Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *2* *15* *3* *4* *5*
  • Veselé Vianoce Lucka :)
  • Trochu neskoršie al evšetko naj Lucka ste úžasná speváčka
  • Dobrý den, je mi 12 a poslouchám Rock. Nejvíce Gabriela Gunčíková a teď i Arakain s vámi nejvíc zimní královnu. Strašně vám fandím, jste strašně sympatická a hodná :)
  • dobrý den lucko,mohla by jste se zastavit u mé manželky,ona má hrozně moc ráda a strašně vám fandí.
  • dobrý den lucko jste moc pekná krásne šaty nosíte at si váš filip narovná vlasi vipadá jak vsteklej beran možná to pochopí mam vás ráda moc *8*
    • hudy
      Proboha, než něco veřejně napíšete, tak si to po sobě přečtěte, úroveň a hrubky v každém příspěvku vypovídají o inteligenci pisatele. A pokud neumíte česky, tak raději nikam nepište, protože je to děs a hrůza!!
      • wauworld
        u Filípka bude stačit když se nebude smát...Sorry ale když se směje nevypadá moc dobře.. *2*
  • N E U M Í Š Z P Í V A T !
    • nika1979
      kdo neumi zpivat hmmmmmmm♥♫♫♫ *12* *14* *14* *14*
    • jsi hloubá ženská,chtěla bych slyšet tebe
  • Dobrý den,velmi oceňuji, že zaštiťujete projekt ,který pomáhá handicapovaným. Já sama jsem v invalidním důchodu,pracovala jsem z handicapovanými a pro handicapované.I přesto, že jsem svobodná matka ,živitelka,VŠ,momentálně na ÚP tak přesto si najdu čas na nezištnou pomoc. Osoby ze ZP nejen, že potřebuji podporu a pomoc, ale i sami si váži každé pracovní příležitosti.Pokud by bylo třeba moc ráda bych pomohla v rámci Moravskoslezského kraje.Vaše obdivovatelka.1327d@seznam.cz
  • dobry vecer p.Lucie moc vam fandim,jo to bylo kdyz jste zpivala v arakainu moc na to vzpúominam *14* *14*
  • Paní Lucce Bílé moc fandím...z takové střelené žáby (v dobrém slova smyslu) se z ní stala úžasná žena *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit