá moc dobře.. *2*
-
-
-
N E U M Í Š Z P Í V A T !
-
-
kdo neumi zpivat hmmmmmmm♥♫♫♫ *12* *14* *14* *14*
-
jsi hloubá ženská,chtěla bych slyšet tebe
-