Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz prosba

Mohl bych prosím získat spojení e-mailem na Lucii Bílou? Mám zajímavý námět na spolupráci v programu léčby přerušení míchy, a chtěl bych navázat spolupráci. Děkuji za odpověď
  • Dotaz

Lucko co vlastně teď nahráváš za novinky? Pořá jen muzikály,ale co nové cd? Bude něco před vánocemi? *3*
  • Lucce

Miluji te teda jako zpevacku ses ůůůůůůůůůůůůžasná *3* . Prijed nekdy zaspivat na Prahu 10 hrozne se mi libi pisen Sms *15* . A jsi uplne ale uplne nahore nadevsemi jsi nej mozna s tebou tam nahore je Krel Goot aaz hodne dolu pod nebou az 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999 km pod tebou je ten zbytek to mozna jeste niz *1*
  • Láska je Opravdu Láska...A je věčná....

Haničko,jsi nejen Ta nejlepší zpěvačka,ale i Nejlepší a Nejúžasnější Žena na světě.Nemluvě o tom,že také nejkrásnější...Miluji Tě jako zpěvačku i jako Ženu.Jak zpíváš,jak mluvíš,jak se chováš,jak se strojíš i jak vypadáš...Ty opravdu nemáš chybu.Děkuji Ti za loňský,Ten nejkrásnější polibek co jsem kdy od jakékoliv Ženy dostal.Ještě ted mě mrazí,kdykoliv si na něj vzpomenu...Na žádný dopis jsi mi nikdy neodpověděla,budˇ jsi je nedostala,nebo jsi to neměla zapotřebí.Nevím...Přesto zde musím napsat : MILUJI TĚ !!! Třeba Ti to někdo řekne,že daleko od Tebe trpí Láskou k Tobě jeden muž,co Ti na Tvém báječném muzikálu Láska je Láska přinesl na podium plný koš jahod... *14* *8*
  • poděkování

Vaše hudba mě provází už od utlého dětství.Jako malaá jsem milovala písničku Láska je láska.Rostla jsem a pisničky se strřídaly.Ted už asi růst nebudu.Nakonec jsem zkončila,kde začala.Chci vá poděkovat,že zpíváte.Mockrát mi to pomohlo v těžších chvilkách. Tak dík
  • LUCINKA

Lucinka Bílá je dokonalá!!!!! *4*
  • Lucce

Zpíváš suprově a vážím si toho co děláš pro děti v Unicefu jejichš jseš patronkou *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Lítost

Škoda, že se neznáme *9* ikdyž máme společnou známou *4* *5*
  • Ahoj Hanko já jsem také z Otvovic moc ráda posloucám tvoje písničky a moc se mi líbil muzikál Láska je Láska a Johanka z Arku doufám že budeš na dětském dni *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4*
  • rada od ctitelky

Ahoj Lucko.Co jsem četla v RYTMUSU beru s rezervou,ale pokud je na těch Tvých zdravotních potížích něco pravdy,neváhej a zavolej mi.607759018.Jsme stejně staré(pardon mladé)a potíže s mimčem jsem měla také.Každý problém má řešení.Čím je větší,tím je to řešení jednodušší a prostší,to mi věř.Nejsem žádný mudrc,jen vím ,kam se obrátit o radu.(FUNDOVANOU). Udělej si čas 5 minut a zavolej,uvidíš. Nechci to řešit přes net.Pa pa.
  • Poklona

Nazdarek Terko moc ti fandom a doufam ze to takhle pujde dale at jste se Samuelem Stastni jsem s vamy hodne stesticka Prosesek@centrum.cz. *4* *14*
  • Sluníškoo! =)))

Sluníško, Lůca je prostě Sluníí, nejúžasnější človíčeek!Andíeek =))) *4* I love her! =)))
  • je vi jste ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a ne langerova ta je 0 vy jste 1 *3*
  • Dopis

Dobrý den paní Bílá, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz
  • Pro hvezdu čr

Pani Hano jse super a nikdo na vas nema to vam tvrdim NIKDO NA VAS NEMA
  • Ramazzotti is the Best!!!

Lucie jakš tak.
  • Přeji Vám ze srdce to nejlepší k narozeninám i svatbě *14* *3*
  • blahopřání

Dodatečně gratujiji k Vašim narozeninám i k Vašemu sňatku a přeji,aby jste byla velice šťastná.Jirka
  • Moc Vám blahopřeju, je super, že se Vám do konce podařilo utajit Vaše rozhodnotí. Jak by řekl můj taťka:" Máte recht!". Ke svému štěstí nepotřebujete požehnání všech novinářů a celé veřejnosti. Ať Vám vychází všechno co chcete a mnoho štěstí(toho není nikdy dost). Ještě Lucie připojuji blahopřání k Vašim narozeninám.A co víc Vám přát a neopakovat se. Milujte se a množte se. Zdraví Eliška *4*
  • Podekovani

Nazdarek Lucie chci ti podekovat zato ze jsi je stebe vazne ta nejlepsi spevacka pod ceskym sluncem slisel jsem Machlkovou pri spevu hruza drzim ti palce s Noidem at se mete redi a at vam to vydri co nejdal modlim se za vas at ste stastny omlovam se za pravopis drzim ti palce preju stesti jen te prosim at tvuj pritel jde k volbam a at nevoli Paroubka Prosesek@centrum.cz 720210993 *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit