Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeník...

Lucie,patříte na vrchol jste naprostá jednička *14* ,dalo by se to nazvat: Goťák v dámském provedení... Tím myslím kvalitu Vašeho zpěvu,držím Vám palce
  • Re: adresa

agnese, ty nevíš, že Lucka bydlí v Otvovicích? Napiš Lucie Bílá ( nebo Hana Zaňáková), 273 27 Otvovice, okres Kladno. *4*
  • adsesa

Ahoj, chci se poptat jestli někdo náhodou neznáte adresu, kam poslat pozdrav pro Lucii? Adresu bydliště? Chtěla bych jí poslat takový malý šperk jako poděkování
  • text písně

Mám pro vás text písně,která by se k vašemu hlasu hodila
  • Pro Lucku

Luci prosím je na Vás nějaký kontakt.Mám pro Vás dáreček,který Vás potěší.Jste *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Pro Lucku!

Dobrý den,když se koukám na rozhovory s vámi na vašich stránkách a na to jak jste skvělá porotkyně v porotě se srdíčkem na dlani,jsem z vás moc nadšená.Tuhle jste plakala poprvé jako porotkyně a mě ste me tím tak dojmula,že me stékaly slzy také,jste hrozně hodná žena a skvělá zpěvačka,je těžké v této české džungli prorazit a hlavně zůstat pořád navrcholu,což jste dokázala.A hlavně ste se postavila na stranu paní Kubišové,což před vámi skláním klobouk,paní Vondráčková do soudních síní chodí pomalu víc jak domů,což je smutné,peníze vám ulehčí život,ale štěstí nepřinesou.Já jsem s malou dcerou 2 roky na mateřské,manžel moc nevidělá,ale sme štastní.Držím vám palce a přeji at ste s partnerem štastná a at se vám daří v pracovním životě.Šárka Douchová:-)
  • mLEKO

Milá lucko s velkym l! chtěla jsem ti říck že tvůj *7* syn je prostě mmmmmmm *9* *13*
  • sarda

Gratuluji

Gratulace k získání českého Slavíka Mattoni, zasloužila si ho, moc jsem jí to přála!!! *4*
  • vavak

Re: DRAHÉ VSTUPNÉ!

protože je to mega star a tak za ní musíš zaplatit mega !!!!!!!!!!!!!! *15*
  • DRAHÉ VSTUPNÉ!

Lucko, proč máte tak drahé vstupné v Karviné?? Chtěla jsem jít s rodinou na Vánoční koncert, ale bohužel platy máme jiné než v Praze. Škoda..

Zdravím a přeji hodně úspěchů,

Ja.
  • Lucie

Jsem váš fanoušek líbí se mi jaká jste, v televizi jste úžasná. Přeju vám aby se vše dařilo, mnoho úspěchů. Pís ta bude na do smrti ta nejlepší od vás.

Přeju Vám:
    štěstí v životě, užívejte te si ikdyž není na to čas, smějte se, hlvně co nejvíc zdraví nekonečno zdraví, a především LÁSKY.
  • nevěř

neberte ty keci bulvární vážně tě ším se až zkouknu carmen jste úžasná a já vám moc fandím jste super a v tv soutěži dáváte vždy druhou šanci soutěžící za vás musí platit zlatými doly
    *3* *4* *14* *4* *14*
  • HLASUJTE PRO MARTINA CHODÚRA V ANKETĚ - ČESKÝ SLAVÍK MATTONY A PŘEPIŠMĚ HISTORII!

---------- HLASUJTE PRO MARTINA CHODÚRA V ANKETĚ - Český Slavík Mattoni 2010 ----------

HLASUJTE ZDE :

http://slavikmattoni.seznam.cz/

Na druhé a třetí místo dejte nějaké neznámé zpěváky, na první Martina. PŘEPIŠMĚ HISTORII AT SLAVÍKA 2010 VYHRAJE MARTIN CHODÚR A NE GOTT. MARTIN SI TO ZASOUŽÍ! Tak hlasujtéé! KAŽDÝ HLAS ROZHODUJE!!

A samozdřejmě držíme palce i Lucii Bílé *3*
  • Carmen

Chtěla jsem jen říct, že v muzikálu Carmen jste úžasná. Vzala jsem s sebou na představení přítele, nikdy předtím na žádném podobném představení nebyl, a byl přímo okouzlen :). Lístky jsme dostali dárkem na Vánoce od maminky, která už Carmen viděla a musela mi prý lístky koupit, protože cituji:" Tohle musíte vidět, je to nezapomenutelnej zážitek."
    A musím říci, že měla pravdu :)) Moc Vám děkuji *4*
  • jj nej

jste opravdu dobrá zpěvačka a porotkyně ČSMT!Moc krásná a hezky se smějete *1* hodně štěstí do života
  • Re: Pro Lucku

Ty co sis musel vzít půjčku a neuživíš dítě.Je ubohé žádat od ženy a ještě cizí člověk. Normální člověk by to neudělal.Lucka Bílá je super zpěvačka.já nemám střechu nad hlavou a taky nesomruju a to se starám o 2 děti. Dám ti radu ŠETŘI a bude ti dáno!!!!!!!A ne prosit a posílat číslo účtu je to ubohé!!!!!!!!!jde vidět,že jsi vyčuraný. Lucko přeji ti ať se ti daří nejen v showbyznysu ale i v soukromém životě.Jsi anděl Lucko Hanko P.S.: moje nej písničky jsou z kazety kde jsou Tenisky , Stýská atd. zdraví tě Iva ze sehradic
  • krásná

Lucinko jste opravdu nádherná!!!!!A úžasně zpíváte!!!!Sem moc ráda,že u nás máme tak skvělou zpěvačku *4* *4*
  • Re: Nej

*14* Lucko máte můj obdiv nejen jako zpěvačka,osobnost,ale především jste skromný člověk s dobrým srdcem. *4* Strašně vám fandím a do osobního života posílám anděla strážného. *4* *4* *4* hezký den.TEN DNEŠNÍ JE OBZVLÁŠŤ VYJÍMEČNÝ 20.10.2010 *3*
  • ode mě

No...myslím si toto: Vám se toto nikdy ani nedostane před oči. to 100 pro nedostane!!! a to je mi líto...
    Napsala bych jen toto: Lucie,jste bezvadná zpěvačka,moje nejoblíbenější,mám vás moc ráda a obdivuju vás.
    !!!
    *4* *15* Seibi
  • sarda

Nej

Pokud bych měla říct něco o Vás, tak řeknu tohle: pokud vynechám zpěváky jako jsou Karel Gott a Helena Vondráčková, jste jednoznačšně nejlepší zpěvačka z českých zpěváku a zpěvaček. Takový hlas Česko léta nevidělo. A ještě k tomu jste výborná osobnost. Moc Vás obdivuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit