Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhrát Slavíka s takovým náskokem po superpopulární soutěži je výkonem skutečně vynikajícím. Letos se to může klidně zopakovat. Lucka holt je výborná už řadu let! :-)
  • Už jenom tu fotku má tady skvělou. Lucie je moc krásná žena. Má krásný obličej a nádherný oči. Lucie má výbornou postavu. Poslední dobou nějak omládla. U mužů má plusové body, protože je sexy. Muži se také těší na její atraktivní fotografie. Lucie má řadu hodnotných fotografií. Lucie je ale především vynikající zpěvačka. Má řadu skvělých písniček. Třeba duet s Petrem Hapkou je nádherný. Je to bomba! Lucie je už vyzrálá žena. Patří také mezi inteligentní ženy. Přeju jí hodně štěstí, pevné zdraví a hodně úspěchů! :-)))
  • Sem píšou snad jen samý hovada.Je unás nejdražší hvězdou.Ani za Gottovo vystoupení televize neplatí tolik co za její.No a proč asi?No protože skvělě zpívá.
  • všem, ovšem pro inteligenty: to all

Nás Lucie Bílá většinou potěšila, ale nikdy neurazila (přesto, že p. pres. Klaus není náš oblíbenec, kdežto její ano). Vy inteligenti s anglickými "nicky", a jim podobní: stáhněte si svoje příspěv- ky do svých PC nazpět, a za 5 let, až možná duševně o něco postoupíte, se podívejte na to, jak jste byli ubozí....
  • a jen pro zajímavost, tohle není chat!!!... Lucinko, jsi nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Jsi nejnejnejnejnejnejnejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Souhlasím!!!

Opravdu nechápu proč sem (nějací) lidé píšou tak strašný věci!Lucinko, jste NEJLEPŠÍ človíček na CELIČKÉM světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Mám Vás ráda, móóóóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejvíc! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zatim papapááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! ;o)
  • Jses porad nejlepsi
  • Ahoj Lucko, zdraví Tě Tvá bývalá sousedka.Snad se letos v létě sejdem. Nějak Tě nemůžu dohonit.Snad s Tebou mluvila máma.Jestli čteš ty všechny příspěvky, tak Tě lituju,některé jsou opravdu chutné.Vážení Lucka je fajn člověk,srdce má tam kde ho má mít.
  • vera

Ahoj Hanko ty jsi se ucila v J.Hradci vid?Pry jsi byla cernovicka?Je to pravda?
  • obďivuji Lucii Bílou,protože tak dobře umí zpívat málo kdo!Nechci někoho urazit!
  • Proč?

Proč toho tady není víc o Lucce Bílý?Takovejch pár větičwek já toho potřebuju víc a nikde nic není!!!
  • l

nic proti ni nemam ale na te halvni fotce vybada hrozne
  • Lucka

Chtěla bych osobně napsat Lucce e-mail, jestli někdo znáte její adresu, prosím, pošlete mi ji. Děkuji, Miluška
  • nerozumím

Vždyt na sebe upozornuje už jenom v souvislosti s Noidem,barákem,zásnubama,nemocema,holčičkou no aspon je o čem psát a tím se nestratí lidem z očí.
  • Vyznání

Lucko fandím Ti.Jen tak dál.Moje srdce bije jenom pro Tebe.
  • Ocenění?

Je jedna vzácná osoba. Ta osoba zpívá lidem a rozdává radost. Svým zpěvem pomáhá spoustě lidem. Nedávno o ní psali v bulváru, že nedostala jistou cenu a že byla zklamaná. Kdybych mohla, řekla bych jí, že nezáleží na tom, kolik ocenění v životě získá, ale kolik srdcí potěší. Jen málo lidí dovede potěšit svou prací tolik lidí co ona. Je vlastně léčitelka a ani o tom možná neví....Mám osmiletou dceru, která má momentálně ramenní ortézu a léčí se při poslouchání jejích CD. Až ji někdo potkáte, vyřiďte jí prosím, že jí děkuji za lék na bolístku mojí dcerky - ta vzácná paní se ukrývá za jménem Lucie Bílá.
  • děkuji

Děkuji za to,že jste.Přeji mnoho štěstí a lásky.Ale hlavně pevné zdraví.Mám Vás moc ráda a velice si Vás vážím.Ještě jednou-DĚKUJI.Iva
  • díky za včerejší večer

Vážená Lucko!!! Nevím jak Vás oslovovat,abych Vás neurazila. Jak stárnu, tak se mi líbí všechny Vaše písně-hlavně texty,já stárnu a vy ve svém vystupování docházíte ke svému vrcholu.Neuměla jsem si představit jek asi bude vapadat muzikál na téma a klip "láska je láska", jak si ho pamatuji z " mládí" z televize.Vybrala jste ty nejkrásnější texty a melodie, které od Vás znám.Bude mi 50 ze 4 těhotenství mám zdravou dceru a syna postiženého tzv. mongolismem. Je to moje hvězdička, která mi vede k pochopení životních situací,asi jako Vaše přítelkyně dovedla Vás.Vašeho partnera jsem viděla včera poprvé "živě"a přeji Vám, aby Vám to vyšlo.Svítí Vám oběma z očí jiskra štěstí,živelnosti a pohoda. Neohlížejte se napravo ani nelevo žijte jako dosud.Sama jsem to ve Vašem věku nedokázala, teď vím, že je to škoda. Buďte šťastná a nezlobte se, že jsem si Vás dovolila oslovit. Učinila jsem to jen proto, že s mým manželem, který není otcem mých dětí,sám jako vdove-otec tří dětí, jsme v životě prošli nesčetná úskalí a pomohl mi vše zvládnout. Všechny Vaše texty byly opět nádherné. Byly nádherné a dlouho jsem nešla z kteréhokoliv muzikálu,koncertu nebo divadla tak duševně naplněna. Přeji Vám, Vašemu synovi i partnerovi, aby se Vám splnila i ta nejtajnější přání. Pokud dojdete ke shodě je to životní výhra a naplnění.Pejzlová Věra
  • Pro Lucinku

Lucinka je super.TAky jsem podle ní pojmenovala svou dcerušku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit