Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Lucko,mám Tě moc moc ráda ,poslouchám Tvé písničkya a snad se podaří a přijedeš do krnova kde bydlím .Měj se moc hezky zdravím Tě i moje maminka. *14* *1* *7*
  • Máme Vás rádi,ale někdy méně,znamená více.
  • Vážená Lucko,
    jsem vaší vděčnou posluchačkou a mám vás ráda, vyzařuje z vás charisma a jste jistě dobrý člověk. Ne tak jsem s vámi ovšem spokojená s vaší funkcí poradce v pořadu Česko-Slovensko má talent. Vadí mi u vás vaše přehnaně nadšené, místy přeslazené alibistické projevy při hodnocení úspěšných soutěžících. Pokud vám mohu radit, uberte při hodnocení podstatnou měrou na afektovanosti a bude to ku prospěchu úspěchu. Musím se též zmínit o hodnocení soutěžící z minulého roku této soutěže Dominiky Haškové, která posluchače nijak svým výkonem neoslovila a z vaší strany poradců hlavně pana Krause a vaší bylo hodnocení neadekvátní výkonu a vyvolávání tatínka Haška působilo násilně až skoro jako varietní číslo, bylo to zbytečné a moc vám to nepomohlo. Stejně vám přeji ve funkci poradce hodně štěstí a šťastnou ruku při výběru talentu. Přeji vám, že máte vedle sebe pana Dejdara, který je slušný, bystrý a charismatický narozdíl od p. Slávika, který je pravým opakem jeho.
  • Podla mna je zlatá so všetkym a vždy a ani ja neviem dobre anglicky a co teraz??? mam dobru robotu a viem viac nemecky ako anglicky aj ja som trapna???sa preber
  • Moni
    Lucka je skvela spevacka .... a nechapem preco tu niektory maju taku potrebu urazat..... asi si riesia nejake komplexi....alebo len nemozu prekusnut ze nedokazali ani z daleka tak prerazit a nieco dokazat tak ako ona?.... *5*
  • wauworld
    v poslední době se mi na ní nelíbí,že moc ukazuje své popředí...
  • wauworld
    http://tapety.osobnosti.cz/lucie-bila/31330
    na této tapetě je se zpěvákem Jiřím Ševčíkem !
  • wauworld

VZTAH...

...S MAKOVIČKOU JE V OHROŽENÍ ! LUCKA JE MOC DOMINANTNÍ !!
  • podpis

Ahoj všem.
    Můžete mi někdo poradit - pomoci jak sehnat fotografii Lucky Bílé s jejím podpisem? Chtěl bych ji pro moji kamarádku t.č. z Londýna k jejím letošním kulatým narozeninám. Děkuji moc. Láďa *3*
  • Re: dokument

ale nejlepší byl stejně Lucčin bývalý partner-kulisák ! (je tady ve fotogalerii na nových fotkách) A byl i tady v tom dokumentu !!! No ano byl to ten co Lucii oblékal do korzetu,pod kterým nic neměla ! *14*
  • dokument

Včerejší dokument ČT.1.Lucie Bílá O11.
    Líbilo se mi!!!
  • Lucie Bílá

Vše nej ;-D :-D
  • Lucie Bílá

V
  • janikoz

Narozeniny

Přeju hodně zdraví, štěstí a lásky.
  • Gratulace

Vážená a milá paní Lucie
    Přeji Vám vše nejlepší k narozenínám.
    Obdivuji Vás nejen jako skvělou zpěvačku, ale i jako milého člověka
    Olga
  • p.Lucie Bíla

Všechno nejlepší k Vaším narozeninám,hodně lásky,štěstí a zdraví a aby ste zůstala pořád taková jaká jste. *14*
  • narozeniny

Vážená paní Hanko přeji Vám do dalších let jen to nejlepší.Mám Vás moc ráda.
  • narodeniny

Milej Lucinke k jej krasnym narodeninam prajem vsetko najlepsie...hlavne vela zdravicka a stasticka...
    /mojej netere Lucke sme dali meno prave po Vas a po sk. Lucie/ *3* *4* *5* *5* *8*
  • narozeniny

Milá Hanko/Lucko
    Gratulace k dnešním 45.narozeninám
    hodně štěstí,zdraví a lásky. *4*
  • jack_sparrow

narozky!

Lucinko,
    přeji Vám všecičko nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, mnoho úspěchů jak v osobním životě, tak na podiích a hlavně dalšího Slavíka :)
    Mám Vás strašně ráda :) *14* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit