-
at se každy koukne na sebe! myslim že když někdo napíše chybu ve slově tak to není žádná tragedie ale když čtu některou tu kritiku tak mi je za ty lidi smutno,asi jsou neštˇastny nebo zlí?paní Lucka je osobnost se srdcem na správném místě a nemusí ani spívat stačí ji jen pozorovat a mám hned lepší náladu je miloučka váží si lidí a já jí hrozně fandím. krásný nový rok všem i těm rozčepejřeným pubertˇákum mají to s náma těžký pa
-
Dobry den,pani Lucko jste nejlepsi zpevacka a taky moc krasna muj pritel vas ma moc rad jen tak dal
-
Dobrý večer paní Lucinko. Jste úplně luxusní zpěvačka,strašně Vám fandím. *3* Jedna z Vašich mnoha obdivovatelek Hanka. P.S. Máte zlaté srdíčko i hlas.
-
*14* *2* *15* *3* *4* *5*
-
Veselé Vianoce Lucka :)
-
Trochu neskoršie al evšetko naj Lucka ste úžasná speváčka
-
Dobrý den, je mi 12 a poslouchám Rock. Nejvíce Gabriela Gunčíková a teď i Arakain s vámi nejvíc zimní královnu. Strašně vám fandím, jste strašně sympatická a hodná :)
-
kdo neumi zpivat hmmmmmmm♥♫♫♫ *12* *14* *14* *14*
-
u Filípka bude stačit když se nebude smát...Sorry ale když se směje nevypadá moc dobře.. *2*
-
Proboha, než něco veřejně napíšete, tak si to po sobě přečtěte, úroveň a hrubky v každém příspěvku vypovídají o inteligenci pisatele. A pokud neumíte česky, tak raději nikam nepište, protože je to děs a hrůza!!
-
dobrý den lucko,mohla by jste se zastavit u mé manželky,ona má hrozně moc ráda a strašně vám fandí.
-
dobrý den lucko jste moc pekná krásne šaty nosíte at si váš filip narovná vlasi vipadá jak vsteklej beran možná to pochopí mam vás ráda moc *8*
-
jsi hloubá ženská,chtěla bych slyšet tebe
-
N E U M Í Š Z P Í V A T !
-
Dobrý den,velmi oceňuji, že zaštiťujete projekt ,který pomáhá handicapovaným. Já sama jsem v invalidním důchodu,pracovala jsem z handicapovanými a pro handicapované.I přesto, že jsem svobodná matka ,živitelka,VŠ,momentálně na ÚP tak přesto si najdu čas na nezištnou pomoc. Osoby ze ZP nejen, že potřebuji podporu a pomoc, ale i sami si váži každé pracovní příležitosti.Pokud by bylo třeba moc ráda bych pomohla v rámci Moravskoslezského kraje.Vaše obdivovatelka.1327d@seznam.cz
-
dobry vecer p.Lucie moc vam fandim,jo to bylo kdyz jste zpivala v arakainu moc na to vzpúominam *14* *14*
-
Paní Lucce Bílé moc fandím...z takové střelené žáby (v dobrém slova smyslu) se z ní stala úžasná žena *4*
-
Jak žijí jeji sourozenci
-
Zdravím Vás z Nalžovického zámku,
Jsem ředitelem poskytovatele sociálních služeb, kde máme 50 mentálně postižených klientek.11.února 2011 pořádáme již tradiční ples, kterého se zúčastní asi 200 podobně postižených dívek a chlapců z podobných zařízení, jako je to naše.Moc by náspotěšilo, kdyby jste se mohla přijet podívat a zaspívat nějakou písničku, naše děvčata Vás mají moc rády.Múj email: reditel.zamek@seznam.cz
Děkuji Jaroslav Janský *14* -
Ahoj Lucinko moje milovaná.Chci ti jen říct skromným slovem,že jsi pro mě ten nejůžasnější človíček na světě.Určitě jsi to už slyšela mnohokrát,ale musím ti to asponˇ napsat,když už nemám to štěstí v životě být tvou kamarádkou jakou máš v Ivetce z Otvovic.I když je to mím nejtajnějším přáním,které je opravdu nesplnitelné.Tak budu doufat,že to štěstí dostanu asponˇ v příštím životě.S obrovskou láskou ti posílám pozdrav a přeji ti mnoho mnoho mnoho štěstíčka v životě.Byla jsem na tvém koncertě v Turnově a byla jsi naprosto úžasná.Mohla bys to zase někdy u nás zopakovat.